Homepagina » UFO » VIDEO: UFO vliegt door beeld tijdens nieuwsuitzending in Oklahoma City
VIDEO: UFO vliegt door beeld tijdens nieuwsuitzending in Oklahoma City

VIDEO: UFO vliegt door beeld tijdens nieuwsuitzending in Oklahoma City

Op 12 maart werd een UFO gespot tijdens een live nieuwsuitzending in Oklahoma City. Kort nadat het onbekende object was waargenomen, plaatste KOCO 5 News een filmpje op YouTube met daaronder de vraag wat het kon zijn geweest.

De camera van KOCO die het onverklaarbare licht heeft vastgelegd, filmde het verkeer toen er plotseling van links naar rechts een helder object door het beeld schoot. Het bevond zich niet al te hoog in de lucht omdat het op de voorgrond in plaats van de achtergrond zichtbaar was.

“We hebben om 06.00 uur een vliegend object vastgelegd. Wat denk jij dat het is geweest?” vroeg de nieuwszender aan de kijkers. Verslaggever Wendell Edwards zei dat het station op de grond heeft gezocht naar sporen van het object. “We hebben niets gevonden,” zei hij. “Ik heb de Oklahoma City Astronomy Club gebeld en de voorzitter vertelde me dat het een meteoriet was, hoewel het object met hoge snelheid zeer laag overvloog.”

Begin deze maand verscheen op YouTube een filmpje van een nieuwsuitzending van de Argentijnse zender Todo Noticias met daarin een schijfvormige UFO in de lucht. Het bleek te gaan om een hoax, omdat de UFO in de oorspronkelijke beelden niet te zien is.

[Huffington Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Andries schreef:

  Wat ik altijd mooi vind is de infantiele manier van benaderen van het fenomeen.
  Vanaf het begin wordt er vanuit gegaan dat het alles kan zijn, behalve een ruimteschip.
  Immers, die bestaan niet. Dat weet iedereen zeker. En als je zegt van wel, dan wordt er in ieder geval even door Ferry gevraagd wat je gerookt of geslikt hebt.
  Het heeft dus geen enkele zin om beelden van ruimteschepen of ruimtewezens te laten zien. Want ook al vliegen ze voor je neus in de rondte, ze bestaan niet. Dus je ziet meteoren, drones, chinese lampionnetjes of losgeslagen kyte vliegers.
  En als er meerdere mensen het hebben gezien, is het massa hysterie.
  Maar waag het niet om te beweren dat er ruimteschepen zijn. Want dat zou zeer, zeer ernstig zijn. En extreem verstrekkende gevolgen hebben. Niet voor de mensheid, maar voor het gekkie die met het verhaal aan komt kakken dat het heelal een oceaan van intelligent leven is en dat alles en iedereen beschikt over ruimtevaarttechnologie en dat de standaard manier van communiceren telepathisch is.
  Als dat laatste namelijk waar is, worden we hier op aarde wel heel erg voorgelogen.
  Maar gelukkig liegt de overheid nooit, en kunnen we er dus vanuit gaan dat alle individuen die het tegendeel beweren òf gek zijn, òf te weing aandacht krijgen. In ieder geval moeten ze verplicht voor joker gezet worden.
  En goed ook.

  22 likes
  • new atheist world order schreef:

   heb je het artikel uberhaupt gelezen?
   ‘het bleek te gaan om een hoax’

   de op een na meest infantiele manier om het fenomeen te benaderen is het maken en verspreiden van nep filmpjes, de meest infantiele manier is deze als serieus nieuws te presenteren.

   7 likes
   • Marc schreef:

    Heb je het zelf wel goed gelezen? Die hoax speelde zich af in Argentinië, het filmpje hierboven werd opgenomen in Oklahoma City.

    Citaat: “Begin deze maand verscheen op YouTube een filmpje van een nieuwsuitzending van de Argentijnse zender Todo Noticias met daarin een schijfvormige UFO in de lucht. Het bleek te gaan om een hoax”

    En inderdaad, het is jammer dat er zoveel nepfilmpjes van UFO’s verspreid worden, dat draagt niet bij aan de geloofwaardigheid van het fenomeen.

    7 likes
    • new atheist world order schreef:

     I stand corrected.
     Neemt niet weg dat 99,999% van de filmpjes met lichtjes in de lucht vanalles kan zijn, tekortkomingen / camera bijwerkingen daargelaten. Zeker niet vreemd dat mensen niet direct aan een UFO (als in buitenaards vaartuig) denken wat mij betreft.

     2 likes
   • Lex schreef:

    Volgens mij gaat die hoax over een filmpje van begin deze maand, dus niet dit filmpje van 12 maart. Maar het artikel is incerdaad nogal onduidelijk geschreven. Die hoax wordt genoemd om onduidelijke redenen. Maar ik kan me vergissen.

