Mens en Dier

Begrafenisondernemer doet smeekbede: ‘Neem alsjeblieft geen prikken meer’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Engelse begrafenisondernemer John O’Looney wordt geconfronteerd met een ‘onnatuurlijk hoog aantal’ sterfgevallen als gevolg van hartaanvallen, beroertes en hersenbloedingen. Die worden veroorzaakt door trombose en embolieën in de longen, de benen en andere plekken.

Niemand lijkt zich zorgen te maken over de alarmerende stijging van het aantal gevallen, aldus de begrafenisondernemer. Hij zegt normaal gesproken heel zelden gevallen van bloedproppen te zien, maar dit jaar heeft hij er al meer gezien dan in de afgelopen 14 jaar.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Immuunsysteem verwoest

Er sterven nu ook veel mensen die ernstig ziek worden omdat hun immuunsysteem het begeeft. Het gaat daarbij om mensen die zes tot acht maanden geleden hun prik hebben gehaald en nu niet eens meer in staat zijn om te herstellen van een simpele verkoudheid. “Hun immuunsysteem wordt verwoest.”

“Het trieste is dat deze mensen denken dat de prik hen minder ziek maakt.” Een vriend van O’Looney is dubbel gevaccineerd en voelt zich zo ziek als een hond. Toch kijkt hij wanhopig uit naar zijn boosterprik omdat hij denkt dat hij daar beter van wordt.

Omikron is vaccinatieschade

De begrafenisondernemer probeerde hem uit te leggen dat het vaccin mensen juist doodt en het immuunsysteem beschadigt. “Deze mensen lopen regelrecht de afgrond in en smeken om meer.”

“Deze prikken verwoesten je immuunsysteem. De andere soort doodt snel door bloedproppen te veroorzaken. Neem alsjeblieft geen prikken meer. Ze zijn dodelijk. De prikken maken je ziek. Omikron is vaccinatieschade. Je zult sterven als je deze prikken blijft nemen.”

4.5 219 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
2 jaren geleden

en nu de nederlandse begrafenis ondernemers graag,goed voorbeeld doet volgen

Joost
Joost
2 jaren geleden

Maar… dan kan ik niet op wintersport als ik mijn derde prik niet haal.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
2 jaren geleden

“Je zult sterven als je deze prikken blijft nemen.”

Niet helemaal goed geformuleerd. Je sterft altijd maar als je die prikken blijft nemen ga je versneld (met erg veel pijn en ellende) en niet op een natuurlijke manier dood.

Natasja
Natasja
2 jaren geleden

T is en blijft een biowapen !! Wordt wakker ?

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x