Buitenaards

Buitenaards leven in Soest

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

telegraafufoskomeneraan2Is Soest een slaapdorp? Allerminst! Op het hoofdkwartier van Niburu aldaar zijn ze klaarwakker: de transformatie van de Aarde en mens komt eraan.

Anton Teuben (61) ijsbeert over het terrein aan de Birkstraat, waar de beweging Niburu al enige maanden z’n tenten heeft opgeslagen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het voormalige woonhuis, een schuur en de kantine van camping King’s Home huurt Niburu daar, na eerst in Groningen en Barneveld te hebben gezeten.

Hij moppert. Op de overheden die verzwijgen wat er werkelijk aan de hand is. Die expres umts-masten plaatsen om ons waarnemingsvermogen en dus ons vermogen om contact te leggen met buitenaards leven te beperken (dat kan alleen bij bepaalde vibraties). Ook op de pers, die weigert ‘feiten’ na te trekken.

Organisatie aan de Birkstraat stoomt mensheid klaar

Kris Schulp (48), één van de sympathisanten van de beweging, valt hem bij. “We worden in de media alleen maar belachelijk gemaakt. En ze hebben het alleen maar over de ufo’s en het buitenaards leven waar wij over spreken. Maar Niburu gaat over zoveel meer: over gezondheid, over onderwijs, over vrij denken.”

Rond de koffietafel op het terras zitten meer sympathisanten en medewerkers van Niburu. Elias Hering en Jessica Damhuis bijvoorbeeld, die vaak te zien zijn in het dagelijkse Niburu-internetjournaal dat wordt uitgezonden op internet.

“Steeds meer mensen ontdekken waar het om gaat,” stelt Anton tevreden vast. “Daardoor houd ik het vol. Er komt steeds meer erkenning van de krachten die met hulp van buitenaards leven onze wereld transformeren tot een nieuwe, liefdevolle wereld.” Teuben stond aan de wieg van Niburu, die hij in het Groningse Grijpskerk begon. Landelijk kwam hij ‘als klokkenluider’ in het nieuws met zijn ufo-meldingen.

Niburu staat voor het ‘sterrenschip’, een planeet waar wezens nu in – niet op – leven van de Galactische Federatie, dat vrede in het heelal wil vestigen en contact met de Aarde zoekt. Feit is dat er op Aarde al buitenaardse wezens zijn, die de komst van een nieuwe, liefdevolle en gezonde samenleving helpen zich te manifesteren. Anton: “Ze zijn al onder ons, ja hier ook in Soest. Gewoon in mensen, je kunt ze zo spreken.”

Vrije energie

Niburu wil de mensheid klaarstomen voor de nieuwe tijd. Bewustmaken van de vrije energie die overal voorhanden is. Voorlichtingsavonden en presentaties; van alles wordt aan de Birkstraat opgezet om belangstellenden de nieuwe werkelijkheid te onthullen.

“Daar is niks zweverigs aan,” antwoordt Kris op een voor de hand liggende vraag. “En nee, het is ook geen religie. Anton een goeroe? Kom nou! Het is wetenschap. Het zijn feiten.” Anton, fel: “Feiten die te traceren zijn. Alleen is veel bewijsmateriaal ons afhandig gemaakt.” Kris: “Je snapt het pas als je er veel over leest. Je kunt het belachelijk maken, maar het zou ook waar kunnen zijn. Op het moment dat je zélf besluit wat je wilt denken, ga je je al beter voelen. Dan zíe je meer.”

Maar de wetenschap wil toch feiten zien die je kunt bewijzen? Nu wordt Anton schamper: “De wetenschap wordt beheerst door vaste stellingen en onderlinge afspraken. Ze zien niet wat er aan de hand is.” Hij zucht. “Gelukkig weten steeds meer mensen hoe het zit.”

Door Piet van Dijk

Bovenstaand artikel verscheen op zaterdag 23 juli jongstleden op pagina 5 van AD Amersfoort.

Noot redactie: De redactie spreekt haar dank uit voor de vele meldingen die zij in de afgelopen weken heeft mogen ontvangen van onbekende vliegende objecten in het luchtruim boven Soest en in de buurt van het pand van Niburu.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x