Buitenland

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor de stemcomputers van Dominion – die in een county in Michigan 6000 stemmen van president Trump naar Biden hebben omgezet – is voorzien van ‘achterdeuren’ die corrupte functionarissen kunnen gebruiken om de verkiezingen te vervalsen. Dat hebben Trumps advocaten gezegd.

Het advocatenteam van Trump heeft een gepensioneerde admiraal genoemd als link tussen Joe Biden en de omstreden software. Trumps advocaten Rudy Giuliani en Sidney Powell zeggen dat de bestuursvoorzitter van Smartmatic, admiraal Peter Neffenger, onderdeel is van Bidens overgangsteam.

De baas van de holding van Smartmatic is bovendien een zakenpartner van niemand minder dan George Soros. Neffenger zit ook in een denktank die onlangs geld heeft gekregen van het Oekraïense bedrijf dat Bidens zoon Hunter in dienst had.

Miljoenen stemmen

Giuliani zei op Fox News dat Smartmatic de software heeft geleverd voor de stemcomputers van Dominion Voting Systems. Powell wees erop dat Neffenger voorzitter is van Smartmatic en ook in de bestuursraad zit.

“Hij zit ook in het transitieteam van Biden, dat niet lang zal bestaan omdat we de verkiezingsuitslag in meerdere staten zullen verwerpen,” zei Powell. Ze voegde toe dat president Trump heeft gewonnen, maar dat miljoenen stemmen met behulp van deze software zijn omgezet naar Biden.

Een getuige heeft verklaard dat hij hierover uitleg heeft gekregen en dat hij het ook heeft zien gebeuren in andere landen, aldus de advocaat. “Ze hebben dit met opzet gedaan. Ze hebben dit eerder gedaan. We hebben bewijs dat dit in 2016 in Californië is gebeurd. We hebben zoveel bewijs.”


Powell zei verder dat familieleden van overheidsfunctionarissen die de software kochten smeergeld hebben gekregen van Smartmatic. De stemcomputers van Dominion zijn in 28 staten gebruikt, waaronder de strijdstaten Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania en Wisconsin. “We hebben het hier over honderden miljoenen dollars voor nieuwe stemcomputers in meerdere staten.”

Razend

Powell was naar eigen zeggen razend dat de overheid nooit iets heeft gedaan met de vele klachten over de hardware en software. Ze vraagt zich af in hoeverre de CIA de computers heeft gebruikt voor eigen doeleinden en vindt het onbegrijpelijk dat CIA-directeur Gina Haspel nog niet ontslagen is.

De advocaat zegt te kunnen bewijzen dat er in Michigan gebruik is gemaakt van de achterdeuren. Ook zegt ze dat er in meerdere staten inmiddels meer dan genoeg illegale stembiljetten zijn verzameld om de uitslag te verwerpen.


Neffenger is sinds 2017 als ‘distinguished fellow’ verbonden aan de Atlantic Council, een denktank die volgens de Wall Street Journal tussen 2016 en 2018 100.000 dollar per jaar kreeg van Burisma Holdings, waar Hunter Biden werkzaam was.

Lord Mark Malloch-Brown, een zakenpartner van Soros, is de voorzitter van SGO Corporation Limited, de holding van Smartmatic. Hij heeft nauwe banden met Soros, die begin dit jaar opschepte dat ‘een ontwrichting van de economie het einde van Trump betekent’. Malloch-Brown werd in 2007 ingehuurd als vicevoorzitter van het Quantum Fund van Soros. Van 1993 tot 1994 zat hij in een adviescommissie die door de miljardair was opgezet.

[Newsweek, Sputniknews]

4.7 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden
Bella
Bella
1 jaar geleden

ach ja wie een kuil graaft voor een ander valt er binnen kort zelf in.

apostel
apostel
1 jaar geleden

Intussen bidden ze hard in de kerken opdat Trump alsnog kan winnen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

President Trump gaat de Mainstream Media/Centrale banken/Pharmacy/Corrupt politici/Pedos VERNIETIGEN..
Covid Vaccins gaat hij allemaal afkeuren !!

Het volk krijgt de macht terug!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x