    0 likes
    • new atheist world order schreef:

     Mijn inschatting is dat de hoax genoemd wordt in een poging het filmpje in het artikel meer geloofwaardigheid mee te geven.
     Zo van.. sommige andere filmpjes zijn dan wel niet echt, maar deze wel!

     1 likes
  • EllenB schreef:

   Ik geloofde vroeger ook niet zo in UFO’s.
   Had wel het idee, dat er meer leven moest zijn in het heelal, maar daar hield het mee op.
   Tot ik ze zo’n 3 jaar geleden ineens boven mijn appartement had hangen/vliegen
   Eerst dacht ik dat het hele heldere sterren waren, maar het waren er wel erg veel.
   Toen zag ik dat ze bewogen.
   Van links naar rechts, en van boven naar beneden.
   Toen ik mijn verrekijker erbij pakte, zag ik dat ze schotelvormig waren, met gekleurde lichtjes rondom de onderkant.
   Op het begin werden ze nagejaagd door militaire vliegtuigen, maar dat hield op een gegeven moment op.

   Nu ben ik aan ze gewend. Op elke heldere avond, kan ik ze zien.
   Ze verschijnen uit het niets, en verdwijnen daar ook weer in.
   En voor alle ongelovigen onder ons: nee, ik drink, rook of snuif nooit.

   4 likes
   • Marc schreef:

    Interessant Ellen. Als je ze zo vaak ziet, kun je ze dan niet fotograferen of filmen vanaf een statief? Dan zouden we eindelijk eens mooie heldere beelden kunnen krijgen naast jouw ooggetuigenverslag.

    3 likes
    • Ferry schreef:

     Ik denk dat dat een utopische vraag is, reden: batterij smartphone leeg, geheugenkaartje vol, camera gestolen van de buurman, enz…

     2 likes
    • EllenB schreef:

     Sorry, die apparatuur heb ik niet.
     En wat ik al gezegd heb, ze zijn ver weg. Als sterren in de hemel.
     Ik kan ze alleen ‘goed’ zien met een verrekijker.

     0 likes
  • Ferry schreef:

   Ja lap ik heb het weer gedaan….ik wil zelfs niet reageren op dit artikel.
   Voor mij blijft het SF onzin totdat er na decennia van zogenaamde waarnemingen nooit enig duidelijk beeld is en ook niet ge-photoshopt, dat is mijn standpunt ter zake. grtz.

   3 likes
 • Kalki schreef:

  Wanneer landen die UFO’s nu eens eindelijk en om samenwerking met de mensheid voor te stellen.

  2 likes
  • hdv schreef:

   als ze bestaan dan landen ze niet als ze verstandig zijn ten eerste met zulke vaartuigen zijn ze honderden keer verder dan onze technologie in hun ogen zijn we een stelletje ruziemakende inboorlingen die belust zijn op geld en macht ga eens in hun schoenen staan beeld je in dat je in zon vaartuig zit je vliegt met hypersnelheid over de aarde je zult ook wel aardig kunnen inzoomen met je kijker je komt in de buurt van syrie je ziethet syriese leger en de rebellen mekaar afmaken dan zie je isstrijders tekeer gaan in een stad of dorp je vliegt even over nog eenpaar oorlogs gebieden en je ziet allen maar dat ze elkaar afmaken stel je voor dat die aliens over een periode van 50 jaar verkennings vluchten maken dan hebben ze ook in die periode gezien wat voor ellende mekaar aandoen zou jij als alien denken dat je te maken hebt met inteligente wezens IK DACHT HET NIET hij zou eerder denken wat een primitief bloeddorstig stelletje wilden hij zou richting moederschip vliegen gaan rapporteren aan zijn meerdere wat voor klere zootje het op aarde is en contact zoveel mogelijk vermijden

   6 likes
   • Mono schreef:

    Hoi Hdv

    ik ben het volkomen met je eens..
    maar als het zo zou zijn, denk ik wat wij hier doen, met kern bommen bv ook verder in het heelal doorwerkt als een steen in water doet..
    alleen wat technologie betreft zijn we vele jarennn verder dan we denken. alleen willen ze dat niet openbaren..
    we krijgen binnenkort naar de info die ik heb gelezen ook een valse flag alien inval..
    dus val er niet voor het is om de NWO door te drukken als dat zo is..
    GRT Mono

