UFO

VIDEO: UFO vliegt door beeld tijdens nieuwsuitzending in Oklahoma City

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 12 maart werd een UFO gespot tijdens een live nieuwsuitzending in Oklahoma City. Kort nadat het onbekende object was waargenomen, plaatste KOCO 5 News een filmpje op YouTube met daaronder de vraag wat het kon zijn geweest.

De camera van KOCO die het onverklaarbare licht heeft vastgelegd, filmde het verkeer toen er plotseling van links naar rechts een helder object door het beeld schoot. Het bevond zich niet al te hoog in de lucht omdat het op de voorgrond in plaats van de achtergrond zichtbaar was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“We hebben om 06.00 uur een vliegend object vastgelegd. Wat denk jij dat het is geweest?” vroeg de nieuwszender aan de kijkers. Verslaggever Wendell Edwards zei dat het station op de grond heeft gezocht naar sporen van het object. “We hebben niets gevonden,” zei hij. “Ik heb de Oklahoma City Astronomy Club gebeld en de voorzitter vertelde me dat het een meteoriet was, hoewel het object met hoge snelheid zeer laag overvloog.”

Begin deze maand verscheen op YouTube een filmpje van een nieuwsuitzending van de Argentijnse zender Todo Noticias met daarin een schijfvormige UFO in de lucht. Het bleek te gaan om een hoax, omdat de UFO in de oorspronkelijke beelden niet te zien is.

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
9 jaren geleden

Als dit ding deze koers zou hebben aangehouden zou ie toch zeker zijn neergestort. “Helaas” daarvan geen beelden. Het lijkt er een beetje op dat ze een foutje hebben gemaakt in de montage en het verdwijnpunt onder de horizon hebben gekozen in plaats van erop of erboven.
Kan natuurlijk ook nog dat ie vlak boven de grond een interdimensionale sprong heeft gemaakt of dat ie snel onzichtbaar werd en stiekem toch op het laatste moment opsteeg, maar dat lijkt me niet zo aannemelijk, want waarom zouden ze al die moeite doen om dan zo duidelijk zichtbaar te zijn in het begin?
Sorrrry fake!

Andries
Andries
9 jaren geleden

Wat ik altijd mooi vind is de infantiele manier van benaderen van het fenomeen.
Vanaf het begin wordt er vanuit gegaan dat het alles kan zijn, behalve een ruimteschip.
Immers, die bestaan niet. Dat weet iedereen zeker. En als je zegt van wel, dan wordt er in ieder geval even door Ferry gevraagd wat je gerookt of geslikt hebt.
Het heeft dus geen enkele zin om beelden van ruimteschepen of ruimtewezens te laten zien. Want ook al vliegen ze voor je neus in de rondte, ze bestaan niet. Dus je ziet meteoren, drones, chinese lampionnetjes of losgeslagen kyte vliegers.
En als er meerdere mensen het hebben gezien, is het massa hysterie.
Maar waag het niet om te beweren dat er ruimteschepen zijn. Want dat zou zeer, zeer ernstig zijn. En extreem verstrekkende gevolgen hebben. Niet voor de mensheid, maar voor het gekkie die met het verhaal aan komt kakken dat het heelal een oceaan van intelligent leven is en dat alles en iedereen beschikt over ruimtevaarttechnologie en dat de standaard manier van communiceren telepathisch is.
Als dat laatste namelijk waar is, worden we hier op aarde wel heel erg voorgelogen.
Maar gelukkig liegt de overheid nooit, en kunnen we er dus vanuit gaan dat alle individuen die het tegendeel beweren òf gek zijn, òf te weing aandacht krijgen. In ieder geval moeten ze verplicht voor joker gezet worden.
En goed ook.

new atheist world order
new atheist world order
9 jaren geleden

een ufo hoax is vrij en onafhankelijk nieuws?

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Wanneer landen die UFO’s nu eens eindelijk en om samenwerking met de mensheid voor te stellen.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x