Paranormaal

Deze mensen lijken letterlijk uit parallelle universa te komen

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo af en toe duiken er mensen op die zeggen te wonen in steden en landen die helemaal niet bestaan. Ze spreken onbekende talen en lijken rechtstreeks uit een parallel universum te komen. Dat schrijft de Epoch Times.

In 1850 werd een man genaamd Jophar Vorin aantroffen in een klein plaatsje bij Frankfurt. John Timbes schreef in 1852 in het Year-Book of Facts in Science and Art dat de vreemdeling slecht Duits sprak en blank was. In gesprek met de burgemeester van Frankfurt zei de man dat zijn naam Jophar Vorin was en dat hij uit het land Laxaria kwam, in een deel van de wereld dat Sakria heette.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Schipbreuk

Hij verstond geen van de Europese talen, maar sprak wel gebrekkig Duits en vloeiend wat hij Laxariaans en Abramiaans noemde. Die laatste taal zou vooral door geestelijken worden gesproken. Laxaria bevond zich volgens de man op vele honderden kilometers van Europa.

Vorin was naar eigen zeggen in Duitsland om op bezoek te gaan bij een broer. Hij leed schipbreuk, maar wist niet meer precies waar. Hij had wel veel geografische kennis van de wereld waar hij naar eigen zeggen vandaan kwam.

Onbekende taal

Zo vertelde hij dat de aarde bestond uit vijf grote delen die hij Sakria, Aflar, Aslar, Auslar en Euplar noemde. Het verhaal gaat dat de autoriteiten Vorin geloofden en hem overbrachten naar Berlijn.

In 1905 werd een jongeman gearresteerd in Parijs. Hij sprak een onbekende taal, maar wist duidelijk te maken dat hij een inwoner was van Lisbian.

In 1954 werd tijdens een paspoortcontrole in Japan een man staande gehouden met papieren die waren afgegeven in het land Taured. Dat zou volgens de man ergens tussen Frankrijk en Spanje liggen.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Die zijn van de werelden voorbij de Noorpool en de Zuidpool. Zeker weten!

Freduardo
Freduardo
7 jaren geleden

Ik ben zelf van Altago.
Ben naar hier gekomen om een paar vrienden te zoeken.
Ze heten Adol en Dogi.
Als iemend weet waar ze zijn laat het even weten dan kan ik me daar naar toe telemetreren.

Jeapon
Jeapon
7 jaren geleden

Ik rende naar mijn straat maar alle straten, gebouwen, merken, mensen, taal (zeker grammatica) zijn anders, zij zeiden dat ik lijd aan geheugenverlies toch herken ik mezelf wel, en spreekt toch hetzelfde taal als jullie. Waarom heb ik nog herinneren in alle straten, gebouwen tot mensen, ik kwam 100% uit parallal universium. Ik kende van buiten oude kinderfoto’s tot gezin (was als vader) maar recente zie ik anders van mijn kinderfoto’s etc, het klopt totaal niet en zit steeds vast in rare dimensie en zo moeilijk leven zonder gezin, mijn Nicole en dochter Lona. Zij zeiden constant dat ik familie heb, maar ik ken hen NIET toch zie ik wél inderdaad familie-album van ons, zij maken me zot alsof ik in nachtmerrie leef zucht.

John
John
7 jaren geleden

1. Laxaria bevond zich volgens de man op vele honderden kilometers van Europa.
2. Zo vertelde hij dat de aarde bestond uit vijf grote delen die hij Sakria, Aflar, Aslar, Auslar en Euplar noemde
Iets klopt niet, wie ziet het ook?

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x