Buitenland

Geeft de directeur van het Amerikaanse CDC per ongeluk toe dat vaccinatiepaspoorten nutteloos zijn?

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De directeur van het Amerikaanse CDC, Rochelle Walensky, gaf op CNN toe dat het vaccin besmetting niet tegenhoudt en ook niet voorkomt dat een gevaccineerd persoon het virus overdraagt.

Je kunt je afvragen welk nut een vaccinatiepaspoort dan heeft. Gevaccineerden én ongevaccineerden kunnen andere mensen besmetten als ze een restaurant, winkel of kantoor binnenlopen.

Net zoveel

Er is geen bewijs dat gevaccineerde asymptomatische virusdragers asymptomatisch zijn vanwege het vaccin. Er zijn waarschijnlijk net zoveel asymptomatische ongevaccineerde dragers. Het omgekeerde is ook waar. Er zijn net zoveel gevaccineerde dragers die symptomatisch (ziek) zijn als ongevaccineerde dragers die symptomatisch zijn.

In landen waar de vaccinatiegraad extreem hoog is, blijft corona om zich heen grijpen. Het percentage gevaccineerde mensen in het ziekenhuis is gelijk aan het percentage gevaccineerde mensen in de samenleving.

Wat is de meerwaarde?

In Gibraltar is 99 procent van de bevolking gevaccineerd en toch stijgt het aantal ‘besmettingen’. In IJsland is meer dan 75 procent ingeënt en toch is er sprake van een recordaantal coronagevallen. Hetzelfde geldt voor Singapore en Israël: een hoge vaccinatiegraad terwijl het aantal gevallen piekt. Dus wat is de meerwaarde van het vaccinatiepaspoort?

Historicus Bert De Munck van de Universiteit van Antwerpen reageert: “Alweer een punt waarop critici gelijk krijgen, vaccinatie belet niet dat je het virus doorgeeft, waardoor morele en andere druk op jonge, gezonde mensen om zich te laten vaccineren dus geen enkele wetenschappelijke grond heeft. De lijst met regels waarvoor dat geldt wordt lang.”

[Zero Hedge via The Last Refuge]

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freefighter
Freefighter
10 maanden geleden

Niemand geeft een virus door. Het is een lichaamseigen reactie op celniveau. Stop met de besmettingsleugen.

Skippy
Skippy
10 maanden geleden

Praten, praten en nog eens praten.
Levert niks op.
Het virus is ook niet het probleem, maar de machtshebbers.
Zolang de mensheid alles voor zoete koek blijft aannemen gaat er niets veranderen.

Locke
Locke
10 maanden geleden

Laten we niet om de hete brij heen draaien, vaccinatiepaspoorten is het begin van het einde voor alle menselijkheid op deze aardkloot. Iedereen die dit aanhangt, nastreeft of propagandeert is door de duivel bezeten en verdient dan ook een duivelse behandeling.
Om in vrede en vrijheid te kunnen blijven leven is het helaas nu noodzakelijk om boven de duivelse gedachten te kunnen uitstijgen en alles wat daar mee te maken heeft met wortel en tak te verwijderen uit ons leven.

R.J.
R.J.
10 maanden geleden

Hieruit blijkt maar weer wat we allang weten…..één grote poppenkast met een heel ander doel dan onze gezondheid.

Vanaf het begin heeft het niets te maken met een “killer” virus, maar puur met een agenda die wereldwijd uitgerold wordt.

Reduceren van de wereldbevolking, de macht van enkele vergroten, de rest van de straks overgebleven bevolking in dienst van de enkele met satanische macht.

Of het nou werkelijk met de duivel te maken heeft of niet, we zitten in een strijd tussen goed en slecht, tussen licht en duister.

De wereldbevolking willen reduceren op deze manier is gewoon satanische.

Het licht, het goede overwint altijd, maar altijd met strijd en opoffering.

De geschiedenis leert ons dat, vergeet dat nooit, praten en blijven discussiëren heeft eigenlijk geen zin, de agenda gast op volle snelheid door.

Net als dat er nu in ene in reclame blokken gesproken wordt over risico inventarisatie en evaluatie bij bedrijven, deze wordt door de overheid nu ook bespeeld.

Straks staat er in die documenten beschreven wat een gevaccineerden mag, en een ongevaccineerde niet.

De tweedeling gaat gewoon door, kleine stapjes, maar gewoon door.

We zitten in een nachtmerrie achtige tijd.

Blijf helder, blijf wakker, lees….kennis is macht, onwetendheid is de macht van de “elite”

Strijden heeft vele vormen, het weten, kennis hebben van is er één van, blijf je kennis delen, hoe meer hoe beter.

Een vonk in het duister, één lichtpuntje daar geeft overweldigend veel zicht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x