Homepagina » Buitenland » Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’
trump
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor de stemcomputers van Dominion – die in een county in Michigan 6000 stemmen van president Trump naar Biden hebben omgezet – is voorzien van ‘achterdeuren’ die corrupte functionarissen kunnen gebruiken om de verkiezingen te vervalsen. Dat hebben Trumps advocaten gezegd.

Het advocatenteam van Trump heeft een gepensioneerde admiraal genoemd als link tussen Joe Biden en de omstreden software. Trumps advocaten Rudy Giuliani en Sidney Powell zeggen dat de bestuursvoorzitter van Smartmatic, admiraal Peter Neffenger, onderdeel is van Bidens overgangsteam.

De baas van de holding van Smartmatic is bovendien een zakenpartner van niemand minder dan George Soros. Neffenger zit ook in een denktank die onlangs geld heeft gekregen van het Oekraïense bedrijf dat Bidens zoon Hunter in dienst had.

Miljoenen stemmen

Giuliani zei op Fox News dat Smartmatic de software heeft geleverd voor de stemcomputers van Dominion Voting Systems. Powell wees erop dat Neffenger voorzitter is van Smartmatic en ook in de bestuursraad zit.

“Hij zit ook in het transitieteam van Biden, dat niet lang zal bestaan omdat we de verkiezingsuitslag in meerdere staten zullen verwerpen,” zei Powell. Ze voegde toe dat president Trump heeft gewonnen, maar dat miljoenen stemmen met behulp van deze software zijn omgezet naar Biden.

Een getuige heeft verklaard dat hij hierover uitleg heeft gekregen en dat hij het ook heeft zien gebeuren in andere landen, aldus de advocaat. “Ze hebben dit met opzet gedaan. Ze hebben dit eerder gedaan. We hebben bewijs dat dit in 2016 in Californië is gebeurd. We hebben zoveel bewijs.”


Powell zei verder dat familieleden van overheidsfunctionarissen die de software kochten smeergeld hebben gekregen van Smartmatic. De stemcomputers van Dominion zijn in 28 staten gebruikt, waaronder de strijdstaten Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania en Wisconsin. “We hebben het hier over honderden miljoenen dollars voor nieuwe stemcomputers in meerdere staten.”

Razend

Powell was naar eigen zeggen razend dat de overheid nooit iets heeft gedaan met de vele klachten over de hardware en software. Ze vraagt zich af in hoeverre de CIA de computers heeft gebruikt voor eigen doeleinden en vindt het onbegrijpelijk dat CIA-directeur Gina Haspel nog niet ontslagen is.

De advocaat zegt te kunnen bewijzen dat er in Michigan gebruik is gemaakt van de achterdeuren. Ook zegt ze dat er in meerdere staten inmiddels meer dan genoeg illegale stembiljetten zijn verzameld om de uitslag te verwerpen.


Neffenger is sinds 2017 als ‘distinguished fellow’ verbonden aan de Atlantic Council, een denktank die volgens de Wall Street Journal tussen 2016 en 2018 100.000 dollar per jaar kreeg van Burisma Holdings, waar Hunter Biden werkzaam was.

Lord Mark Malloch-Brown, een zakenpartner van Soros, is de voorzitter van SGO Corporation Limited, de holding van Smartmatic. Hij heeft nauwe banden met Soros, die begin dit jaar opschepte dat ‘een ontwrichting van de economie het einde van Trump betekent’. Malloch-Brown werd in 2007 ingehuurd als vicevoorzitter van het Quantum Fund van Soros. Van 1993 tot 1994 zat hij in een adviescommissie die door de miljardair was opgezet.

[Newsweek, Sputniknews]
4.7 39 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
15 dagen geleden
Hydra
Hydra
Reactie op  Herman de Graaf
14 dagen geleden

Wow dat komt nog eens binnen. Geweldig!!!!!

Bella
Bella
15 dagen geleden

ach ja wie een kuil graaft voor een ander valt er binnen kort zelf in.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Bella
14 dagen geleden

Hoe het ook zit? Ik denk dat inmiddels de ware aard van Trump wel is komen boven drijven. De man ziet er niet uit en kan erg slecht tegen zijn verlies. Weegt geloof ik tegen de 120 kilo waarmee je dan automatisch al in de risicogroep valt om in de problemen te komen met corona. En hoe zit het verder met zijn mooie antidode vraag ik me dan af? Iedere Amerikaan zou volgens hem binnen no-time, ik herhaal, binnen enkele maanden de zelfde behandeling krijgen tegen Covid-19, waarvan hij beweert dat hij het virus ook heeft opgelopen? Ja ja. Maar klopt dat beeld wel? Ik denk van niet. Volgens mij heeft hij helemaal geen corona gehad en zegt hij maar wat. Hij poogde met zijn uitspraken gewoon meer zieltjes te winnen. Hij adviseerde zelfs dat een mondkap niet nodig was. Afstand houden was volgens hem ook niet nodig. Gewoon doen dus waar je zin in hebt. Maar in de tussentijd sterven er daar meer mensen aan Corona dan elders in de wereld. Ik zou dit bericht dan ook maar plaatsen onder het mom van ”we hebben het goed voor mekaar daar” in plaats van ‘make America great again’.

