Buitenland

VIDEO: Is dit het moment waarop MH17 werd neergehaald door een gevechtsvliegtuig?

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische televisiezender Channel One heeft vrijdag satellietfoto’s verspreid die zouden moeten aantonen dat vlucht MH17 is neergehaald door een gevechtsvliegtuig en niet door een luchtdoelraket. Dat melden Belgische media.

De beelden zouden gemaakt zijn door een spionagesatelliet, vermoedelijk Amerikaans of Brits. Op de satellietbeelden zou te zien zijn dat een straaljager de Boeing 777 volgde. Vanonder de linkervleugel zou een lucht-luchtraket zijn afgevuurd naar de cockpit van het passagiersvliegtuig, dat vervolgens ook nog door een warmtezoekende raket werd getroffen.

Russische experts hebben gezegd dat de raket werd afgevuurd door een Oekraïense straaljager. Het Kremlin suggereerde eerder al dat de raket die het vliegtuig zou hebben getroffen, afkomstig was van een Oekraïens gevechtsvliegtuig.

Is dit het moment waarop MH17 werd neergehaald door een gevechtsvliegtuig?
Deze beelden bewijzen volgens een Russische televisiezender dat MH17 werd neergehaald door een gevechtsvliegtuig (Vesti.ru)

Ooggetuigen zeiden een paar uur voor de ramp een Buk-raketsysteem te hebben gezien in het gebied dat in handen was van de pro-Russische separatisten, maar die hebben altijd tegengesproken dat zij over een dergelijk systeem beschikten.

Bij de vliegramp op 17 juli kwamen 298 mensen om het leven. De meesten van hen – 196 passagiers – waren Nederlanders.

[De Morgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
8 jaren geleden

Foto’s zijn te manipuleren, maar als aangetoont kan worden dat deze foto autenthiek is, dan… OMG

IIS
IIS
8 jaren geleden

Dergelijk bewijs is moeilijk te geloven, want dit is te mooi, te smooth en lijkt bewust in de schoot te zijn geworpen. Er zal ander, beter en officiëler bewijs moeten komen. Dit bewijs is moeilijk te plaatsen en ik zelf, ondanks alles, ben er niet van overtuigd dat dit het grote bewijs is.

Eerdere reactie: vooropgesteld dat de leek niet goed begrijpt welke systemen en welke andere raketten er meer zijn waarmee een vliegtuig kan worden neergehaald, maar er zijn natuurlijk altijd meer mogelijkheden dan alleen een Buk-systeem. En aangezien getuigen een gevechtsvliegtuig hebben gezien in de beurt van het toestel, kan ook dit een ander type gevechtsvliegtuig zijn dan men heeft gezegd.

http://www.youtube.com/watch?v=lRUb8f2q15Q

Arnold
Arnold
8 jaren geleden

Als dit echt waar is, dan hebben M. Rutte en co. nog héél wat uit te leggen!!! Ik denk dat we het binnenkort zullen weten. Mijns inziens valt dan het kabinet als een baksteen. Net zo hard als helaas vlucht MH17 waarvan ik de slachtoffers ten zeerste betreur.

Mammon
Mammon
8 jaren geleden

Probleem is dat de Massa in NL compleet hersendood is!

Iedere ziel die zijn eigen grijze massa gebruikt en een -klein- beetje verder kijkt\zoekt
dan zijn neus land is wist dit allang.

Het werkelijk spel op aarde is zo verschrikkelijk ziek. Maar zal de massa nooit geloven!
Lekker achterover leunen en op een ochtend wakker worden dat WW3 inderdaad een feit
is. Dat zal de laatste conclusie voor de grote massa worden.

En sorry, ze verdienen niet beter als je niet verder kunt kijken dan je neus lang is!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x