Gezondheid

Homeopathisch arts heeft oplossing voor ebola

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De homeopathische arts Harry van der Zee uit het Drentse Norg zegt dat ebola waarschijnlijk goed te genezen is. In West-Afrika zijn inmiddels vele honderden mensen gestorven aan de ziekte, waartegen nog geen medicijn is.

Van der Zee heeft op verzoek van mensen uit Afrika een middel ontwikkeld waarvan hij verwacht dat het ebola geneest. Met een soortgelijk geneesmiddel zijn volgens de hoofdredacteur van het internationale tijdschrift Homeopathic Links al honderden mensen genezen van hiv, schistosomiasis en andere besmettelijke ziektes. Het middel zou ook het immuunsysteem versterken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het middel is gebaseerd op de technieken die homeopaat Peter Chappell in 2002 heeft ontwikkeld en werkt met name in op het afweersysteem. De middelen die Chappell ontwikkelde worden volgens Van der Zee al geruime tijd met succes in Afrika toegepast.

De Vereniging tegen Kwakzalverij vindt de uitlatingen van Van der Zee kwalijk. Volgens Kees Renkens van die vereniging is het onzin dat homeopathische middelen iets tegen ebola kunnen uitrichten. De club wil zelfs dat Van der Zee en zijn kompanen uit het BIG-register van artsen verdwijnen.

[RTV Drenthe]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
9 jaren geleden

Er zullen altijd mensen zijn die zich blijven verzetten tegen homeopatische middelen. Je zou haast denken dat Kees Renkens wel betaald/gesubsidieerd wordt door Big Pharma.

Soul to Soul
Soul to Soul
9 jaren geleden

Ja NATUURLIJK vindt De Vereniging tegen Kwakzalverij het onzin! Het is tegen het zere been want De Vereniging tegen Kwakzalverij, is ook een onderdeel van de Elite, en verdient er dan niks aan. Homeopatie is al zo oud als dat de mens bestaat. Ik zelf ben ( Gedipl. ) kruidengeneeskundige en heb door de jaren heen veel positieve reacties gehad. Ook voor mezelf en mijn gezin heeft het geholpen. Van keelpijn tot enkel verstuiking. Nee, we komen er anders te dichtbij, dat het goedkoper kan, en moet. Overigens, moet ik zelf ook niks van de reguliere medicijnen hebben met al dat rotzooi wat er in is verwerkt.

Loek
Loek
9 jaren geleden

Ik gebruik al meer dan 20 jaar 5 gram vitamine C poeder in een glas vruchtensap per dag meerdere keren per dag en denk je dat ik nog verkouden of de griep heb gehad de laatste 20 jaar? Nee, want vitamine C is een viruskiller en dat weet de farmaceutische industrie heus wel maar daar komen ze niet mee want daar valt niets aan te verdienen want je kan er geen patent op krijgen op een natuurlijke stof.

Wim
Wim
9 jaren geleden

Ten eerste geen besmette apenvlees eten. Apen zijn niet om te eten. Eet maar een geit. Door onvoorzichtigheid van de mensheid brengt anderen in gevaar.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x