Gezondheid

Vaccinatie is niet heilig: homeopathisch alternatief haalt slaagpercentages van ruim 90 procent

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccinatie is de meest gebruikte methode om kinderen te beschermen tegen ziektes, maar er zijn heel wat wetenschappers die vinden dat er andere en meer efficiënte manieren zijn. Vandaar de opmars van homeoprophylaxis (HP), het homeopathische alternatief voor vaccinatie waarbij oplossingen worden bewerkt tot ze niet langer giftig zijn.

Veel mensen zeggen dat er onvoldoende duidelijkheid is over de samenstelling van vaccins en de risico’s die ze met zich meebrengen. Bovendien is er bijzonder weinig bewustzijn over alternatieven zoals prophylaxis of homeoprophylaxis. Er zijn verschillende studies naar de doeltreffendheid van homeoprophylaxis in epidemische omstandigheden, en het slaagpercentage ligt gemiddeld hoger dan 90 procent.

In 2011 werden bijvoorbeeld twee miljoen Puerto Ricanen na overstromingen blootgesteld aan potentieel geïnfecteerd water. 95 procent van de bevolking van de drie getroffen provincies kreeg HP-vaccinaties. Het onderzoek na het programma liet een serieuze afname van het ziektecijfer en een reductie van het sterftecijfer tot nul zien.

Voor een paar miljoen euro kan de volledige Nederlandse bevolking homeopathisch worden beschermd tegen een besmettelijke ziekte. In 2009 kostte de Mexicaanse griep de Nederlandse overheid onnodig 144 miljoen euro door ongebruikte vaccins. In de VS – waar het vaccin op grote schaal werd ingezet – zijn mensen gestorven aan het vaccin en ondervinden velen er blijvend hinder van, wat de overheid miljarden aan schadevergoedingen heeft gekost.

Hoewel gezondheidsautoriteiten geloven dat vaccinatie de meest succesvolle interventie is ter bescherming van de volksgezondheid, wordt de veiligheid ervan op lange termijn nergens eenduidig beschreven. Het aantal verloren levens en chronisch zieken ten gevolge van vaccinatie is nooit naar behoren ingeschat.

[DeMorgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Hedendaagse nieuwsfeiten gerelateerd aan de eindtijd, door Arie Goedhart.
7 jaren geleden
Ries
Ries
7 jaren geleden

Tsja, hetzelfde geldt voor homeopatische ‘medicijnen’. Eigenlijk nog sterker want voor de traditionele geneeskunde valt bewijstechnisch meer te zeggen dan de alternatieve wijze. Je moet er ‘gewoon’ verstandig mee om gaan, maar ja… verstand is tegenwoordig zeldzaam.

brainstormforum
brainstormforum
7 jaren geleden

Het blijft natuurlijk het probleem vooruit schuiven ipv het probleem te genezen.

Buddy
Buddy
7 jaren geleden

Hoef je niet mee aan te komen bij mevr. Schippers…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x