    0 likes
    • hdv schreef:

     klopt wat je zegt alles wat eruitgevonden wordt word eerst 10tallen jaren voor defensie gebruikt voordat het bekend gemaakt voorbeeld ik heb vroeger gevaren eind jaren tachtig kregen toen een kleurenradar met alarm ales erop en eraan bleek achteraf al 20 jaar te bestaan wat buitenaardsen betreft het zou best kunnen dat z\e bestaan het heelal is onmens groot alleen de fout die de geleerden maken men veronderstelt als er geen water op een planeet is kan er geen leven bestaan mijn idee is dat ze daar ernstig de fout mee in gaan wantze vullen dat met aardse maatstaven in wat ik daarmee wil zeggen buiten de aarde heb je de aardse naruurwetten niet dus een levensvorm kan wel uit hele andere elementen bestaan dan water en wat er nodig is voor ons lichaam

     2 likes
 • Edwin schreef:

  Ze wachten net zo lang met hulp totdat het collectieve bewustzijn van de mensheid voldoende ontwikkeld is
  om ze überhaupt te kunnen begrijpen, en aangezien we dan zo slim zijn geworden hebben we hun hulp niet meer nodig….

  Oeps….balen dus

  0 likes
  • Kalki schreef:

   Kunnen we zo slim worden (ik denk het niet) dat we hun technologische kennis voorbij streven?

   3 likes
   • Kalki schreef:

    Transhumanisten geloven dat de tijd is gekomen voor de mens om controle te nemen over zijn eigen evolutie en staan we dus voor een technologische revolutie die onder inspiratie van ‘Aliens’ zal plaats vinden.

    4 likes
   • Edwin schreef:

    Zolang je denkt vanuit een duale visie van wij (de mensheid) versus zij (de aliens), heeft het geen nut om er verder over te praten, want dat geeft aan dat je naar bewustzijn kijkt als zijnde ” iets” dat zich IN het lichaam bevindt.

    Mijn uitgangspunt is juist dat ons lichaam zich IN ons bewustzijn bevind, en dat ons bewustzijn zelf VORM RUIMTE TIJD transcendeert…materie zie ik dus als een uitdrukking/manifestatie/kristallisatie van ons bewustzijn, kortom: al het zichtbare EN onzichtbare (aura’s, fenomenen zoals telepathie etc.) komen voort uit dit bewustzijn…

    Ik zie dus geen verschillen meer in bewustzijn levels, ik denk niet meer in termen van “die en die zit in een 3D/4D/5D-bewustzijn”…
    Ik heb dat jaren lang gedaan maar na mijn BDE zie ik nog maar EEN bewustzijn, noem het Tao/Krsna/Christusbewustzijn/God/Moedertje natuur/the Force/Universele Ziel enzovorrts….maar meer dan dat zie ik niet meer.

    Nog een ander punt waar veel mensen het moeilijk mee hebben:
    Ik geloof niet in het bestaan van een individuele ziel, de enige ziel die ik “ervaar” is dit leven zelf, het hier en nu zoals zich dat eeuwig aan het waarnemende bewustzijn voordoet, da’s alles. Dit Universum waarin we leven zie ik als een expressie/emanatie/manifestatie van onze Universele onsterfelijke ziel, zoals golfjes in een zee verschijnen en verdwijnen ze

    1 likes
    • Marc schreef:

     Mooi, Edwin, het is duidelijk dat jouw BDE je hele vroegere beschrijving van de wereld heeft veranderd. Dan moet de ervaring bijzonder diepgaand geweest zijn.

     1 likes
     • Edwin schreef:

      @Marc

      Ja, en die ging even wat verder dan het gebruikelijke ” tunneltje van licht en boven het bed zweven.”

      Het komt een beetje overeen met de Unio Mystica waar veel mystici over spreken.

      Heb je wel eens van een Sjamaanse dood gehoord?
      Tijdens die ervaring valt je persoonlijkheid volledig uit elkaar/gedesintegreerd. Alsof alles wat je van jezelf weet, en waar je jezelf mee identificeert (noem het je geest, of ziel, of Ego) volledig uit elkaar spat .

      Mijn wereldbeeld stemt bijvoorbeeld nu volledig overeen met hoe bijvoorbeeld de Tao te Ching de Tao “beschrijft”….
      Begrijp opeens alle Zen-Koans

      Ik zie alleen nog maar een Universele Ziel, jij, ik en iedereen is daar een levende expressie van.

      Monotheïsme is OVER voor mij, ik vind mezelf meer terug in het Pantheistische gedachtegoed (ALLES is “God”), en kom om deze reden vaak in aanvaring met religieuze mensen EN Atheisten

      Alle tweedelingen zijn bij mij opgehouden: Dualiteiten zoals Geest en Lichaam, God en Mens, Ik en de Ander….al deze tweedelingen doorzie ik als denkbeeldig en niet-bestaand.

      Door mijn visie ben ik in naam van het christelijke geloof door zgn christenen zwaar mishandeld (ben zelfs met de dood gedreigd als ik niet naar de kerk zou gaan).

