Homepagina » Mens en Dier » Tientallen zwerfhonden verschijnen op begrafenis van vrouw die hen altijd eten gaf

Tientallen zwerfhonden verschijnen op begrafenis van vrouw die hen altijd eten gaf

De begrafenis van Margarita Suarez nam een onverwachte wending toen een aantal zwerfhonden onverwachts afscheid van haar kwam nemen. Dat meldt Misiones Online. De Mexicaanse vrouw gaf de dieren iedere dag te eten.

Eerder deze maand kwam Margarita te overlijden nadat ze de strijd tegen een slepende ziekte had verloren. Iedere ochtend gaf ze zwerfhonden en –katten te eten. Als ze weg moest nam ze altijd een zak voer mee om zwerfhonden die ze onderweg tegenkwam eten te geven.

Zwerfhonden verschijnen op begrafenis van vrouw die hen altijd eten gaf

Margarita Suarez (Facebook)

Haar familie stond perplex toen er plotseling een aantal honden opdoken in het uitvaartcentrum waar het lichaam van Margarita lag. Het personeel van het centrum had de dieren nooit eerder gezien. Toen duidelijk werd dat de honden waren gekomen om Margarita de laatste eer te bewijzen, besloten ze de honden toe te laten. De zwerfhonden gingen rustig in de buurt van de kist liggen.

“Ondanks hun verdriet reageerden de honden heel uitbundig,” zei dochter Patricia Urrutia. “Het was fantastisch om te zien.” Ze denkt dat de dieren er waren omdat haar moeder altijd zo goed voor hen was geweest.

Ook op de dag van de begrafenis waren de honden er. Ze vormden een stoet achter de lijkwagen en gingen pas weer weg toen het lichaam van Margarita gecremeerd was.

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

  1. Wow wat een mooi verhaal zeg!!Honden blijven je altijd trouw tot aan de dood!! Hoop wel dat er voor deze honden wel goed worden op gevangen dat een ander het over neemt!! Daar had gewoond had ik het zelf gedaan gek met honden!!

    22 likes
  2. Mooi verhaal, alleen het filmpje slaat netvens ip

    2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mayakalender

Mayakalender herzien: ‘Einde van de wereld is deze week’

Een pandemie, wereldwijde protesten, sprinkhanenplagen, vulkaanuitbarstingen, orkanen; ...

Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

Kwantumnatuurkundige Konstantin Korotkov van de ITMO University ...