CoronaMens en Dier

Deze video van prof. Capel is na 3 jaar toch nog te heftig en weer gecensureerd

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Een video die emeritus hoogleraar Pierre Capel 3 jaar geleden heeft geplaatst, is tot zijn verbazing gecensureerd en verwijderd door YouTube.

Hij legt in de video, die nog steeds actueel is, onder meer uit waarom er geen tweede (en derde of vierde coronagolf) is geweest. In juli 2021 schoot het aantal ‘coronabesmettingen’ omhoog. Opmerkelijk: het aantal testen liep precies parallel. Het aantal ziekenhuisopnames of overledenen piekte niet. Als je de grafieken goed bekijkt, dan is er geen tweede, derde, vierde piek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dan krijg je alles wat je hebben wilt

Aan het begin van de corona-uitbraak had de PCR-test nog drie primers en 25 cycli. Vervolgens hebben ze twee primers eruit gegooid en het aantal cycli opgeschroefd naar 35. Dan krijg je alles wat je hebben wilt.

Er was wel sprake van oversterfte. “Waar komt dat door? Dat zou een prikkelende vraag kunnen zijn en een prikkelend antwoord, maar dat kunnen we niet geven, want dat mag niet,” zei Capel daar eerder over.

Genetisch modificeren in plaats van vaccineren

Over de coronamaatregelen zegt Capel in de video: “Die werken voor geen meter, geen anderhalve meter. Niet.” Dat laat hij zien aan de hand van een aantal voorbeelden. “De maatregelen zijn wel fantastisch voor crowd control.”

Verder legt de emeritus hoogleraar uit dat het coronavaccin helemaal geen ‘vaccin’ is, maar genetische modificatie. Dus genetisch modificeren in plaats van vaccineren.

“Waarom? Big Pharma, Big Data, Big Banking, Big Reset, Big Scam!”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 214 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Riakan
Riakan
1 maand geleden

We worden straks nog gemist. Onvoorstelbaar voor The Big…..

Annette
Annette
1 maand geleden

JA…. De waarheid mag nog steeds NIET verteld worden.

Eerlijk gezegd ben ik absoluut niet verbaasd, dat deze video van professor Pierre Capel zelfs na 3 jaar nog gecensureerd wordt.

WIE van ons denkt er nu werkelijk, dat de regering, medische instanties en noem maar op, de hand in eigen boezem gaat steken om ons, dit keer, EERLIJK te vertellen WAT er is gebeurd en nog steeds gebeurt?

Wij hebben de afgelopen drie jaar genoeg signalen gekregen, dat, onder geen beding, het werkelijke verhaal verteld mag worden.

Dat wordt iedereen, die zogenaamd wat te vertellen heeft, van hogerhand (World Economic Forum) opgelegd. En daar moet 100% naar geluisterd worden. Op straffe van uitsluiting en demonisering.

Zolang organisaties als VN, WHO en WEF de touwtjes nog strak in handen hebben, staan dappere mensen, zoals professor Pierre Capel, met lege handen.

Maar EENS…. zal de Betuwe in bloei weer staan. Voor ons allemaal.

Helga
Helga
1 maand geleden

Dit gaat de Geschiedenisboeken in als …De Gouden Eeuw van List Leugen en Bedrog.

En als Cherry on the Cake…. Het Grote Graaien..

Jesus is Lord
Jesus is Lord
1 maand geleden

De hersenloze hebben de jab genomes… en hebben hun liven behoorlijk verkort

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x