Mens en Dier

De familie Biden ‘is een criminele organisatie’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het recente e-mailschandaal rond Hunter Biden laat zien dat de familie Biden een ‘criminele organisatie’ is, die geholpen wordt door de mainstream media. Dat zei de Amerikaanse president Donald Trump tijdens een grote verkiezingsbijeenkomst in Nevada, schrijft Sky News.

President Trump zei dat het schandaal – waarbij Joe Biden, zijn zoon en een corrupte Oekraïense zakenman betrokken zijn – toont dat het Democratische establishment is doorspekt met corruptie.

“In 2016 stemden jullie tegen dit corrupte en afgetakelde politieke establishment. Jullie kozen een buitenstaander als president die het belang van de Amerikanen eindelijk voorop stelt,” zei Trump tijdens de drukbezochte bijeenkomst.

Sluit hem op!

“Joe Biden is altijd een corrupte politicus geweest,” zei hij. “De familie Biden is een criminele organisatie. De corrupte Hillary Clinton is een amateur in vergelijking met de Bidens.” Ondertussen scandeerde de menigte: ‘Sluit hem op!’

Bidens campagne ontkent dat de vicepresident zijn kantoor gebruikte om zakelijke deals te sluiten voor zijn zoon. Uit e-mails die van een laptop van Hunter zijn gehaald, blijkt echter dat hij van plan was om zijn vader – op dat moment vicepresident – voor te stellen aan een directeur van het Oekraïense energiebedrijf Burisma.

Trump ging ook in op de coronapandemie. Hij zei dat het land nu in puin zou liggen als hij naar de wetenschappers had geluisterd. “Nu gaan we als een raket. Kijk naar de [economische] cijfers.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Hunter Biden is door z’n vader overtuigt om compleet Satanish overboord te gaan tijdens zijn “diplomatische” missie met China en “take one for the family”, waardoor dit allemaal tot stand is gekomen.

Just me
Just me
1 jaar geleden

Biden gaat voor gaas let maar op ,maar ook hier is het laatste woord over de Oranjes nog niet gezegd las net weer dat 2 prinsessen nu pas per lijndienst terug gekomen zijn vanuit Griekenland, wat een nep lui zijn het toch, en dan gek vinden dat mensen ze gaan uitkotsen.

Rapture Ready
Rapture Ready
1 jaar geleden

Helaas ben ik bang, dat Trump het niet gaat redden. Net als in vele andere landen verspreidt de main stream media pure propaganda en lasteren anders denkenden. Juist mensen waarvan je het niet verwacht, gaan daar vreemdgenoeg in mee..

Obama en Clinton zijn tussentijds beiden ontmaskerd, zoals nu de Biden-clan. De massa reageert echter, alsof er niets is gebeurd.

We gaan het zien….. ?

Michiel
Michiel
1 jaar geleden

Biden, you’re going down!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x