Pieter
Pieter
Reactie op  Gezinusk
14 dagen geleden

U vindt Biden wel een geschikte kandidaat? Dan houdt u wel van wat nutteloze lockdowns en muilkorfjes. U vindt dat de MSM u wel goed informeert? U vindt de NWO wel een goed zaak?

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Gezinusk
9 dagen geleden

Biden is een zieke kip zijn partner een halfzachte racist, Trump moet verder of je hem nu symphatiek vindt of niet, hij is in de positie de USA te, redden uit handen van een zekere Etnic hier niet te noemen, maar Soros is hier één van, hun haat religeus basis, tegen alles wat blanc en Europees is, is buiten proporties groot, een killing machine, men heeft het hier niet over, maar de 1% die alles in handen heeft banken media internet, trekt aan de touwtjes !
In Europa speeld men het zelfde spel, we lopen alle kans onze vrijheid van denken en doen te verliezen, daarom gu Trump de twijfel we gaan het zien en beleven !

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Bella
14 dagen geleden

Precies Bella. En hopelijk hebben ze de kuil diep gegraven voor hun eigen troep. De software heet dominion. Dat moet genoeg zeggen. Overheersing is een tactiek dat de satan aanhangers gebruiken om iedereen eronder te krijgen. Via sjoemel sofware zoals dominion of via geweld zoals BLM.

apostel
apostel
15 dagen geleden

Intussen bidden ze hard in de kerken opdat Trump alsnog kan winnen.

Just me
Just me
Reactie op  apostel
14 dagen geleden

Ook in Israel,trouwens wereldwijd. Niet de regeringen misschien maar wel veel burgers.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

President Trump gaat de Mainstream Media/Centrale banken/Pharmacy/Corrupt politici/Pedos VERNIETIGEN..
Covid Vaccins gaat hij allemaal afkeuren !!

Het volk krijgt de macht terug!!

Just me
Just me
Reactie op  Joyce Ramgatie
14 dagen geleden

Bidt mensen bidt..

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
Reactie op  Joyce Ramgatie
14 dagen geleden

er is al decennia ( en wellicht voordien ook ) genocide bezig. dit zijn allemaal serial killers, die zogenaamde ‘politici’.

Pieter
Pieter
Reactie op  Joyce Ramgatie
14 dagen geleden

Hallo Joyce, Dat is wel het volledige plan van Trump. Daarom duurt het allemaal iets langer. Gisteren moesten de CEO’s van Facebook en Twitter verklaringen afkomen leggen (die tegen hun gebruikt gaan worden) Hier kunt u zien hoe het hele plan eruit ziet:

https://www.bitchute.com/video/Olm5K6QbXsRO/

Petrus
Petrus
15 dagen geleden

Er komt steeds meer bewijs van fraude en dat komt allemaal op tafel bij het Hooggerechtshof van Amerika met een meerderheid van Republikeinse rechters.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
Reactie op  Petrus
14 dagen geleden

rechters zijn overal criminelen.

Just me
Just me
14 dagen geleden

Goed zo gooi alles maar in de openbaarheid, hier kunnen ze niet meer omheen. Trump blijft President.

RayOflight
RayOflight
14 dagen geleden

Lijkt er nu op dat het komt er allemaal op neer dat of $ Oro $ valt of dat trump valt. Biden is een poppetje in dit spel. De EO helpt natuurlijk en dat is de joker die trump kan spelen. Maar een joker speel je op het laatst. Q verhaaltjes tot daaraan toe maar lijkt er toch echt op dat dit de endgame is. Hele land/wereld gaat in lockdown onder ‘wereldpresident’ biden of Trump geeft tegengas en wint.

Monique
Monique
14 dagen geleden

Mooi dat het allemaal op tafel komt te liggen!

Piet
Piet
14 dagen geleden

Elke dag meer bewijs!! Geweldig dit.

Maar we zitten hier wel in Nederland.

Petrus
Petrus
Reactie op  Piet
14 dagen geleden

Ook hier in Nederland komen Rutte en consorten aan de beurt, maar ieder op zijn beurt!!!!
Hahaha.

Natasja
Natasja
14 dagen geleden

Echt bizar hoe diep de corruptie gaat. God weet in welke landen ze zo de verkiezingsuitslagen hebben zitten manipuleren

x

Check Also

coronalockdowns

‘Elites willen met coronalockdowns de Grote Herstart inluiden’

Grote delen van Europa zijn weer in ...

carlson

Tucker Carlson haalt uit: ‘De Amerikaanse verkiezingen zijn vervalst’

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet eerlijk verlopen, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x