Mens en Dier

Ziekenhuismedewerker: ik zie veel mensen op mijn poli met longembolieën, trombosearmen en onverklaarbare pijn

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft een bericht ontvangen van een zorgmedewerker die laat weten dat het op dit moment weer wat drukker wordt in het ziekenhuis. “Ik heb een groot zorghart, doe dit werk al 16 jaar, maar op dit moment doet het mij pijn dat het ernaar uitziet dat er een 2G- of 3G-regel gaat komen in de maatschappij.”

De ziekenhuismedewerker, die geen vaccinatie heeft genomen, overweegt om de zorg uit te gaan. “Ik weet dat heel veel verpleegkundigen hetzelfde denken hierover. Testen voor het werk vind ik echt veel te ver gaan.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Gerelateerd aan vaccinatie

“Ik laat mij niet zomaar vaccineren. Er is een reden voor. Ik zie veel mensen op mijn poli met longembolieën, trombosearmen, onverklaarbare zenuwpijnen die enorm heftig zijn en zelfs tot afkeuring van werk zorgen. Allemaal gerelateerd – door artsen vastgesteld – aan een vaccinatie die nog niet eens door volledige testfases heen is, maar al wel geïnjecteerd wordt bij mensen,” zegt de ziekenhuismedewerker.

“Ik heb zelf een grotere kans op bijwerkingen dan om op de IC te komen door COVID en daarom laat ik mij niet vaccineren. Moet ik mijzelf dan inenten voor de samenleving? Zeventig procent van de kwetsbare patiënten komt door ouderdom of een ongezonde levensstijl.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gijs
Gijs
2 jaren geleden

Ze gaan er echt niet mee stoppen met hun sinistere plannen, ook al wordt er 100 miljoen keer geklaagd om dit forum.

Lees dit en deel: The New World Order Exuction Template from ex-Pfizer wisteblower Mike Yeadon
https://bit.ly/3E2K7Rc

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik vind het zó logisch, dat juist in de zorgwereld, en dan specifiek in de ziekenhuizen, er veel medewerkers zijn, die bedanken om mee te doen aan dit wereldwijde genocidale experiment.

Want ZO kan je dit toch echt wel noemen.

Als je dagelijks te maken hebt met de vele schrijnende “gevallen” (ik zet het met opzet tussen aanhalingstekens, want ik ben van mening dat “mensen” nooit “gevallen” zijn), dan moet je toch wel aan een ernstige hersenverweking lijden, als je dan vrijwillig hier aan gaat meedoen.

Ik weet uit de vele verhalen, die ik hierover gelezen heb, dat veel mensen toch maar overstag gaan, simpelweg om hun baan niet te verliezen.

In de zorg speelt daar nog een extra factor bij. Werken in de zorg IS niet alleen maar een baan. De meeste mensen die kiezen voor de zorg, doen dit in eerste instantie uit liefde voor hun medemens.

DAAROM is het ook best héél zwaar om daar dan de brui aan te geven.

Ten eerste is daar het materiële aspect: het is niet niks om je zekerheid (je maandelijkse inkomen) te verliezen voor een ongewisse toekomst.

Ten tweede voelt het ook nog eens als een soort van verraad aan kwetsbare mensen, die je hulp dagelijks nodig hebben.

Ik kan mij zo voorstellen, dat het dus een zéér zware opgave is om daarvan weg te lopen.

Tóch zullen velen hiervoor kiezen. Dat heeft te maken met lijfsbehoud. Als geen ander, die nietsvermoedend en onder valse voorwendselen de prikken nemen, zien ZIJ de dagelijkse desastreuze gevolgen.

Ik denk ook, dat de beleidsmakers wel terug zullen komen op dat besluit, dat IEDERE zorgmedewerker “gevaccineerd” moet worden.

Los nog van het feit, dat, voor zover IK weet, je niemand, maar dan ook niemand kan dwingen mee te doen aan een experiment.

Dat zou misschien hooguit te rechtvaardigen zijn, als er hier sprake was van een levensgevaarlijk “virus”, te vergelijken met ebola, zodat het onomstotelijk te bewijzen valt, dat de experimentele vaccinatie de enige echte uitweg zou zijn.

Inmiddels zijn er echter méér slachtoffers gevallen door de vaccinatie dan slachtoffers door dat “virus”.

Ik las gisteren, dat er NU al meer dodelijke slachtoffers en slachtoffers met blijvende schade zijn, dan in de afgelopen 35 jaar door ALLE vaccinaties tesamen.

I rest my case!

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Wat mij ook opvalt, de meeste gevaccineerde die ik ken worden bijna allemaal positief getest, zijn constant aan het kuchen of snuiten ze de neus leeg.
Het besef begint nu langzaam aan te komen.

Pieterpost
Pieterpost
2 jaren geleden

Als de retraction paper eindelijk wordt erkend zal jet wel een eind klaar zijn toch.

https://www.blckbx.tv/videos/breaking-pcr-test-van-de-baan

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x