Mens en Dier

Gideon van Meijeren doet ‘schokkende onthullingen’ over zijn strafzaak

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

“Het is nu echt menens,” zegt FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren in een videoboodschap. Met nog minder dan twee weken te gaan tot de verkiezingen, is hij officieel gedagvaard om in Den Haag voor de strafrechter te verschijnen.

Het Openbaar Ministerie maakte twee maanden geleden bekend Van Meijeren te vervolgen omdat hij zou hebben opgeruid tot geweld tegen de overheid. “Dat is natuurlijk al totaal krankzinnig en buitengewoon zorgwekkend,” vindt Van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

De meest schokkende details

Er is de afgelopen week heel veel gebeurd en het wordt alleen maar gekker, laat hij weten. Uit het strafdossier blijkt dat de zaak nog veel omvangrijker is en dat er van alles bij wordt gehaald. Tientallen tweets, interviews, speeches. “Alles wordt uit de kast getrokken.”

Donderdagavond gaat het Kamerlid live op Instagram. “Hier zal ik de meest schokkende details van deze strafzaak bekendmaken, wat er zoal in mijn dossier staat, wie mij gaat verdedigen, waarom afgelopen week de politie bij mij aan de deur is geweest en nog heel veel meer.”

Ontmasker de hele bende

Van Meijeren krijgt veel steun. “Maak ze gek. Ontmasker de hele bende. Zet hem op!” zegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. FVD-raadslid Marco van den Boomgaard voegt toe: “Zet ‘m op, Gideon! We staan achter je.”

“Terwijl dat criminele witteboordentuig van het kartel nog steeds op vrije voeten loopt en zelfs weer aan vrijwel elke talkshowtafel of ontbijt‘nieuws’ hun leugens mogen verkondigen, worden gekozen FVD-vertegenwoordigers opgejaagd in deze ‘democratische rechtsstaat’,” merkt oud-Statenlid Daniël Osseweijer op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 281 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

186 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
5 maanden geleden

Na het lezen van dit verhaal kan ik maar tot één conclusie komen:

“ZE” (en dan weten jullie allemaal wie ik daar mee bedoel) zijn bang, o zo bang.

DIT is allemaal precies de bedoeling van het kartel: de tegenstanders demoniseren, criminaliseren en VOORAL; monddood maken!

Maar zelf heb ik heel goede hoop, dat dit (althans dat denk ik) als een boemerang recht in hun smerige gezichten zal terechtkomen.

Als jullie, net als ik, de Agenda 2030 hebben gelezen, dan weten jullie ook, dat Klaus Schwab heeft gezegd: We must be prepared for a much angrier world.

En dan nog zo’n uitspraak: bekende personen (in dit geval natuurlijk de, denk ik, wel meest populaire FvD-er Gideon van Meijeren) aanpakken in een showproces en, dat zullen ze het liefst zien, berechten en veroordelen.

NU wordt ook gelijk duidelijk, waarom het merendeel van de leden van de demissionaire regering EN de Eerste en Tweede Kamerleden zo ongelooflijk meelopen als brave jongetjes en meisjes.

Ik zie dit ook duidelijk als een manier om een voorbeeld te stellen: DIT gebeurt er als je niet braaf bent.

Gideon van Meijeren is een ongelooflijke kanjer en ik mag van harte hopen, dat hij een fantastische advocaat heeft, die GEHAKT maakt van dat zootje.

Maar…. in gedachten de meerdere rechtszaken van de afgelopen jaren, houd ik maar liever mijn vingers gekruist.

AAr om engeland.
AAr om engeland.
5 maanden geleden

Hieruit blijkt dat zo wel justitie als de rechterlijke macht en de multinationals zeer goede politieke banden hebben.Zij zullen gesamelijk er alles aan doen om her FORUM te decimeren .De politiek heeft daarbij een sterk wapen de pers ,aangezien een overgrootgedeelte van de pers en media in handen is vaneen belgies mediabedrijf met banden met het belgiese politieke bewind .Zal zij dat ook hebben met de nederlandse politieke top .De angst dat een partij als het forum ,groot zouden worden ,word op alle manieren gereduceerd .nU men wilders al zo ver heeft gekregen om ziich gematiger op te stellen met een koekje voor te houden met de dur staat open .Wat natuurlijk niet waar is .Maaar waardoor hij vanzijn geijkte programma afdwaald .Met als gevolg dat er een aantal kiezers overgaan naar vermoedelijk de VVD .Wa niet te hopen is .WANT na de verkiezingen zijn de deuren voor hem wederom dicht .

Margie
Margie
5 maanden geleden

Gideon, we staan achter jou.!!!!!! En dat blijven we doen.!!!!! 👍👍👍👍👍♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Spooked
Spooked
5 maanden geleden

Jammer, op het platform van de vijand. Ik heb geen account daar, noch elders op servers van de vijand.

Back to top button
186
0
We lezen graag je reactie!x