Mens en Dier

Arts wekt mensen tot leven na doodverklaring (video)

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een arts die mensen zelfs na een klinische doodverklaring terug kan halen uit de dood. Sam Parnia doet op de Intensive Care afdeling van Britse en Amerikaanse ziekenhuizen al 20 jaar onderzoek naar de grens tussen leven en dood.

We moeten de dood volgens Parnia niet langer zien als een harde lijn, maar als een proces dat zich op verschillende momenten in het lichaam afspeelt.

Hij beweert patiënten uren na hun klinische dood terug te kunnen halen naar het leven. Liesbeth Staats van het KRO-programma Brandpunt bezoekt Parnia in New York en gaat op zoek naar de grens tussen leven en dood.

Bron: Brandpunt Foto: Martin Adolfsson

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nature
nature
8 jaren geleden

Ik heb de video niet bekeken. Waarom mensen terughalen uit de dood? Het lijkt me een grove inbreuk in iemands weg. Alsof het huidige leven ons enige leven is.
Of misschien de behoefte van de medische wereld die de dood ziet als een afgang.
Laat mij gaan als ik ga en blijf van me af. Ik ben niet bang van de dood en zie het als een overgang.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Het kan en moet men dit wel ‘willen’.

Lil
Lil
8 jaren geleden

Als de mens ‘sterft’, bv door een hartstilstand/verdrinking etc, is er een mogelijkheid d.m.v reanimeren het hart weer op gang te brengen.
Maarrr..wanneer het Fluíde ofwel Zilveren koord breekt, koppelt de ziel los van het lichaam en kan de ziel niet meer in het stoffelijke lijf terug keren..is het tot leven wekken niét meer mogenlijk.
In Lak’ech

kim
kim
8 jaren geleden

Reanimeren, sja ze houden meestal na een paar minuten op, nu blijkt dat je uren door moet gaan ,eigenlijk zou er naast die hartschokmachines (defribilators?) ook zo’n apparaat moeten hangen die het hart ‘pompt’in noodgevallen je kan het idd nooit uren zélf volhouden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x