Binnenland

Defend Nederland kondigt grote actie aan op 12-12-21: ‘Wij zijn het zat. Het moet stoppen nu!’

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 12 december vindt ‘OperationD’ plaats, zo hebben de Defend-groepen aangekondigd. “Voor onze vrijheid. Voor onze kinderen. Wij accepteren geen leugens en dulden geen corruptie,” laten ze weten in een videoboodschap.

“Wij claimen terug wat van ons is,” vervolgen ze. “Wij zijn het zat. Het moet stoppen nu!” In de video houden leden van Defend spandoeken vast met daarop teksten als ‘Onze vrijheid terug, weg met dit kabinet-kartel’, ‘Freedom is taken, not given’, en ‘Stop de leugens, stop de spoedwet, stop dit kabinet #WWG1WGA’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Defend-groepen benadrukken tegen plunderingen en vernielingen te zijn. Ze geven van tevoren aan ‘waar en hoe het gebeurt’.

defend

Wij zijn met veel

P-magazine schrijft dat Defend Nederland ‘nooit geziene acties’ aankondigt. Het lijkt erop dat het protest tegen corona volledig verschuift naar een protest tegen de overheid en het establishment, aldus het magazine.

Vorige maand blokkeerde Dockers United, een groep van havenmedewerkers, de Coloradoweg op de Maasvlakte in Rotterdam, waardoor op de A15 een grote file ontstond. Door de protestactie was het industriegebied op verschillende plaatsen onbereikbaar.

“Wat wij nooit zullen accepteren, is een QR-code in de haven en een splitsing van de samenleving,” zei de groep enkele dagen voor het protest in een video. “Wij zullen niet onze kop laten hangen naar dictatoriale maatregelen. Wij zullen nooit accepteren dat mensen worden uitgesloten van deze samenleving. Wij zijn met veel. Wij zijn georganiseerd.”

4.8 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Take all what s yours?

Robert
Robert
2 jaren geleden

Sorry maar dit zijn weer van op niets uitlopende acties. De mensen zelf moeten zeggen ik kap ermee. Steek die vaccinaties maar in je reet. Dan is het klaar.

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Wederom doet hoop, leven.
Ik wens jullie het allerbeste, mensen van Defend. Ik sta er achter.

johnie
johnie
2 jaren geleden

Ik woon op een plek waar meer dan 45 jaar geleden, wekelijks oefeningen door het leger werden gehouden (alleen manschappen met licht materieel) Maar sinds enkele weken worden daar weer oefeningen gehouden door militairen en die oefeningen zijn nu heel specifiek; Ze oefenen in het oppakken en arresteren van burgers; de burgers worden gespeeld door leerlingen uit het VMBO en worden soms hardhandig tegen de grond gewerkt en met grote tie ribs geboeid en afgevoerd naar een bus, waarna ze direct weer worden ¨vrijgelaten¨ om opnieuw aan de oefening mee te doen…. Misschien wordt het tijd om de film V for vendetta maar eens na te gaan spelen…?

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x