CoronaBuitenland

Deze verpleegkundige neemt het op tegen de NWO en pleit voor een tweede Neurenberg-tribunaal

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Verpleegkundige Erin Marie Olszewski werkte op het hoogtepunt van de ‘coronacrisis’ in het Elmhurst-ziekenhuis in New York, het ‘epicentrum van het epicentrum’ van de corona-uitbraak in de Verenigde Staten.

Erin verdiende 10.000 dollar per week, wat ze erg vreemd vond. Het bleek zwijggeld te zijn. Hydroxychloroquine werd verboden. Ze kreeg een spreekverbod opgelegd en moest haar mond houden. Mensen met corona werden in het ziekenhuis vermoord. Ze stierven niet aan corona, ze werden vermoord.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De verpleegkundige besloot undercoveropnames te maken om de wereld te laten zien wat er in haar ziekenhuis gebeurde en nog steeds gebeurt. Fox News-presentator Tucker Carlson sprak van ‘schokkende opnames’.

Tweede Neurenberg-tribunaal

“De geschiedenis herhaalt zich,” zei Erin in gesprek met Titans of Liberty. “Dit is precies wat er is gebeurd in nazi-Duitsland.”

De overheid verplicht behandelingen die niet werken en verbiedt behandelingen die werken. Mensen die kritisch zijn en vragen stellen, worden eruit gewerkt, zodat alleen de jaknikkers overblijven, zei ze.

Erin schreef op social media dat Elon Musk alle ziekenhuizen moet opkopen, haar undercoveropnames uit 2020 moet gebruiken als bewijs voor moord en vervolgens een tweede Neurenberg-tribunaal moet opzetten.

Ze houden dit stil

De verpleegkundige vindt dat Andrew Cuomo, die tot augustus 2021 gouverneur van New York was, aangeklaagd moet worden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Ze vindt ook dat de daders in het openbaar moeten worden opgehangen. “Dit zijn echte criminelen.”

Een vriendin van een verpleegster die in het kinderziekenhuis van Philadelphia werkt, zei dat ze een afdeling hebben vol met kinderen die myocarditis hebben gekregen als gevolg van het coronavaccin. Ze houden dit stil, zei Erin, die ‘niets meer te verliezen’ heeft.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
2 jaren geleden

Beesten zijn het over de hele wereld. Geen woirden meer voor.

Habeas Corpus.
Habeas Corpus.
2 jaren geleden

Yep, die doden hadden ze nodig om de prikjes door de strot te duwen. Het wapen, angst.

De bevolking diende massaal angst aangejaagd te worden. De tactiek, bewust foutieve, tegenstrijdige behandelingen toepassen die voor hen de gewenste uitkomst diende te hebben. Bovendien, alles wat kon helpen, verbieden. Daarbovenop bewust verkrachtte onderzoeken, zodat een negatief resultaat gewaarborgd was.

Men had de doden nodig voor de angstpropaganda en de bijbehorende statistiekjes. Ze vermoorden met voorbedachte rade; niet enkel mensen met de prikjes. Ze deden het al voor de prikjes er waren om diezelfde prikjes in de angstlijers te kunnen rammen.

Mij maak je niet wijs dat de politiek, het kapitaal en de wetenschap, hetzelfde duivelse triumviraat als ten tijde van nazi DE, dit alles niet wisten. Uiteraard wisten ze dit. Uitvoerders ook. Allen schuldig.

Boulie
Boulie
2 jaren geleden
C.J van der Nagel.
C.J van der Nagel.
2 jaren geleden

Zij is een held, en voor U respect (Robin de Boer) thx voor het plaatsen van berichten die er toe doen.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x