CoronaBuitenland

Deze verpleegkundige neemt het op tegen de NWO en pleit voor een tweede Neurenberg-tribunaal

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Verpleegkundige Erin Marie Olszewski werkte op het hoogtepunt van de ‘coronacrisis’ in het Elmhurst-ziekenhuis in New York, het ‘epicentrum van het epicentrum’ van de corona-uitbraak in de Verenigde Staten.

Erin verdiende 10.000 dollar per week, wat ze erg vreemd vond. Het bleek zwijggeld te zijn. Hydroxychloroquine werd verboden. Ze kreeg een spreekverbod opgelegd en moest haar mond houden. Mensen met corona werden in het ziekenhuis vermoord. Ze stierven niet aan corona, ze werden vermoord.

De verpleegkundige besloot undercoveropnames te maken om de wereld te laten zien wat er in haar ziekenhuis gebeurde en nog steeds gebeurt. Fox News-presentator Tucker Carlson sprak van ‘schokkende opnames’.

Tweede Neurenberg-tribunaal

“De geschiedenis herhaalt zich,” zei Erin in gesprek met Titans of Liberty. “Dit is precies wat er is gebeurd in nazi-Duitsland.”

De overheid verplicht behandelingen die niet werken en verbiedt behandelingen die werken. Mensen die kritisch zijn en vragen stellen, worden eruit gewerkt, zodat alleen de jaknikkers overblijven, zei ze.

Erin schreef op social media dat Elon Musk alle ziekenhuizen moet opkopen, haar undercoveropnames uit 2020 moet gebruiken als bewijs voor moord en vervolgens een tweede Neurenberg-tribunaal moet opzetten.

Ze houden dit stil

De verpleegkundige vindt dat Andrew Cuomo, die tot augustus 2021 gouverneur van New York was, aangeklaagd moet worden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Ze vindt ook dat de daders in het openbaar moeten worden opgehangen. “Dit zijn echte criminelen.”

Een vriendin van een verpleegster die in het kinderziekenhuis van Philadelphia werkt, zei dat ze een afdeling hebben vol met kinderen die myocarditis hebben gekregen als gevolg van het coronavaccin. Ze houden dit stil, zei Erin, die ‘niets meer te verliezen’ heeft.

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
10 maanden geleden

Beesten zijn het over de hele wereld. Geen woirden meer voor.

Habeas Corpus.
Habeas Corpus.
10 maanden geleden

Yep, die doden hadden ze nodig om de prikjes door de strot te duwen. Het wapen, angst.

De bevolking diende massaal angst aangejaagd te worden. De tactiek, bewust foutieve, tegenstrijdige behandelingen toepassen die voor hen de gewenste uitkomst diende te hebben. Bovendien, alles wat kon helpen, verbieden. Daarbovenop bewust verkrachtte onderzoeken, zodat een negatief resultaat gewaarborgd was.

Men had de doden nodig voor de angstpropaganda en de bijbehorende statistiekjes. Ze vermoorden met voorbedachte rade; niet enkel mensen met de prikjes. Ze deden het al voor de prikjes er waren om diezelfde prikjes in de angstlijers te kunnen rammen.

Mij maak je niet wijs dat de politiek, het kapitaal en de wetenschap, hetzelfde duivelse triumviraat als ten tijde van nazi DE, dit alles niet wisten. Uiteraard wisten ze dit. Uitvoerders ook. Allen schuldig.

Boulie
Boulie
10 maanden geleden
C.J van der Nagel.
C.J van der Nagel.
10 maanden geleden

Zij is een held, en voor U respect (Robin de Boer) thx voor het plaatsen van berichten die er toe doen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x