Binnenland

Defensie wekt irritatie met filmpje over regenboogloper: ‘De waanzin kent geen grenzen’

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Vandaag werd de regenboogloper uitgerold voor het ministerie van Defensie. “Want op Coming Out Day vieren we de vrijheid om jezelf te kunnen zijn. Dat maakt ons sterker,” beweert minister van Defensie Ollongren (D66).

Ze plaatste op social media een filmpje waarin ook te zien is hoe de regenboogvlag gehesen wordt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het filmpje wekt hilariteit, maar ook irritatie. “Ik zou zeker een helm opzetten met zeven kleuren als je de oorlog in gaat. Dan hoeven ze niet naar jullie te zoeken. Doe normaal, muts!” reageert neuroloog Jan Bonte.

De waanzin kent geen grenzen

Sociaalwetenschapper Laurens Buijs zou wel eens een diepte-onderzoek willen zien naar alle contacten en belangen van mevrouw Ollongren. “Ik vertrouw deze vrouw voor geen ene cent.”

Financieel journalist Arno Wellens zegt geregeld militairen te spreken. Hij merkt op dat het leger functioneel is wegbezuinigd. “Een disfunctioneel skeletleger gaat dan maar vlaggen ophangen. Bezuinig het dan helemaal weg.”

“De wereld beweegt langzaam richting de Derde Wereldoorlog en de meest afschuwelijke beelden van verkrachting, marteling en moord vliegen je om de oren, maar… nog even de regenboogvlag hijsen en stilstaan bij ‘Coming Out Day’. Want ja, daar gaat het om hè. De waanzin kent geen grenzen,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Erg kansloos dit

Oud-Kamerlid Gabriëlle Popken reageert: “Ons leger bestaat uit zes man en een paardenkop. Materieel is afwezig, verouderd en/of onveilig en de leegloop is enorm. Maar gelukkig hebben we wel een regenboogloper. Daar zullen we de oorlog wel mee winnen.”

“Nou, dit gaat de Russen echt afschrikken. Geef ze een supersoaker en de vijand haalt het niet in z’n hoofd. Erg kansloos dit,” vindt bouwkundige Arash Mashadi.

4.8 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
levitas
levitas
7 maanden geleden

De STUMPERTS!!!!

Tiswat
Tiswat
7 maanden geleden

PINK FLUFFY UNICORN DANCING ON RAINBOWS! Check op YouTube; deuntje gaat nooit meer uit je hoofd en je wordt er geweldig vrolijk van. Als je dan weer zoiets idioots ziet in t nieuws, deuntje neuriën. Het leven is mooi!

Geen ruimte meer voor al die vlaggen; oekiland, Israël of toch Palestina?, regenboog… ze zijn er maar druk mee

Zara
Zara
7 maanden geleden

Hahaha 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Lavendel
Lavendel
7 maanden geleden

Zielig dit. Geen woorden voor🥲

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x