Homepagina » Mens en Dier » Begrafenisondernemer doet smeekbede: ‘Neem alsjeblieft geen prikken meer’
begrafenisondernemer
Foto: John O'Looney (Screenshot Telegram)

Begrafenisondernemer doet smeekbede: ‘Neem alsjeblieft geen prikken meer’

De Engelse begrafenisondernemer John O’Looney wordt geconfronteerd met een ‘onnatuurlijk hoog aantal’ sterfgevallen als gevolg van hartaanvallen, beroertes en hersenbloedingen. Die worden veroorzaakt door trombose en embolieën in de longen, de benen en andere plekken.

Niemand lijkt zich zorgen te maken over de alarmerende stijging van het aantal gevallen, aldus de begrafenisondernemer. Hij zegt normaal gesproken heel zelden gevallen van bloedproppen te zien, maar dit jaar heeft hij er al meer gezien dan in de afgelopen 14 jaar.

Immuunsysteem verwoest

Er sterven nu ook veel mensen die ernstig ziek worden omdat hun immuunsysteem het begeeft. Het gaat daarbij om mensen die zes tot acht maanden geleden hun prik hebben gehaald en nu niet eens meer in staat zijn om te herstellen van een simpele verkoudheid. “Hun immuunsysteem wordt verwoest.”

“Het trieste is dat deze mensen denken dat de prik hen minder ziek maakt.” Een vriend van O’Looney is dubbel gevaccineerd en voelt zich zo ziek als een hond. Toch kijkt hij wanhopig uit naar zijn boosterprik omdat hij denkt dat hij daar beter van wordt.

Omikron is vaccinatieschade

De begrafenisondernemer probeerde hem uit te leggen dat het vaccin mensen juist doodt en het immuunsysteem beschadigt. “Deze mensen lopen regelrecht de afgrond in en smeken om meer.”

“Deze prikken verwoesten je immuunsysteem. De andere soort doodt snel door bloedproppen te veroorzaken. Neem alsjeblieft geen prikken meer. Ze zijn dodelijk. De prikken maken je ziek. Omikron is vaccinatieschade. Je zult sterven als je deze prikken blijft nemen.”

4.5 217 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
1 maand geleden

en nu de nederlandse begrafenis ondernemers graag,goed voorbeeld doet volgen

Joost
Joost
1 maand geleden

Maar… dan kan ik niet op wintersport als ik mijn derde prik niet haal.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
1 maand geleden

“Je zult sterven als je deze prikken blijft nemen.”

Niet helemaal goed geformuleerd. Je sterft altijd maar als je die prikken blijft nemen ga je versneld (met erg veel pijn en ellende) en niet op een natuurlijke manier dood.

Natasja
Natasja
1 maand geleden

T is en blijft een biowapen !! Wordt wakker 🙄

x

Check Also

verpleegkundige

Verpleegkundige slaat alarm: ‘De mortuaria overstromen en dit is slechts het begin’

Er worden zoveel lijken binnengebracht in mortuaria ...

zoon

Vader in tranen: Mijn 17-jarige zoon is gestorven door de Pfizer-prik

Dan Hartman zei vorige week tegenover de ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

157
0
We lezen graag je reactie!x