Homepagina » Gezondheid » Vaccinatie is niet heilig: homeopathisch alternatief haalt slaagpercentages van ruim 90 procent
Vaccinatie is niet heilig: homeopathisch alternatief haalt slaagpercentages van ruim 90 procent

Vaccinatie is niet heilig: homeopathisch alternatief haalt slaagpercentages van ruim 90 procent

Vaccinatie is de meest gebruikte methode om kinderen te beschermen tegen ziektes, maar er zijn heel wat wetenschappers die vinden dat er andere en meer efficiënte manieren zijn. Vandaar de opmars van homeoprophylaxis (HP), het homeopathische alternatief voor vaccinatie waarbij oplossingen worden bewerkt tot ze niet langer giftig zijn.

Veel mensen zeggen dat er onvoldoende duidelijkheid is over de samenstelling van vaccins en de risico’s die ze met zich meebrengen. Bovendien is er bijzonder weinig bewustzijn over alternatieven zoals prophylaxis of homeoprophylaxis. Er zijn verschillende studies naar de doeltreffendheid van homeoprophylaxis in epidemische omstandigheden, en het slaagpercentage ligt gemiddeld hoger dan 90 procent.

In 2011 werden bijvoorbeeld twee miljoen Puerto Ricanen na overstromingen blootgesteld aan potentieel geïnfecteerd water. 95 procent van de bevolking van de drie getroffen provincies kreeg HP-vaccinaties. Het onderzoek na het programma liet een serieuze afname van het ziektecijfer en een reductie van het sterftecijfer tot nul zien.

Voor een paar miljoen euro kan de volledige Nederlandse bevolking homeopathisch worden beschermd tegen een besmettelijke ziekte. In 2009 kostte de Mexicaanse griep de Nederlandse overheid onnodig 144 miljoen euro door ongebruikte vaccins. In de VS – waar het vaccin op grote schaal werd ingezet – zijn mensen gestorven aan het vaccin en ondervinden velen er blijvend hinder van, wat de overheid miljarden aan schadevergoedingen heeft gekost.

Hoewel gezondheidsautoriteiten geloven dat vaccinatie de meest succesvolle interventie is ter bescherming van de volksgezondheid, wordt de veiligheid ervan op lange termijn nergens eenduidig beschreven. Het aantal verloren levens en chronisch zieken ten gevolge van vaccinatie is nooit naar behoren ingeschat.

[DeMorgen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Hoef je niet mee aan te komen bij mevr. Schippers…

  8 likes
  • Waar moet je wel mee aankomen bij mevr. Schippers. Het is treurig dat zij NIET voor de gezondheid voor de mens gaat, maar voor de economie. Het wordt tijd voor een nieuw kabinet dat ook eens meer aan de mens denkt en de homeopathie laat zegevieren.

   3 likes
   • Van het kabinet kan je niks verwachten, behalve dat ze je uitknijpen en voorliegen. We moeten het zelf doen en niet meer afhankelijk zijn van overheidsinstanties. Een nieuw kabinet wordt toch dezelfde poppenkast als altijd.

    1 likes
 2. Tsja, hetzelfde geldt voor homeopatische ‘medicijnen’. Eigenlijk nog sterker want voor de traditionele geneeskunde valt bewijstechnisch meer te zeggen dan de alternatieve wijze. Je moet er ‘gewoon’ verstandig mee om gaan, maar ja… verstand is tegenwoordig zeldzaam.

  11 likes
 3. Slaagkans 90%… Dus 10% is de Sjaak?!

  11 likes
 4. Oké. 1 studie. Is het onderzoek dubbelblind uitgevoerd, gepeerreviewed, en is het onderzoek ergens herhaald?
  Tot die tijd kun je beter geen risico’s nemen en een reguliere vaccinatie kiezen.

  9 likes
 5. het punt is dat mensen niet samenwerken..
  als we dat wel zouden doen, hebben we veel meer power en is alles zo als we het allemaal zouden willen..
  het kan allemaal minstens 1000% beter op alle gebieden, maar het word gewoon tegengehouden..
  het word gewoon tijd dat we allemaal opstaan en deze regering laten weten dat ze op kunnen stappen.
  en uit de EU is ook echt een must, dat is gewoon een nazi roots NWO agenda
  we geven via onze stem de macht en wensen in handen van onbekwame harteloze machtwelluste leugenachtige moraaloze eigenbelang honden, dat is vragen om ellende natuurlijk, dat dan weer wel..
  GRT Mono

  5 likes
 6. Ja Toe maar. Wie gelooft in VacciNazi’s is al rot.! Dus injecteer je maar verrot.
  Zij die het geven doen het met genot. maar snappen niks van het depopulatie complot.
  Met een verkalkte pijnappelklier beslist men over andermans lot en bidden tot hun god.
  ik daag hun godheid uit, uit zijn occulte hol te komen.

  4 likes
 7. Veel te goedkoop..

  2 likes
 8. Vaccinatie is het zeker niet maar denk dat er ook andere manieren zijn dan alleen homeopathie. Vitamine C en D zijn bijvoorbeeld belangrijk en een goede weerstand. En een ziekte als mazelen is meestal niet gevaarlijk als je het goed begeleidt. Heb allerlei kinderziektes nogal hevig gehad maar ik ben er nog en in goede gezondheid.

  2 likes
 9. Het blijft natuurlijk het probleem vooruit schuiven ipv het probleem te genezen.

  0 likes
 10. Blijkbaar is er iets mis met het artikel want het staat niet meer op de website van De morgen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...