Natuur en Milieu

Pastoor: “Zonsverduistering vrijdag kan einde van de wereld betekenen”

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een pastoor waarschuwt dat de zonsverduistering op vrijdag weleens het einde van de wereld zou kunnen betekenen. Mark Biltz zei dat het tijdstip en de locaties van waaruit de eclips zichtbaar is een belangrijke betekenis hebben.

Biltz citeerde een Joodse traditie die stelt dat eclipsen worden gezien als een waarschuwing van God. “Tijdens de zonsverduistering zullen Noord-Europese landen als Engeland en Zweden, waar de islam en anti-Israëlbeweging in opkomst zijn, in het duister gehuld zijn,” zei Biltz.

Volgens Biltz is het moment van de zonsverduistering ook belangrijk. De eclips valt twee weken voor de derde bloedmaan op 4 april, die samenvalt met de Joodse feestdag Pesach. Eén bloedmaan is al zeldzaam, maar een serie van vier is uniek. In een periode van anderhalf jaar zijn er vier totale maansverduisteringen te zien.

Gemiddeld komt een totale maansverduistering eens in de twee jaar voor. Dat er nu vier zichtbaar zijn in anderhalf jaar tijd is dus zeldzaam. Het zal de komende 20 jaar niet meer voorkomen. Volgens de theorie van Biltz zijn de bloedmanen een voorteken van de wederkomst van Christus of in ieder geval een teken dat iets belangrijks in Israël zal gebeuren.

Zijn theorie wordt verspreid door pastoor John Hagee van de populaire Cornerstone Church in Texas. De eerste twee bloedmanen vonden plaats op 15 april en 8 oktober vorig jaar en vielen samen met Pesach en het Loofhuttenfeest. De vierde bloedman is op 13 september zichtbaar.

In 1967 waren er voor het laatst vier bloedmanen op rij te zien. Toen werd Jeruzalem door de Israëli’s veroverd, aldus Biltz. Volgens de pastoor was dit een teken dat er belangrijke gebeurtenissen in gang zijn gezet.

Biltz is niet de eerste pastoor die het einde van de wereld heeft voorspeld. Wijlen Harold Camping claimde dat de wereld op 21 mei 2011 zou eindigen. Op die dag zou volgens hem Jezus terugkeren naar aarde. Zijn volgelingen verkochten al hun bezittingen en bereidden zich voor. Toen er niets gebeurde zei Camping dat hij een foutje had gemaakt en dat de wereld op 21 oktober zou vergaan. Toen er opnieuw niets gebeurde zei Camping dat hij geen voorspellingen meer zou doen.

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Seeb
Seeb
7 jaren geleden

Wat een onzin…

Tony
Tony
7 jaren geleden

Klopt niet beste man, de aarde moet eerst stopen en dan de andere richting opdraaien.
Als die fase intreed dan duurt het nog jaren er gaan 3 grote aardbevingen komen dag wordt nacht en nacht wordt dag ! 1 dag voelt als 10 jaar etc..

Dus lees de Koran de enige heilige boek wat nog niet is beschreven ik bedoel de bijbel is meerdere malen herschreven ! En torrah zijn nn aantal dingen weggelaten ! Talmoed is van de zionisten !

Lees en wordt wakker !! wakeupproject op youtube !!

trix
trix
7 jaren geleden

Deze speciale zonsverduistering is niks anders dan een catalyst voor het ontwakend DNA… Hierdoor is de awakening in een versnelling gekomen… Veel dingen staan te gebeuren dit jaar. En na de zonsverduistering zal iedereen het voelen en merken in zijn eigen realiteit.

Oskaar
Oskaar
7 jaren geleden

Weg met ALLE religie’s !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x