Homepagina » Mens en Dier » De familie Biden ‘is een criminele organisatie’
biden
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

De familie Biden ‘is een criminele organisatie’

Het recente e-mailschandaal rond Hunter Biden laat zien dat de familie Biden een ‘criminele organisatie’ is, die geholpen wordt door de mainstream media. Dat zei de Amerikaanse president Donald Trump tijdens een grote verkiezingsbijeenkomst in Nevada, schrijft Sky News.

President Trump zei dat het schandaal – waarbij Joe Biden, zijn zoon en een corrupte Oekraïense zakenman betrokken zijn – toont dat het Democratische establishment is doorspekt met corruptie.

“In 2016 stemden jullie tegen dit corrupte en afgetakelde politieke establishment. Jullie kozen een buitenstaander als president die het belang van de Amerikanen eindelijk voorop stelt,” zei Trump tijdens de drukbezochte bijeenkomst.

Sluit hem op!

“Joe Biden is altijd een corrupte politicus geweest,” zei hij. “De familie Biden is een criminele organisatie. De corrupte Hillary Clinton is een amateur in vergelijking met de Bidens.” Ondertussen scandeerde de menigte: ‘Sluit hem op!’

Bidens campagne ontkent dat de vicepresident zijn kantoor gebruikte om zakelijke deals te sluiten voor zijn zoon. Uit e-mails die van een laptop van Hunter zijn gehaald, blijkt echter dat hij van plan was om zijn vader – op dat moment vicepresident – voor te stellen aan een directeur van het Oekraïense energiebedrijf Burisma.

Trump ging ook in op de coronapandemie. Hij zei dat het land nu in puin zou liggen als hij naar de wetenschappers had geluisterd. “Nu gaan we als een raket. Kijk naar de [economische] cijfers.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 maanden geleden

Hunter Biden is door z’n vader overtuigt om compleet Satanish overboord te gaan tijdens zijn “diplomatische” missie met China en “take one for the family”, waardoor dit allemaal tot stand is gekomen.

Just me
Just me
4 maanden geleden

Biden gaat voor gaas let maar op ,maar ook hier is het laatste woord over de Oranjes nog niet gezegd las net weer dat 2 prinsessen nu pas per lijndienst terug gekomen zijn vanuit Griekenland, wat een nep lui zijn het toch, en dan gek vinden dat mensen ze gaan uitkotsen.

Rapture Ready
Rapture Ready
4 maanden geleden

Helaas ben ik bang, dat Trump het niet gaat redden. Net als in vele andere landen verspreidt de main stream media pure propaganda en lasteren anders denkenden. Juist mensen waarvan je het niet verwacht, gaan daar vreemdgenoeg in mee..

Obama en Clinton zijn tussentijds beiden ontmaskerd, zoals nu de Biden-clan. De massa reageert echter, alsof er niets is gebeurd.

We gaan het zien….. 🤔

Michiel
Michiel
4 maanden geleden

Biden, you’re going down!!

Michiel
Michiel
4 maanden geleden

De aanstaande presidentsverkiezingen in Amerika zullen van cruciaal belang zijn in welke koers de corona plandemic zal verder nemen vrees ik. Als Trump wint dan is er nog enige hoop dat dit weldra allemaal zal voorbijgaan. Echter, we weten natuurlijk niet zeker welke rol Trump en zijn aanvoerders in heel dit gebeuren daadwerkelijk spelen maar laten we hopen op het beste!

Jeff Roosien
Jeff Roosien
4 maanden geleden

Haha, dat zijn ze allemaal. Run for president, zonder sinister lijstje en je telt niet eens mee. Stel je voor, dat je uit een onbesproken nest komt. Kom op nou joh, dat zijn geen Hollanders daar hoor. Beetje een affaire links of rechts, en beetje wurgseks … dat is gewoon the flow daar. Geen schandaal, gen president.

jenne
jenne
4 maanden geleden

Volgens mijn Amerikaanse familie, gaat Obama ook voor het blok, alles is verkeerd aan die man, een Keniaan met valse papieren zijn vrouw heeft een piemel van heb ik jou daar, natuurlijk wordt Trump herkozen, de Biden’s gaan in het gevang, en dan begint de grote schoonmaak, ook zijn Israëlische vrinden gaan dan op de schop met hun Media, dan heeft hij 4 jaar om alles netjes te regelen, let maar op de strateeg achter dit alles is Banon, zijn eerste helper als president !

Jo Bidon
Jo Bidon
4 maanden geleden

Trump roeptoetert maar wat. Als er sterke bewijs is tegen de Bidens, dan is het crimineel van Trump als hij ze niet laat vervolgen door de officieren van justitie.
Dus: of Trump is crimineel (geen vervolging instellen) of hij heeft geen bewijs (roept maar wat). In beide gevallen ziet Trump er dus slecht uit.

exegese
exegese
4 maanden geleden

Trump gaat dit met overweldigende meerderheid winnen. En dan is het hopen dat hij echt zuiver op de graat is, en als dat zo is, dat hij mag blijven leven. We weten hoe het afloopt met mensen die echte verandering willen en zouden kunnen teweegbrengen.
Vergeet niet dat er een totale nieuwe opzet, een totaal nieuwe wereldorde gepland is. Zou de almachtige satanische sekte die de hele wereld in elk opzicht totaal in de wurggreep heeft kunnen houden hun plannen laat dwarsbomen door een enkel persoon, of maakt hij toch stiekem deel uit van hun plan ?
mijn nuchtere verstand zegt dat het bij God onmogelijk is dat Trump met zijn presidentschap van een feitelijk totaal failliet land het verschil kan gaan maken in de wereld.
Echte veranderingen worden door het volk afgedwongen, niet door leiders waar ze achteraan hobbelen. Zo lang ik nog massaal brave en angstige mensen zie met lapjes stof voor hun mond, paniekerig anderhalve meter afstand houden, mensen die het prima vinden dat de volledige horeca om zeep geholpen wordt, dat mensen elkaar verlinken als hun kinderen stiekem een feestje bouwen, dan zijn we nog ver van huis voor een verandering van enig formaat.

Ron Swart
Ron Swart
4 maanden geleden

Het is onbegrijpelijk dat de zionist Joe Biden, net als Barack en Michael Obama, Bill en Hillary Clinton en vele anderen nog niet zijn gearresteerd. Misschien houden Trump en de White Hats hun kaarten voor de borst tot vlak voor de verkiezingen van di 03.11 om de tegenstanders dan te verpletteren met een waarlijke meesterzet.
Tijdens de verkiezingen van 03.11 zijn 470 zetels in het congres te verkiezen: 35 voor de senaat & 435 voor het huis van afgevaardigden > 4 + 7 = 11!

x

Check Also

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

overledenen

Ruim 200 overledenen krijgen stempas: ‘Ook de doden mogen stemmen’

In de gemeente Hoorn zijn 1500 stempassen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x