Homepagina » Paranormaal » Deze mensen lijken letterlijk uit parallelle universa te komen
Deze mensen lijken letterlijk uit parallelle universa te komen

Deze mensen lijken letterlijk uit parallelle universa te komen

Zo af en toe duiken er mensen op die zeggen te wonen in steden en landen die helemaal niet bestaan. Ze spreken onbekende talen en lijken rechtstreeks uit een parallel universum te komen. Dat schrijft de Epoch Times.

In 1850 werd een man genaamd Jophar Vorin aantroffen in een klein plaatsje bij Frankfurt. John Timbes schreef in 1852 in het Year-Book of Facts in Science and Art dat de vreemdeling slecht Duits sprak en blank was. In gesprek met de burgemeester van Frankfurt zei de man dat zijn naam Jophar Vorin was en dat hij uit het land Laxaria kwam, in een deel van de wereld dat Sakria heette.

Schipbreuk

Hij verstond geen van de Europese talen, maar sprak wel gebrekkig Duits en vloeiend wat hij Laxariaans en Abramiaans noemde. Die laatste taal zou vooral door geestelijken worden gesproken. Laxaria bevond zich volgens de man op vele honderden kilometers van Europa.

Vorin was naar eigen zeggen in Duitsland om op bezoek te gaan bij een broer. Hij leed schipbreuk, maar wist niet meer precies waar. Hij had wel veel geografische kennis van de wereld waar hij naar eigen zeggen vandaan kwam.

Onbekende taal

Zo vertelde hij dat de aarde bestond uit vijf grote delen die hij Sakria, Aflar, Aslar, Auslar en Euplar noemde. Het verhaal gaat dat de autoriteiten Vorin geloofden en hem overbrachten naar Berlijn.

In 1905 werd een jongeman gearresteerd in Parijs. Hij sprak een onbekende taal, maar wist duidelijk te maken dat hij een inwoner was van Lisbian.

In 1954 werd tijdens een paspoortcontrole in Japan een man staande gehouden met papieren die waren afgegeven in het land Taured. Dat zou volgens de man ergens tussen Frankrijk en Spanje liggen.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Ik ben zelf van Altago.
  Ben naar hier gekomen om een paar vrienden te zoeken.
  Ze heten Adol en Dogi.
  Als iemend weet waar ze zijn laat het even weten dan kan ik me daar naar toe telemetreren.

  16 likes
 2. 1. Laxaria bevond zich volgens de man op vele honderden kilometers van Europa.
  2. Zo vertelde hij dat de aarde bestond uit vijf grote delen die hij Sakria, Aflar, Aslar, Auslar en Euplar noemde
  Iets klopt niet, wie ziet het ook?

  5 likes
  • Wat hij kent als aarde ligt naast de onze en is dus niet hetzelfde, de continenten, steden en volkeren zijn anders daar, maar verder heeft het wel al de typische kenmerken van onze wereld: Grote blauwe Oceanen, land continenten, koud bij de noord en zuid grenzen warm in de midden circle die wij kennen als de evenaar.

   2 likes
  • Dit is gewoon iemand die flink in de war moet zijn. Als ik alleen al kijk naar die zelf bedachte namen, kan ik de continenten er al uit halen…

   Gewoon gevalletje gekkenhuis.

   5 likes
  • Misschien dat Europa een gebied is op 1 van die 5 grote delen.Dat bedoel je toch?

   0 likes
 3. één bijvoorbeeld liegt altijd en lacht alles weg

  4 likes
 4. Die zijn van de werelden voorbij de Noorpool en de Zuidpool. Zeker weten!

  4 likes
 5. Men gelooft in reïncarnatie, reptilians, paralelle universa, aliëns enz, maar in God gelooft men niet. Best wel vreemd eigenlijk, maar waarschijnlijk komt dit omdat God een ‘beloon- & strafsysteem’ hanteert. Leef je goed, dan kom je bij Hem in de hemel. Leef je tegen Zijn geboden in, dan eindig je in de hel. Ik denk dat de mensen daar niet meer geconfronteerd willen worden.

  3 likes
  • Je kan de hemel als christen niet verdienen Axmann. Er is dus geen sprake van een beloon- en strafsysteem. Het is een gift van God. Jezus is gestorven voor de zonden van de mensen. Je hoeft dit alleen maar aan te nemen en te geloven dat Hij dat voor jou heeft gedaan. Degene die het minste zondigt verdient het beste plekje is niet aan de orde. Het is daarentegen natuurlijk ook niet de bedoeling dat je alles doet wat God verboden heeft, maar dat is in het normale leven natuurlijk ook niet mainstream.

   1 likes
 6. Ik rende naar mijn straat maar alle straten, gebouwen, merken, mensen, taal (zeker grammatica) zijn anders, zij zeiden dat ik lijd aan geheugenverlies toch herken ik mezelf wel, en spreekt toch hetzelfde taal als jullie. Waarom heb ik nog herinneren in alle straten, gebouwen tot mensen, ik kwam 100% uit parallal universium. Ik kende van buiten oude kinderfoto’s tot gezin (was als vader) maar recente zie ik anders van mijn kinderfoto’s etc, het klopt totaal niet en zit steeds vast in rare dimensie en zo moeilijk leven zonder gezin, mijn Nicole en dochter Lona. Zij zeiden constant dat ik familie heb, maar ik ken hen NIET toch zie ik wél inderdaad familie-album van ons, zij maken me zot alsof ik in nachtmerrie leef zucht.

  3 likes
 7. Tjonge jonge jonge …maar waar ik vandaan kom is het Tjinge jinge jinge….duh..

  2 likes
 8. ik ken ze ook wel. ze spreken gewoon nederlands maar hebben verder niets herkenbaars

  1 likes
 9. Haha, wat een geestige antwoorden, maar dat kan je verwachten als je een dergelijk gespreksonderwerp aanvoert.

  1 likes
 10. Wat dragen deze parallelle mensen bij aan het redden van de mensheid en de planeet?

  1 likes
 11. Dalen en Valleien

  0 likes
 12. Hoaxintelligence

  En in 3012 vergaat de wereld

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...