UFO

Schokkend nieuw bewijs kan ‘UFO-mysterie rond Brits Roswell voor eens en voor altijd oplossen’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hebben Britse legerbases in de jaren tachtig bezoek gehad van aliens? Twee oud-legertechnici beweren een UFO te hebben vastgelegd op de radar én te hebben gezien vanuit de radartoren op RAF Bentwaters en RAF Woodbridge. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Ze doen deze bewering in een nieuwe documentaire waarin wordt gesteld dat UFO’s kerninstallaties nauwlettend in de gaten houden. Volgens de film zijn de bemanningen van de UFO’s zeer geïnteresseerd in de nucleaire installaties op onze planeet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de documentaire wordt geclaimd dat ten tijde van de waarnemingen kernwapens lagen opgeslagen op RAF Bentwaters. De legerbases werden indertijd geleased aan de Amerikaanse luchtmacht.

Hiërogliefachtige tekens

Op 26 december 1980 zagen drie Amerikaanse soldaten die gestationeerd waren op RAF Bentwaters een ‘driehoekig schip’ dat in Rendlesham Forest, een nabijgelegen bos, landde. Kolonel Charles Halt (76) was toen plaatsvervangend commandant van de basis. Hij zei dat de communicatiesystemen uitvielen toen de lichten verschenen.

De drie soldaten die de UFO als eerste zagen – John Burroughs, Bud Steffens en James Penniston – voelden naar eigen zeggen statische elektriciteit toen ze naar de knipperende lichten en de hiërogliefachtige tekens keken.

Halt stelde een team samen om onderzoek te verrichten en ontdekte gaten in de grond waar de UFO was geland, schade aan boomtoppen en hogere stralingswaarden in het landingsgebied. Van één van de gaten werd een gipsafdruk gemaakt, maar die verdween later op mysterieuze wijze.

‘Absoluut fenomenaal’

In de nieuwe documentaire wordt gesteld dat RAF Bentwaters indertijd het grootste Amerikaanse kernwapendepot in Europa was. Robert Hastings, de maker van de film, spoorde de technici op die ten tijde van het incident de radar bedienden.

De technici, Jim Carey en Ike Barker, onthullen dat er destijds een UFO is vastgelegd op radar en dat ze het object hebben gezien. Carey zag naar eigen zeggen een object op de radar toen Halt in het bos was.

“In het begin ging het om één stip, maar toen kwam er nog een stip, en nog één, tot ze plotseling verdwenen,” zei hij. “Opeens was de stip weer terug. Het object maakte een scherpe bocht naar rechts en kwam recht op de basis af. Ik zei dat dat niemand van ons kon zijn. Geen enkel vliegtuig kan met zo’n hoge snelheid zo’n scherpe bocht naar rechts maken. Absoluut fenomenaal.”

Sovjet-Unie

Barker maakte uit de radarbeelden op dat het object zich met extreem hoge snelheid voortbewoog. Het vloog over de radartoren en bleef vervolgens hangen. “Ik heb nog nooit een object zo zien manoeuvreren,” zei hij, toevoegende dat het een oranjekleurig object was.

“Rond het midden bevonden zich lichten, maar dat waren geen navigatielichten,” zei hij. “Het waren meer luiken, je zag het licht van binnen naar buiten komen. Ze knipperden niet.”

“Het bleef even hangen, keerde om en vloog met zeer hoge snelheid weer weg.”

De documentaire onthult dat er in de Sovjet-Unie soortgelijke incidenten met UFO’s zijn geweest in de buurt van nucleaire bases.

Hieronder enkele fragmenten uit de film:

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lehcim
Lehcim
8 jaren geleden

Stel onze regering distantieert zich meer en meer van de VS en Israel. En zoekt weer de normale handelsbetrekkingen op met Rusland.
Dan plotseling verschijnt er een boosaardige UFO boven Volkel. Gelukkig drukt Obama net iets eerder op de rode knop dan de mannekes uit Laxaria….

Jeff
Jeff
8 jaren geleden

zonder volledige medewerking van het voltallige syndicaat lost voorlopig alleen maar de suiker in je koffie op

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Alle UFO-mysteries moeten worden opgelost!

Profiler
Profiler
8 jaren geleden

Er is een staat binnen een staat actief die transnationaal, zonder beperking van grenzen, opereert.
Deze diepe staat opereert in de krochten van het militair industrieel complex en gebruikt hiervoor zgn. ‘black budgets’. Wie herinnert zich de ‘getuigenis’ van ex-DARPA agent Rumsfeld voor het congres over de missende triljarden dollars toevallig voor 9-11:
https://www.youtube.com/watch?v=aljgYENg–Y

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x