Buitenaards

Ancient Aliens Seizoen 2 Compleet (video)

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens diverse theoretici kwamen buitenaardsen met superieure kennis duizenden jaren geleden naar de Aarde om hun expertise te delen met vroege beschavingen.

Maar hoe gebeurde dit en is er bewijs te vinden dat mensen en buitenaardsen elkaar al eerder op Aarde zijn tegengekomen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 1968 publiceerde de Zwitserse auteur Erich von Däniken de bestseller Chariots of the Gods? waarin hij stelt dat ruimtereizigers duizenden jaren geleden de Aarde bezochten en mensen leerden over technologie.

Hij wijst op oude religieuze geschriften waarin mensen goden of andere hemelse wezens zien die uit de lucht neerdalen in ruimteschepen en beschikken over bovennatuurlijke krachten.

Daarnaast is er volgens hem fysiek bewijs in de vorm van rotstekeningen met daarin afbeeldingen van buitenaardsen en architectonische hoogstandjes zoals Stonehenge en de piramiden van Egypte.

Als buitenaardsen de Aarde in het verleden hebben bezocht, kunnen ze zich dan in de toekomst ook laten zien? Verschillende theoretici denken van wel en zeggen dat ze toekomstige generaties kunnen voorbereiden op het onvermijdelijke contact met wezens van andere planeten door hun kijk op de wereld te delen met het publiek.

Bron: History.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x