      Veel mensen hebben het de laatste tijd alleen maar over moslim-fundamentalisten, maar vlak de christen-fundamentalisten niet uit, die lusten er ook wel pap van.

      Ik kan wel omschrijven in woorden wat er tijdens die BDE gebeurde, maar allereerst wordt dat een LANG verhaal, en vervolgens ben ik van mening dat er geen Universele BDE bestaat , zoals je al hebt begrepen wijken BDE verhalen soms STERK van elkaar af.

      Veel mensen op dit forum zitten nog in een “wij de wakkeren VERSUS zij de slapers” houding…voor mij is dat complete waanzin en oppervlakkig.

      Ik zie nog maar EEN lichaam/geest /ziel en hoe fanatiek de wakkere mensjes hier ook tegen me tekeer gaan op een manier dat we nog NIET EEN zijn, boeit me voor geen meter. Ik heb sowieso al teveel meegemaakt om me nog maar iets druk te maken over hoe mensen over mij denken…

      1 likes
 • new atheist world order schreef:

  een ufo hoax is vrij en onafhankelijk nieuws?

  5 likes
  • Raj schreef:

   Hmmm, ik zie dat lezen en begrijpen WAT er staat niet uw sterkste kant is. Andere mensen belachelijk maken om uw onkunde te verhullen, is laf.

   Maar ach, ik zie dat Marc en Kal-Purush u al van repliek hebben gediend. Mooi. Het scheelt mij een hoop typewerk.

   1 likes
 • Kal-Purush schreef:

  Fenomenaal welke theorieën hier staan en welke constateringen er gemaakt worden. Als er nu eens geconstateerd wordt dat dit licht wel degelijk een UFO is: Unidentified Flying Object, vertaald een vliegend object dat niet geïdentificeerd kon worden, dus een UFO.
  Wat “wij”, als mensen, er dan allemaal van maken en de kop in proberen te drukken dat is iets heel anders.
  De discussie omtrent het filmpje neemt onmiddellijk vormen aan die geheel niet van orde zijn.
  Men vraagt wat het “zou” kunnen zijn en men vraagt niet of het iets van buitenaards leven is.
  Helaas wordt een UFO terplekke geassocieerd met levensvormen van buiten aardse origine.
  Denk straight en iets wat wij niet kennen is en blijft een “UFO” , in de Nederlandse taal : “OVV”, Onbekend Vliegend Voorwerp.
  Dus de bovenstaande discussie en bijgaand belachelijk maken van sommige medemensen is net zo erg als te zeggen dat je wel in Buitenaards Leven gelooft.
  De “wetenschap” heeft het altijd over “aardse omstandigheden” als men over leven in het Heel-Al schrijft maar het kan zomaar gebeuren dat er leven in de onmetelijkheid van het Heel-Al is dat helemaal niet gediend is van de “aardse omstandigheden” waarin wij gezamenlijk leven.
  Denk daar eens even over na, als u tijd en zin hebt.

  “Wees niet verknocht aan deze Wereld”

  4 likes
 • Mono schreef:

  vele zeggen hier ufo’s bestaan niet en onzin of hoax, of photo shop, zoals ze aan het eind ook zeggen in het artikel..
  maar Amerika heeft allang ufo’s, en sommige andere landen ook, zelfs hitler was er al mee bezig
  het hoeft dus niks geheimzinnigs buitenaards te zijn,
  het kan zelfs een afstand bestuurbaar vliegtuig zijn bv, zo snel? ja zo snel ..

  op zich ben ik het ook eens met Andries, als je met een m4 voor iemand zijn neus staat zeggen ze nog dat het een bosje rietstengels is, dat noemen ze de fluoride deceptie ;- ))..
  GRT mono

  2 likes
 • Mike schreef:

  Als dit ding deze koers zou hebben aangehouden zou ie toch zeker zijn neergestort. “Helaas” daarvan geen beelden. Het lijkt er een beetje op dat ze een foutje hebben gemaakt in de montage en het verdwijnpunt onder de horizon hebben gekozen in plaats van erop of erboven.
  Kan natuurlijk ook nog dat ie vlak boven de grond een interdimensionale sprong heeft gemaakt of dat ie snel onzichtbaar werd en stiekem toch op het laatste moment opsteeg, maar dat lijkt me niet zo aannemelijk, want waarom zouden ze al die moeite doen om dan zo duidelijk zichtbaar te zijn in het begin?
  Sorrrry fake!

  1 likes
 • Marc schreef:

  @Edwin. Dank voor je reactie en je openheid.

  1 likes
 • x

  Check Also

  youtube

  We voeren de strijd van ons leven, maar het is niet wat je denkt

  Als je domme dingen doet op rolschaatsen ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >