Homepagina » Buitenland » VIDEO: Is dit het moment waarop MH17 werd neergehaald door een gevechtsvliegtuig?
Is dit het moment waarop MH17 werd neergehaald door een gevechtsvliegtuig?

VIDEO: Is dit het moment waarop MH17 werd neergehaald door een gevechtsvliegtuig?

De Russische televisiezender Channel One heeft vrijdag satellietfoto’s verspreid die zouden moeten aantonen dat vlucht MH17 is neergehaald door een gevechtsvliegtuig en niet door een luchtdoelraket. Dat melden Belgische media.

De beelden zouden gemaakt zijn door een spionagesatelliet, vermoedelijk Amerikaans of Brits. Op de satellietbeelden zou te zien zijn dat een straaljager de Boeing 777 volgde. Vanonder de linkervleugel zou een lucht-luchtraket zijn afgevuurd naar de cockpit van het passagiersvliegtuig, dat vervolgens ook nog door een warmtezoekende raket werd getroffen.

Russische experts hebben gezegd dat de raket werd afgevuurd door een Oekraïense straaljager. Het Kremlin suggereerde eerder al dat de raket die het vliegtuig zou hebben getroffen, afkomstig was van een Oekraïens gevechtsvliegtuig.

Is dit het moment waarop MH17 werd neergehaald door een gevechtsvliegtuig?

Deze beelden bewijzen volgens een Russische televisiezender dat MH17 werd neergehaald door een gevechtsvliegtuig (Vesti.ru)

Ooggetuigen zeiden een paar uur voor de ramp een Buk-raketsysteem te hebben gezien in het gebied dat in handen was van de pro-Russische separatisten, maar die hebben altijd tegengesproken dat zij over een dergelijk systeem beschikten.

Bij de vliegramp op 17 juli kwamen 298 mensen om het leven. De meesten van hen – 196 passagiers – waren Nederlanders.

[De Morgen]


Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

92 reacties

 1. Dergelijk bewijs is moeilijk te geloven, want dit is te mooi, te smooth en lijkt bewust in de schoot te zijn geworpen. Er zal ander, beter en officiëler bewijs moeten komen. Dit bewijs is moeilijk te plaatsen en ik zelf, ondanks alles, ben er niet van overtuigd dat dit het grote bewijs is.

  Eerdere reactie: vooropgesteld dat de leek niet goed begrijpt welke systemen en welke andere raketten er meer zijn waarmee een vliegtuig kan worden neergehaald, maar er zijn natuurlijk altijd meer mogelijkheden dan alleen een Buk-systeem. En aangezien getuigen een gevechtsvliegtuig hebben gezien in de beurt van het toestel, kan ook dit een ander type gevechtsvliegtuig zijn dan men heeft gezegd.

  http://www.youtube.com/watch?v=lRUb8f2q15Q

  5 likes
  • Zo gek dat mensen alles wat in de telegraaf en bij de NOS vandaan voor zoete koek aannemen en andere media alles tienvoudig moet bewijzen….

   75 likes
   • Score: 10-0 voor Dennis.
    Waar ik wel aan zit te denken is dat het begint te lijken of ze ons mensen expres van alle kanten bombarderen met mogelijke complotten en ons van alle kanten helemaal gek maken. Ze doen het opzettelijk heb ik het idee. Zodoende ons weg te houden van onszelf, onze eigen waarheid. Dat is de ultieme reden waarom ze dit soort rampen veroorzaken. Het gaat er niet eens om wie wat deed en waarom, het gaat hen erom dat ze ons weghouden van on ze eigen evolutie en van onze eigen potentie en vooral van het besef dat we allemaal een eenheid zijn, het is allemaal tactiek.

    En wij maar ruzie maken over wie er gelijk heeft… we trappen er weer met z’n allen in.

    46 likes
    • @Lyra, heel goed opgemerkt Lyra.
     Kijk, de Illuminati (de Grijzen) hebben tech waarmee ze in de toekomst kunnen kijken en zodoende de mensheid elke keer 10 stappen vooruit zijn. De Illuminati was zich al bewust van de ontwaking van de mensheid voordat de eerste mens ook maar vragen begon te stellen. Wat ze doen is: ze zetten een val voor diegene die wakker worden. Het is eigenlijk een deceptie binnen een deceptie.
     Veel mensen denken dat ze wakker zijn omdat ze de deceptie doorhebben en achter het rookgordijn kunnen zien, maar ook nu wordt een een valse perceptie voorgeschoteld. De Illuminati weet dat hun dekmantel niet meer werkt, dus manipuleren ze nu hun eigen naam (Illuminati) om anderen de schuld te geven en verwarring en chaos te veroorzaken.

     Eigenlijk ben je pas ECHT wakker als je weet dat alles eenheid is en jij jouw eigen krachten en capaciteiten hebt ontdekt.

     We hebben dus en ontwaking binnen een ontwaking!
     Boeiend heh, om nu mens te zijn :

     16 likes
     • “Kijk, de Illuminati (de Grijzen) hebben tech waarmee ze in de toekomst kunnen kijken en zodoende de mensheid elke keer 10 stappen vooruit zijn.”

      Oh Brother, jouw leven is ook een grote aflevering van “The Twlilight Zone” of niet?

      13 likes
     • @Zoidberg, dat is een goede opmerking van jou want waar denk jij dat bijv. de Twilight Zone op gebaseerd is?
      Waarom denk jij dat er bepaalde waarheden in films worden verstopt (waarheden in combinatie met flauwekul)… juist, om mensen die bepaalde verborgen waarheden beginnen te zien en te verkondigen deze mensen gemakkelijk te ridiculiseer en weg te zetten door te roepen dat ze te veel films kijken. Als men meer wilt weten over verborgen zaken, kijk dus juist meer films.

      Persoonlijk kijk ik amper TV en lees nooit boeken, dus die beschuldiging gaat niet bij mij op. Allicht ga ik eens de Twilight Zone bekijken, wordt nu wel nieuwsgierig 😉

      4 likes
     • Carlijn,ik kan trouwens volledig begrijpen dat jij nooit boeken leest.
      Jij hebt immers de Akasha Kronieken.
      Waarom zou je dan nog een boek openslaan?
      Jij hebt al een boek….. 😉

      3 likes
     • @Carlijn: waar ik denk dat de Twilight Zone op gebaseerd is?
      Op jouw leven uiteraard,dat kan niet missen!!
      Ze dachten: die meid haar leven is zooo interresant,daar moeten we een jarenlange serie aan wijden,zodat de hele wereld van deze wonderbaarlijkheid kennis kan nemen.
      Kwestie van art imitating life.
      Bedankt Carlijn bedankt, voor al je geweldige fantasievolle avonturen.
      Met de nadruk op fantasievol….
      Leuk detail in je comment is dat je mij de retorische vraag stelt waar ik denk dat de serie op gebaseerd is, terwijl je de serie zelf nog nooit hebt gezien.
      Komt natuurlijk om dat jij ‘onbewust weet door jouw contact met de Aether’,dat de serie op ‘jouw leven en ervaringen’ is gebaseerd…. 😉

      2 likes
     • @Carlijn

      Voor mijn gevoel zit er heel veel waarheid in films verborgen. Ik ben filmfan met een voorkeur van sciencefiction. De Matrix is voor mij een film die laat zien hoe het systeem werkt.

      Door te lezen (1 van mijn hobby’s) kan ik mijn kijk op de wereld veranderen waardoor het leven meer draagbaar wordt. In de film Detachment wordt dat zo mooi neergezet. Een hele gevoelige film over “het mens zijn” en de ervaring van een leraar die dit met de kijker deelt. Die film heeft mij echt heeft geraakt.

      Blijf lekker schrijven Carlijn. Ik geniet elke keer van je verhaaltjes. En misschien maak je er ooit een mooi sprookjesboek van, wat misschien wel een bestseller wordt. Mensen zijn allemaal op zoek naar dat ene wonder…. Ik heb dat echte wonder jaren geleden gezien/meegemaakt maar weet dat ik het alleen met mezelf kan delen.

      Liefs van Boppie

      0 likes
    • verdeel en heers lyra, verdeel en heers !!!Ik heb dat gevoel ook een beetje alsof ze willen dat we in opstand komen. Maar mocht dit de waarheid zijn potverdikke,: wat laten wij nederlanders dan met ons sollen zeg …

     2 likes
     • @ben.
      Laten we dan in opstand komen, de regering omver werpen en een eigen vrijstaat creëren. Maar dan, wat krijgen we er voor terug? Dat is nu juist het probleem, in feite zitten we in een patstelling. We weten dat we worden besodemieterd om het leven maar wat voor optie hebben we?
      In mijn beleving moeten we mekaar zoveel mogelijk helpen, denk meer aan een ander dan aan jezelf.

      0 likes
   • @Dennis

    Heeft niets met de mainstream media te maken die praktisch alles sturen en verdraaien en alleen dat laten zien wat de gevestigde macht wil, de mainstream media neemt toch geen hond meer serieus.

    9 likes
    • Was dat maar zo… Iedereen neemt de mainstream media serieus…

     0 likes
     • Je loopt achter Roeland, CNN is haast faiiliet en dat zijn notabene de koplopers. Die hebben de leugens uitgevonden, de rest zal dus snel volgen.

      2 likes
     • @faith

      Als geld onze illusie is wat is de betekenis van faiiliet.

      Hoever gaat jullie in die gemaakte kwebbel onzin?

      Zaken zoals deze zijn gemaakt om ons aan het andere te laten denken. Waar zouden we eigenlijk aan moeten denken!!??

      Wellicht waarom de crisis gemaakt is en wanneer die gaat ophouden en is er een combi van de crisis en boven ons wat met tijdperken te maken heeft.

      Er staat ons iets mega groots te wachten waar we niet aan mogen denken en daarom de MH17 illusie en natuurlijk meer van die gemaakte gemanipuleerde onzin!!!

      1 likes
  • @IISa je zegt, “Dergelijk bewijs is moeilijk te geloven, want dit is te mooi, te smooth en lijkt bewust in de schoot te zijn geworpen.”
   Dit zou je waarschijnlijk ook zeggen als er nou b.v. iemand een hele duidelijk foto van een ufo zou maken,dan zou de foto neem ik aan ook veel te duidelijk zijn om echt te kunnen zijn, toch?
   Maar jij schijnt de kennis ervoor te hebben om te kunnen zien of iets wel dan niet echt is.

   4 likes
   • @marcel

    Ik laat me niet vangen in wat anderen beweren of willen horen of in iets wat het moet voorstellen maar het niet is, ik ben niet hier om ‘plusjes” te scoren, dat is leuk, maar niet waar het om gaat. Ik oordeel en bepaal zelf wel en niemand hoeft me te plussen en alleen lemmingen lopen in rij richting afgrond en wacht verder rustig af wat er meer aan bewijzen boven tafel komt en als dit bewijs waar is dan kan het Westen deze toch never nooit niet meer wegpoetsen. Een beetje gereserveerdheid en kalmte in deze is op zijn plaats om niet achteraf te moeten constateren dat het verhaal anders is dan men beweert of dacht. Dit deden de VS en EU en de westerse media ook die kwamen gelijk met allerlei zogenaamde bewijzen die achteraf totale fake bleken. In dat geval was het alleen maar goed om te zien en had ik gelijk in het begin al mijn twijfels geuit over de VS en EU met hun zogenaamde bewijzen, waar je nu uiteindelijk niets meer over hoort.

    Zou het kunnen dat de Russen in een hoax, een gefotoshopte image zijn getrapt die door de geheime westerse diensten is gegeven als een soort bull trap? Of is dit werkelijk de waarheid en heeft het zich zo afgespeeld? Zelf denk ik dat er helemaal geen Buk-systeem is geweest, want dan had men een rookspoor in de lucht moeten zien en het neerkomen van het vliegtuig daar heeft men ook geen beelden van, alleen beelden van een explosie op de grond en dat mag op z’n zachtst worden omschreven als heel vreemd. En zie dan eerder, zoals getuigen verklaarden en als ze betrouwbaar zijn, dat een straaljager het toestel heeft aangevallen. Maar kom met keiharde, echte niet vervalste bewijzen die onomstotelijk vaststellen dat de Russen onschuldig zijn, want dat zou beteken dat men een heel groot probleem heeft in het fascistische Westen.
    Sluitend bewijs of gefalsificeerd bewijs of is het zelfs vals bewijs die bewust aan de Russen is gegeven om ze belachelijk en nog verder verdacht te maken? Ik houd alle opties open, maar weet wel dat er veel zaken door het Westen aangeleverd zijn puur en alleen om zichzelf vrij te pleiten en onschuldig het Westen werkelijk waar niet.

    Wat voor zin heeft het nu al te roepen dat dit de bewijzen zijn en het achteraf, bijv. ook door de Russen zelf moet worden toegegeven dat dit niet de originele foto’s zijn of zelfs gefotoshopt zijn, dat maakt dan alleen maar dat het fascistische Westen nog meer gesterkt wordt en aan kracht wint en dat is dus wat moet worden voorkomen. Je moet ze in één keer compleet en zuiver kunnen raken met echt harde en oprechte bewijzen waar niemand meer om heen kan. “Pats”, recht in de smoel van het fascistische Westen, maar dat is mijn mening.

    11 likes
    • “Zou het kunnen dat de Russen in een hoax, een gefotoshopte image zijn getrapt die door de geheime westerse diensten is gegeven als een soort bull trap? Of is dit werkelijk de waarheid en heeft het zich zo afgespeeld?”

     Je vergeet de mogelijkheid dat het gewoon door een rus gephotoshopte foto is, aangezien deze het eerst op een russisch forum is verschenen.. Waarom moet het weer spannender gemaakt worden dan dat het is.. Dat het een gephotoshopte foto is, is overigens zeker. Heeft niets meer met “zou kunnen” te maken..

     Er is overigens een foto van een rookspoor van de Buk, vanaf de plek waar er geschoten “zou” zijn.. Niet geverifieerd, maar ook niet gedebunked…

     “maar weet wel dat er veel zaken door het Westen aangeleverd zijn puur en alleen om zichzelf vrij te pleiten en onschuldig het Westen werkelijk waar niet.”

     En hoe zit het dan met de gemanipuleerde beelden die rusland aan CNN had gegeven? De beelden waarvan jij ook dacht dat het bewijs “kon” zijn dat het geen Buk was geweest maar een ander projectiel.. Waarom zou Rusland deze beelden aanleveren? Om verwarring te zaaien misschien?

     8 likes
     • “want jij bent beïnvloed door je persoonlijke mening”

      Zegt er een wat, heb je mijn quotes van jou gelezen?
      Als er zometeen na “echt” onderzoek, met “echt” bewijs blijkt dat de Oekraiene achter dit alles is zal ik dat direct accepteren.. Kan jij dat andersom ook zeggen? Het enige wat jij en andere doen is de russen de hand boven hun “heilige” hoofdje houden.. Het kan niet zo zijn dat Rusland er achter zou zitten.. Bij mij staan alle opties open. Het enige wat ik vraag is goed bewijs, maar er komt alleen stierenpoep voorbij..

      10 likes
     • @Roy

      Het is totaal zinloos om met jou nog langer in een gezonde discussie te geraken, want jij bent beïnvloed door je persoonlijke mening en gevoelens wat de Russen aangaat en bijna hopeloos op zoek naar het grote westerse gelijk en je bent als zovele slaven heel duidelijk pro fascisten en islamitische EU/VS dictatoriaal areaal.

      5 likes
     • @Roy

      De Russen zijn onschuldig zolang het tegendeel niet is bewezen en degene die ze veroordeelt of domweg aanlopen achter de gevestigde orde zijn schuldig aan het wegstoppen van de waarheid en smerige stemmingmakerij en het steunen van het uitmoorden en kapot maken van mensen in het Oosten van de Oekraïne (waar men ook al schuldig was aan het uitmoorden en kapot maken van mensen in andere grote delen van de wereld).

      Ik ken geen begrip voor het zio.nazi-fascistisch syteem of EU/VS/SA die heulen met de islam en ook niet voor de leugenachtige hetze die gaande is tegen de Russen die duidelijk geen behoefte voelen om met de EU/VS/SA in hun stinkende nieuwe wereld orde bed te kruipen en godzijdank zou ik zeggen.

      Daar komt nog eens bij dat hier in de nazi EU die onder curatele en macht staat van de zio-fascistische lijder VS niet anders zie doen dan zich bezighouden met heel vieze politieke, financiële en maatschappelijke spelletjes en ook steeds meer en vaker zie hoe vies en smerig men bezig is zijn eigen bevolking te bestelen en te onderdrukken, dus kapot te maken, en dat steeds een beetje meer en erger onder het mom van crisis- en terrorismebestrijding. Moordenaars en leugenaars zijn het gelijk aan de Duitser in de WOII.

      Jij houdt niet alle opties open, je sluit juist opties door niet objectief te blijven en bent zelfs verschrikkelijk partijdig zolang je niet wilt zien wat er werkelijk speelt in de wereld van het zionistische ECB/FED maffia geld en hun uitbreidende macht over slaven via de gekaapte politiek met hun opgedrongen fascistisch model. Pas als jij werkelijk de zaak van alle kanten oprecht wilt betrachten dan klopt het wat je beweert, nu ben je niet meer dan wat al die andere bezoldigde of onbezoldigde slaven zijn en doen die het opnemen voor hun meesters -van de staat?- Jij bent hier niet om te leren, niet om te begrijpen, niet om toe te voegen of zaken oprecht te corrigeren.

      1 likes
    • Ik heb in de eerste filmpjes echt 2 straaljagers gezien, die vlakbij de MH17 waren. Heel vreemd dat die beelden nooit weer zijn vertoond.
     Wij worden allemaal op het verkeerde been gezet vanwege politiek en USA omdat de olie-dollar wordt ingeruild voor BRICS.
     Dat was ook met Saddam Hussein, die wilde ervan af met €uro’s evenals Gadaffi en andere leiders van o.a. Venezuela, Panama, Afrika
     Het is een zeer groot complot, om ons te verwarren.

     15 likes
     • “Ik heb in de eerste filmpjes echt 2 straaljagers gezien, die vlakbij de MH17 waren. Heel vreemd dat die beelden nooit weer zijn vertoond.”

      Daar zijn nooit beelden van geweest, alleen “getuige” verklaringen..

      3 likes
    • Wie slaapt in Een democratie, Wordt Wakker in een dictatuur,
     DUS blijf wakker.

     11 likes
  • Wie nu nog denkt dat Rusland verantwoordelijk is voor de downing van MH17 is echt ge-brainwashed.

   10 likes
  • Westerse Overheden willen op oorlogspad tegen Rusland.
   Om draagvlak daarvoor te creëren bij de bevolking demoniseren zij Rusland. Een ‘False flag operation’ is één van de Tools die zij hiervoor gebruiken.

   Het begint gelukkig voor de meeste mensen duidelijk te worden dat Kiev verantwoordelijk is voor de downing van MH17.
   En dat onze eigen Overheid hun een hand boven het hoofd houd.

   10 likes
 2. Als dit echt waar is, dan hebben M. Rutte en co. nog héél wat uit te leggen!!! Ik denk dat we het binnenkort zullen weten. Mijns inziens valt dan het kabinet als een baksteen. Net zo hard als helaas vlucht MH17 waarvan ik de slachtoffers ten zeerste betreur.

  18 likes
  • Ik hoop ten vurig Arnold dat dit kabinet gaat vallen, helaas lukt het nog steeds een groot deel van de bevolking DOM te houden, en het meerendeel trapt erin. Ik ben ziek van dit land, en merk dat ik steeds bozer wordt op diegene die Rutte in het torentje heeft geholpen.

   15 likes
   • Je denkt toch niet dat het koek en ei zou zijn met D’66 of PVV in het torentje? Ze zijn allemaal verplicht aan het handje van de darkies te NY via Brussel te lopen. Ik ben al blij dat Pechtold geen MP is, Rutte zie je meer en meer tegenzin krijgen, net als Timmermans en Dijsselbloem. Ze zien ineens in welk een kelerezooitje ze zitten en geen weg terug, of het moet ontploffen. Dat de Here Here ons bijstaat. Maar Pechtold zie je zelfverzekerd liegen met een air van ik heb de grote jongens toch wel achter me staan dus ik kan en mag liegen zoveel als ik wil. Wat een gebrainwashte asbak vind ik dat. Die is op oorlog uit. Hoe ziek ben je dan. De mensen die daar op stemmen zijn niet alleen slaapwandelaars, ze zijn ook dom omdat ze niet zien hoe ze voor hun eigen ondergang stemmen. Ik ben zwaar allergisch voor ze en mijd ze als de pest.

    1 likes
  • @IISa je zegt, “Dergelijk bewijs is moeilijk te geloven, want dit is te mooi, te smooth en lijkt bewust in de schoot te zijn geworpen.”
   Dit zou je waarschijnlijk ook zeggen als er nou b.v. iemand een hele duidelijk foto van een ufo zou maken,dan zou de foto neem ik aan ook veel te duidelijk zijn om echt te kunnen zijn, toch?
   Maar jij schijnt de kennis ervoor te hebben om te kunnen zien of iets wel dan niet echt is.

   3 likes
   • Yup,met de nadruk op SCHIJNT….

    0 likes
    • BTW: met argwanende redeneringen als: ” “Dergelijk bewijs is moeilijk te geloven, want dit is te mooi, te smooth en lijkt bewust in de schoot te zijn geworpen.” maak je je schuldig aan dezelfde denktrant alswaar je complotters van beticht….

     Velvet Underground: “I,ll be your mirror,reflect what you are..”.

     3 likes
    • Zeg mevrouwtje. Ga jouw mening eens inblikken voor als iemand er tekort aan heeft. We kennen hen nu wel en er is al meer dan voldoende van.

     1 likes
     • Vind je het heel erg als ik daar geen gehoor aan geef Tante Henk?
      Iedereen heeft hier het recht om zijn mening te geven op de manier zoals hij dat wil formuleren zolang hij/zij maar voldoet aan de huisregels.
      Zelfs jij met je sjagrijnige gehuil en als je het niet aanstaat heb je pech gehad.
      Of ben jij hier de forumdictator?
      Aan jouw mening is geen tekort,die is vooral erg overbodig en laat voortaan je denigrerende catagorizeringen achterwege wil je?

      0 likes
 3. Hoop ‘experts’ weer hier.
  Deze foto is net vrijgegeven,dus laat dit nu eerst maar eens onderzocht worden van alle kanten door verschillende professionals en dan vorm ik tegen die tijd wel een mening.
  Ben op dit moment niet zo geinterreseerd in al die voorbarige ontkenningsreacties van al die keukentafeldeskundigen die enkel redeneren: “Hoax want Russisch”.

  5 likes
  • Het is een Hoax, omdat het oude google map kaarten zijn, hoeft niet veel meer aan onderzocht te worden..
   Er staat op de google maps kaart die hier gebruikt wordt een water bassin welke in aanbouw is, terwijl deze al jaren klaar is..

   Ik heb google earth er even bij gepakt. De data heb ik onderaan de kaartjes gezet, maar deze staan ook aan de bovenkant..

   http://uploadenfoto.nl/pictures/527e1d246c5ebb4e8b8ccabcdcb9b833.jpg

   14 likes
   • @Roy Ik ben net zoals jij opzoek gegaan en kom tot exact dezelfde conclusie. Al zullen veellezers van deze site die geloven in de conspiracy/illuminati/hagedismens/alien en weet ik wat nog meer, er vast en zeker van uit gaan dat ook Google Earth niet te vertrouwen is. Ik ben overtuigd dat de Russen dit hebben gefabriceerd, het kwam ook wel heeeeeeeeeeeeeel toevallig naar buiten op het exacte moment dat in Australie de G20 top van start ging!
    Maar veel mensen hier sluiten hun ogen voor de echte feiten rond MH17 en bedenken allerlei complotten. Dat zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die er ook van overtuigd zijn dat de aarde hol is en dat er wezens binnen in de aarde wonen. Hoe het komt dat nog nooit iemand de 6400km grote gaten bij de polen heeft gevonden komt dan zeker omdat wij in de Matrix leven…… I rest my case 😉

    6 likes
   • Dat is dan ook echt DOM van die Russen… Ik durf te wedden dat degene die daar de baas over was is geëxecuteerd door Putin himself…

    Wat een domme fout zeg, ongelooflijk!

    0 likes
  • Zoidberg, goed gezegd!

   1 likes
 4. Iets om over na te denken: aan board van MH17 waren meer dan 100 in Aids en EBOLA gespecialiseerde onderzoekers. Een kwartier na de crash viel Israël de Gazastrook weer binnen en wat later brak ebola uit. Connecting the dots …

  “Glenn Thomas wasn’t the only passenger on board Malaysian Airlines flight MH17 en route to AIDS 2014, an international conference in Australia where there was apparently going to be an important announcement to be made.

  He was one of more than 100 key researchers aboard, including Joep Lange, a leading AIDS researcher and former president of the International AIDS Society (IAS), and his wife Jacqueline van Tongeren from the Amsterdam Institute for Global Health and Development.

  According to Birdflu666 blog, “Lange was called a ‘giant’ in the AIDS research field, which means that he almost certainly knew that the HIV vaccine is a bioweapon causing AIDS. He would, therefore, have understood the implications of unleashing Ebola not just on Africa but on the world through experimental vaccines.”

  Bron: http://mathaba.net/news/?x=634090%20target=

  Niets is wat het lijkt te zijn. Wat het wel is, blijft (nog) even 1 grote vraag.

  En blijf alle slachtoffers van de huidige wereld-idioterie gedenken.

  6 likes
  • Hoi Skywalker,
   De mainstream media zegt dat Joep Lange in dat vliegtuig zat, en jij neemt dat meteen voor waar aan?
   Sinds wanneer geloof jij de mainstream media? Krijg jij soms betaald om ons over te halen de mainstream media te geloven?
   Ik vind dat erg raar dat jij ineens zo pro mainstream media bent hoor.

   2 likes
   • Ik neem niks direct voor waar aan, ik citeer slechts een stukje afkomstig vanaf deze site:

    http://www.echtekrant.be/

    zodat anderen er ook over na kunnen denken en nader onderzoek kunnen doen naar de waarheid.

    Rare reactie van jou. Wie is hier nou de trol? Hoeveel krijg jij betaald?

    1 likes
    • “aan board van MH17 waren meer dan 100 in Aids en EBOLA gespecialiseerde onderzoekers. ”

     Dit klinkt toch echt als voor waar aannemen.
     Het verhaal dat deze Glenn Thomas een Ebola expert zou zijn en wereldwijd zou onthullen dat Ebola in een lab gemaakt zou zijn is een verhaal wat via de italiaanse alternatieve media verspreid is en uit de dikke duim is gezogen…
     Nergens wordt aangetoond waar ze deze informatie vandaag hebben en dat lijkt me toch aardig noodzakelijk als je mensen wilt overtuigen..

     4 likes
     • Mooi om te zien hoe verhalen zich ontwikkelen.
      Ebola was t.t.v. de ramp wereldwijd nog helemaal geen issue. Nu dat wel zo is, wordt het gemakkelijk geadopteerd in de bestaande nonsens over, in dit geval MH17.

      Klassiek voorbeeld uit het recente verleden hiervan is natuurlijk de planeet Niburu (bedacht in het huidige midden-oosten), gecombineerd met de Maya kalender (bedacht aan de andere kant van de wereld). Twee los van elkaar staande volksmythes tot 1 verhaal gesmeed. En het is wààr, zoals we hier van vele volgers hebben kunnen lezen.

      Is Demmink eigenlijk al verantwoordelijk gesteld voor MH17?? Snel effe de site van Micha Kat checken. 🙂

      4 likes
    • O sorry Skywalker, ik was ff vergeten dat jij de mainstream wel gelooft als het in jouw straatje past.

     1 likes
  • @Skywalker En vandaag liep er in Gouda een Stroopwafelpiet die verkouden was….. Misschien de inzet van Ebola door de Illuminati om onze zwartenpieten discussie uit te roeien?

   Complotten verzinnen is misschien een goed idee voor een nieuwe studie richting op de Universiteit voor Neuroten!

   7 likes
 5. Wat ik in alle comments tot nu toe mis is het feit dat vlak na de treffer de rebellenleider had getweet dat ze een “militair vrachtvliegtuig” met succes hadden neergehaald. Toen bleek dat het om een passagiersvliegtuig ging werd de tweet direct verwijderd. Daar zou bewijs voor zijn.

  De rebellen hebben trouwens niet alleen gezegd dat ze niet beschikken over een BUK-systeem. Later zeiden ze dat ze wel over 1 zo’n systeem beschikken, maar dat deze ergens anders stond. Zeer tegenstrijdig dus.

  De Russische media staan er niet echt om bekend betrouwbaar te zijn. De meeste media (zo niet alle) worden (indirect) gecontroleerd/gecensureerd/geïnstrueerd door Poetin.

  5 likes
  • “Wat ik in alle comments tot nu toe mis is het feit dat vlak na de treffer de rebellenleider had getweet dat ze een “militair vrachtvliegtuig” met succes hadden neergehaald. Toen bleek dat het om een passagiersvliegtuig ging werd de tweet direct verwijderd. Daar zou bewijs voor zijn.”

   Mooi is dat he. Het mooiste vind ik dat dan meteen geroepen wordt. Dat is fake! Het zal wel vespreid zijn door de CIA of door het westen, echter wordt er door deze Anti Westerlingen nooit gezegd “waarom” zoiets fake is en het wordt ook nooit aangetoond dat het fake is.

   Ik en meer met mij worden hier welliswaar uitgespuugd maar laten wel zien “waarom” iets niet als bewijs aangedragen kan worden, en “waarom” iets fake is…

   6 likes
  • Klopt helemaal.
   Selectief geheugen he…

   Nog zo’n “logisch” verhaal: de rebellen hadden wel een BUK, maar niet op de plaats van de rampplek. Om niet de schuld te krijgen, hebben ze hem snel naar Rusland verscheept. Rusland, die, naar Poetins zeggen, géén partij is in het conflict en neutraal is?? De rebellen beweren wat anders. Wie snapt het nog?

   5 likes
  • Ja de westerse mainstream media vertelde ook al jaren lang verhalen die hun het beste uitkomen. With no apologies en met de groeten van Walter Cronkite.

   3 likes
 6. Hoe het ook zij.
  Waar blijft de NAVO met haar ‘bewijzen’.
  Voorlopig produceren zij niets en de meute geloofd hen alsnog.
  Zegt iets over de geestes toestand van de gemiddelde westerse mens.
  Niet veel meer dan schapen die de EUSSR blindelings volgen.
  NATO heeft een coup gepleegd in Kiev met behulp van ultra nationalisten die een diep gewortelde haat jegens Rusland en alles wat Russisch is hebben.Hoezo democratie?Iedereen is Maiden plein alweer vergeten.Het geheugen wordt ook aangetast hier in het zalige westen.Lekker i-phonen en TV kijken met de wifi in je huis.Je vrijwillig laten bestralen en besproeien.Als we echt willen weten wat de ware toedracht is geweest dienen we dit te EISEN van Den Haag.”Wie zijgt……”

  13 likes
  • Goed punt Bataaf ,die de ontkenners telkens lopen te ontwijken: het is vrijwel zeker dat boven dat gebied van de Oost-Oekraine een spionage satelliet hing van Amerikaanse makelij. Ze lopen zelf stoer te pochen met: “nothing is beyond our reach” http://animalnewyork.com/2013/awesome-terrifying-logos-americas-spy-satellite-missions/ en nu opeens niks?
   Het enige wat onze geliefde Yankees hoeven te doen is die foto,s vrijgeven waar overduidelijk uit blijkt dat die separatisten een vuurpijl richting MH17 hebben afgeschoten. Dat daarna duidelijk blijkt dat ze dat vuurwerk vd Russen hebben gehad en vanaf daar is het vrij eenvoudig: het is dan absoluut rechtvaardig om die lui aan alle kanten aan te pakken waar maar mogelijk [maar aub niet gelijk met kernraketten gooien,voorlopig is Fukushima wel voldoende 🙂 ]
   In feite een “slam dunk” voor de amerikanen.
   Dat ze vooralsnog weigeren die “slam dunk” te maken, moet toch de wenkbrauwen doen fronsen…..

   0 likes
 7. Probleem is dat de Massa in NL compleet hersendood is!

  Iedere ziel die zijn eigen grijze massa gebruikt en een -klein- beetje verder kijkt\zoekt
  dan zijn neus land is wist dit allang.

  Het werkelijk spel op aarde is zo verschrikkelijk ziek. Maar zal de massa nooit geloven!
  Lekker achterover leunen en op een ochtend wakker worden dat WW3 inderdaad een feit
  is. Dat zal de laatste conclusie voor de grote massa worden.

  En sorry, ze verdienen niet beter als je niet verder kunt kijken dan je neus lang is!

  11 likes
 8. Foto’s zijn te manipuleren, maar als aangetoont kan worden dat deze foto autenthiek is, dan… OMG

  8 likes
 9. Reeds achterhaald. Eliot Higgins (brits onderzoeksjournalist)heeft zich er eens met bezig gehouden en de foto’s blijken van google earth te komen.

  6 likes
 10. Een degelijk onderzoek na elke vliegramp, hoe spijtig dat dan ook, duurt vele maanden – zo niet jaren – voordat de eventeuele waarheid boven water is. In het geval van MH17 zijn er nog bijkomend ‘enige’ complicaties ook. Immers een (normaliter) gedegen en onafhankelijk onderzoek is vanaf het begin af aan (en thans nog) moeilijk.

  Alle bovenbdoelde (toegevoegde) speculaties en (wilde) veronderstellingen, snijden derhalve in deze geen hout. Beschuldigingen – voor wat betreft (mede)vantwoordelijkeheid inzake de vliegramp – zijn hoe dan ook prematuur.

  Desalniettemin, in een ander gerelateerd (politiek) kader, is de rol van de staat Rusland in deze op z’n minst bedenkelijk. Sedert het voorjaar van 2014 is de Krim officieel geannexeerd door Rusland. Voordien maakte de Krim deel uit van Oekraine. Nu is klaarblijkelijk Oost-Oekraine aan de beurt, mogelijk gevolgd door de Baltische staten. Nationalisme en expansie drift in optima forma?

  Het democratisch gehalte in Rusland was al niet hoog, laat staan de vrijheid van meningsuiting. Immers thans worden alle media (eenzijdig) beheerst door de huidige Russische bevelhebbers, met Poetin aan de absolute macht. Dan is 1. alle geloofwaardigheid – op elke gebied dan ook – in het geding 2. Rusland een potentieel gevaar voor de wereldvrede, en 3. het zeer ongeloofwaardig dat Rusland niets weet van de MH17 vliegramp.

  Elke ‘normale’ democratische staat heeft (uiteraard) problemen met NIET democratische staten. Dat maakt dus de MH17 vliegramp bijkomend een beetje lastig voor Nederland. We zijn 1938 hopelijk niet vergeten?

  4 likes
  • Ja hallo, het democratische gehalte in Amerika is naast Rusland ook nooit bijzonder hoog geweest. Hollywood poogt te toveren op een scherm maar buitenom dat stelt Amerika weinig voor. Normaal is het zeker niet en over de vrijheid van meningsuiting valt ook nog het een en ander te vertellen en dan heb je er nog een paar bijlopen die zichzelf als wereldleider zien? Cheerio.

   3 likes
  • Buffers creëren, yep.Echter was/is het de NAVO en EU die dit zijn begonnen en hebben uitgebreid.
   Continue sinds de val van de muur.Over expansie drift gesproken.(Denk bijv. aan de zgn. raketschild toestand).Het is de NAVO die vele ex oostblok landen heeft geannexeerd d.m.v. middelen als democratie en euro’s vanuit ‘sterke’ noord europese economieen en zet juist Rusland al jaren lang langzaam maar zeker onder druk.Strategisch en economisch.Nu zeker met die zgn. boyKOTS.
   Het is niets anders dan Rusland dat zich voorbereidt op agressie vanuit het westen.1+1=nog altijd 2.
   Deze zaken zijn jaren van tevoren gepland.Dit is geen exces, dit is een patroon.

   2 likes
 11. Misschien is deze foto wel echt! Maar aangezien het google maps kaarten van een aantal jaar geleden zijn is deze ramp misschien al een paar jaar geleden gebeurt!
  Misschien is deze ramp welke wij hebben zien gebeuren op 17 juli 2014 wel gewoon een projectie geweest. We leven namelijk gewoon in de Matrix en de CIA kan alles tegenwoordig. Of het idee dat deze ramp op 17 juli 2014 gebeurt is en niet een paar jaar eerder is via nano robots die d.m.v. chemtrails verspreid worden in ons brein geplant. Dat zou ook zomaar kunnen..

  8 likes
 12. Voordat je iets roept wat niet klopt, check het weer van die dag in en rond het gebied even. Licht bewolkt met heel veel zon. 27 graden. Als je de beelden bekijkt zie je dat in dat gebied grote delen onbewolkt zijn. De foto kan dus zeker heel echt zijn. Ik vraag mij alleen af hoe deze foto van een spionage sateliet de open media heeft gevonden. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat iemand die opzettelijk heeft doorgespeelt om de waarheid eindelijk boven tafel te krijgen. Jammer alleen dat ik nergens de originele foto kan terug vinden en het moet doen met wat men hier vind. Inzomen leverd alleen maar korrelig beeld op helaas.

  7 likes
 13. Kijk eens op http://www.bellingcat.com …. Oude google maps, zelfs het wolkje is identiek …,logo staat verkeerd op boeing,, locatie klopt niet, verkeerde kant vliegtuig volgens de schade, foto een maand geleden al opgedoken, als je zoekt op upperview boeing krijg je meteen zelfde afbeelding boeing in de zelfde richting, faker kan het niet zijn …

  7 likes
 14. Natuurlijk is dit fake, oude google earth foto’s gebruikt waar vliegtuigen op zijn gephotoshopped…Ach ja, is meteen duidelijk hoe betrouwbaar de russische media is. Misschien een wake-up call voor een aantal, maar ja, dat is vooral ijdele hoop denk ik…

  7 likes
  • Yep.

   Aantal leugens mainstream westers vs RT is: ontelbaar plús álle grootste leugens in de geschiedenis versus 1.

   Ik vind het nog eentje uit bestwil ook.

   0 likes
 15. Dit is een hoax!
  De sattelietbeelden zijn bewerkt van een google earth opname uit 2012.
  Dit is ook zelf te checken!
  Helaas voor de complottertjes onder ons

  6 likes
 16. Het was die dag bewolkt.
  Deze foto is dus nep.

  4 likes
 17. Als je alleen logisch nadenkt weet je dat veel sh*t niet klopt, wederom een spelletje van false flag.. Westernse samenleving gaat natuurlijk mee met de media, dat vervolgens de Russen beschuldigd..

  Commooooon waar gaat het nou echt om en altijd al zo geweest, juist geld, olie, gas, goud meer, meer en meer…

  De overheid/elite of officiële instanties hebben 0% bewijs met wat zij zeggen en slordig zijn ze een normaal denkend persoon die voor zichzelf kan denken moet al zien dat veel niet klopt. Toch zijn er nog velen die erin trappen en dat kan je zien want de elite/overheid neemt helemaal geen moeite meer om het perfect af te maken, want mensen zijn toch DOM en zullen alles blijven geloven wat hun kut overheid verteld!

  4 likes
 18. Pascal

  16 november 2014 14:55 at 14:55

  Als er geheel geen MH17 was, hoe nu??

  Hol hout is het stokje van de dirigent die het orkest leid. Hol hout is Hollywood die met haar films de wereld illusie matig leiden.

  Hollywood heeft van alle leugens een waarheid gemaakt wat een hele kust op zich is. Of was de mens alles wijs te maken met hun 10% hersencapaciteit? Is het een samenspel van boven en beneden?

  Ik geloof dat er vele zaken geheel niet gebeurd zijn waar mensen nog steeds heilig van overtuigd zijn door hun leidende wereld die EMOTIE heet.

  Ik hoop dat ik begrepen word!

  REAKTIE op Pascal .

  Ja , je moet alles in twijfel trekken, zeker als je weet dat de media niet te vertrouwen is .

  Het hele Sandy Hook verhaal is een Hoax en veel mensen denken dat dat echt gebeurt is .

  Je moet wel eerst het besef hebben dat er de mensen een rad voor de ogen gedraaid wordt want de meeste mensen hebben geen idee van de krachten achter de schermen .

  In dit geval begon Hillary Clinton meteen Rusland de schuld te geven , dit is verdacht op zich zonder enig bewijs te hebben en het doet me aan september 2001 denken .
  Meteen werd de vijand aangewezen .
  Na dat incident zijn we meer bewust geworden dat er iets echt niet klopt in deze wereld .

  Ieder weldenkend eerlijk mens en zeker met zo,n functie hoort niet te beschuldigen zonder bewijzen te hebben , zeer verdacht op zich .

  Als je met je vinger naar een ander wijst dan wijzen er drie vingers naar jezelf .

  Geloof niet in een vermist vliegtuig terwijl ze een golfbal in je tuin kunnen zien liggen en nog weten te zeggen wat voor merk ook nog .

  Geloof ook niet dat het toeval is dat er nadien weer een incident is met een Malaysia Airlines vliegtuig .

  3 likes
  • Het zijn de geheime genootschappen die de OSCAR moeten krijgen om deze gehele wereld in een gemaakte illusie te laten leven.

   Erg genoeg is dat vele nog steeds meegaan met die onzin verhalen.
   Poetin is de beste die er is maar ook dat is zijn Vrijmetselaars rol.

   0 likes
 19. Als je inzoomt op de MH17 zie je dat de linker motor iets scheef lijkt te hangen. Dat lijkt te kloppen met de eerdere verklaring dat er eerst met zware munitie van de linkerkant is geschoten over de linker vleugel naar de cockpit en later met een raket afgevuurd door een gevechtsvliegtuig vanaf de rechterkant, zoals de foto laat zien. Ik heb nog geen video gezien met een rookspoor van een Buk raket, maar wel de MH17 die net neerstorte met een vuurbal en rook tot gevolg. Of de foto echt is kan ik natuurlijk niet zeggen, maar het westen heeft zich met vorige incidenten niet van haar betrouwbare kant laten zien. Denk aan 9-11, WTC7 en de massavernietigingswapens in Irak die nooit gevonden zijn. We worden van alle kanten bestookt met informatie en de waarheid is lastig te vinden. Alhoewel de signalen er wel op lijken dat de russen in dit geval dichter bij de waarheid zitten dan het westen.

  3 likes
 20. types dat er altijd mensen zijn die geloven gelijk wat de kranten schrijven

  2 likes
 21. Daags na het neerkomen (beslist niet in 1 klap neerstorten) had Timmermans al zoveel leugens de wereld in geslingerd, die dadelijk werden gefileerd.
  Bewijs dat de officiële versie een leugen is.

  Nu is ‘good old’ Tjibbe uitgekozen als de perfecte man for de ‘job’.
  Tjibbe de capo van LNV, weer brokkenmaker bij UWV, weer een vette baan, bij het vage clubje – iets met terreur; vlak nadat dit clubje was bedacht en bemand door Tjibbe werd Theo van Gogh vermoord. Nu worden er best vaak mensen vermoord, geen mens die daar wakker van ligt.
  Het onderzoek zal lang duren (zorgvuldigheid suggererend …) Tegendeel is zeker. Tijd is nodig om een script te bedenken – waaraan de media meewerken – dat geloofwaardig moet overkomen, de benodigde beelden van ‘bewijs’ moeten met de beste technieken uit de filmstudio’s in elkaar worden gestoken. (zie de hoax Kony, de ‘incubator’ hoax Kuweit door de PR firma Hill & Knowlton (ook in de Ukraine meteen al actief; Cargill en Monsanto hebben daar nu vrij spel).
  Tjibbe die tevens voorzitter is van dat Forum, dat met dat rapportje kwam en meteen met waanzinnige media aandacht (toeval?) een potje Turkenhaat etaleerde. (Geen enkele probleem voor het politieke bedrijf; iedereen laat dat begaan).

  De overheid doet mee aan de globalisten-agenda. Haat- en paniekzaaien. We raken nog voordat er 1 aanslag wordt gepleegd op voorhand al onze democratische vrijheden kwijt.

  Er is iets met valse vlaggen en vliegtuigenaanslagen.
  Zo blijkt Lockerbie opgezet door spionagediensten, google maar ‘Operatie Trojan’.
  Zodra de media Libië hadden aangewezen als dader, dropten de JoeSA bommen op de bevolking van Benghazi.
  De opzet was – zoals altijd – VOC-mentaliteit. Roven van rijkdommen. Dat is voor 100% geslaagd. sHell was 1 van de eersten zodra de NATO de president van Libie had vermoord, om olie en gas op te pompen.
  ‘t sloeg nergens op. Libië had volgens neutrale statistieken de hoogste levensstandaard van heel Afrika. ‘t eerste van de NATO deed was de drinkwatervoorziening kapot bombarderen.
  Geen krant in dit land die daar 1 letter aan heeft gewijd. Flagrant oorlogsmisdrijf.

  Operatie Northwoods is ook een valse vlag waarbij gebruik werd gemaakt van een verkeersvliegtuig. Zelfs op Wikipedia lees je hoe dat toen in z’n werk ging.

  Zo ook Ukraine.
  Dagbladen en het Hoernaal blijven zwijgen. Glenn Thomas is geen Italiaanse hoax @Roy om 2 uur. WHO-Rode Kruis-‘Kill’ Bill Gates/Soros vaccineren er op los in Afrika. ‘Afrivac’-vaccins, hepatitus-, polio-, meningitis- en gele koorts vaccins.
  Een spoor van verlammingen, inwendige bloedingen en doden.

  U kunt dat alles uitvoerig nalezen op o.a. de websites van William Engdahl, Martin Vrijland, Webster Tarpley, nsnbc.me, heathinpactnews.com, marcel messing.

  Gelijktijdig met het neerkomen, begon Kiev een offensief – op 2 fronten, jawel ook toevallig? de rampplek. Dus Kiev wist al dagen tevoren wat, wanneer, en waar het zo gaan gebeuren.

  Het toestel is neergedwarreld met 1 brandende motor. Die onder de rechtervleugel – hittezoekende raket. De cockpit is doorzeefd, van 2! kanten. Duidt erop dat de piloten – als getuigen moesten worden gedood, voordat zij met de vluchtleiding konden praten.
  Ook is er wel zeker een zgn. near proximity raket ontploft (scrapnel, scherven).

  Het toestel vervoerde ook interessante lading: waarover de dagbladen, Hoernaals, en NATO-landen blijven zwijgen. Om goede redenen; dit is een aanval op wat we nog aan democratie over hebben. G naar de site van Martin Vrijland en bekijk de amateur video opnamen van direct na het neerkomen.

  Ga ook naar de site van http://www.stein-zeit.de; een interview met Robert Stein.
  En Rense.com – alles over het stelen van patenten op technologie van de toekomst van 20 passagiers op de ‘verdwenen’ vlucht MH370.

  Toevallig, met de IMF coup in Kiev, hebben de oligarchen een schofterig grote slag geslagen. Vrijwel alle nutsbedrijven is hen door de chantage door het IMF in de schoot geworpen.
  Het grote plunderen is al aan de gang. Israël heeft zich al bereid getoond het kernwapen te leveren. CNN meldde dat de JoeSA (daarvoor) al 2 bommenwerpens heeft laten overvliegen.

  ‘t toestel heeft nog geen vore in het akkerland geploegd. De stoffelijke resten liggen over kilometers verspreid, wrakstukken over meer dan 10 kilometer.

  Andere crashes, explosies, e.d. hebben een totaal ander patroon van brokstukken. Hier geen brokstuk op de rijbaan van de weg, waarnaast het toestel in de akkers was terechtgekomen! Opmerkelijk.

  Om dit te duiden is kennis van de verzwegen geschiedenis van de macht van de globalisten (nieuwspraak voor fascisten) over de wereldleiders in de afgelopen 100 jaar noodzakelijk. Waarin WO1, Weimar Republiek, WO2, Koude Oorlog, Vietnam, Corea, Cambodia, Congo, Algerije, Sudan, Angola, Balkan, Golf 1, Golf 2, de thema oorlogen: ‘War on Terror’, ‘War on drugs’, ‘Regime Change’.

  Globalisten altijd dus een leugen paraat om mensen machinaal af te slachten. Kijk dit ajb een door:
  http://www.thepriceofliberty.org/04/06/16/lang.htm

  We moeten ons realiseren dat de NAVO uit een leugen is ontsproten. Zie link boven. Niet de geallieerden bevrijdden Europa. Stalin brak het pantser van de nazi’s. De geallieerden leidden AH op, stuurden de miljoenen, de patenten, technieken, fabrieken. http://www.whale.to/b/hallet_b.html
  Via de operaties ‘Safe Haven’, ‘Paperclip’, ‘Blowback’, ‘Odessa’, en ‘Sunrise’ is de beste fascisten amnestie verleend en topbanen in de JoeSA – met name voor voortgang van het idee – de totalitaire Wereldregering, de VN. Niet toevallig speelt de VN (IMF) weer de hoofdrol in Kiev. ‘Fuck the EU’ – en Timmermans en Rutte staan te jubelen van opwinding …………….

  Nuland -> Kagan -> zoek dat eens op. Verbind de stippen.
  Daags na het neerkomen (beslist niet in 1 klap neerstorten) had Timmermans al zoveel leugens de wereld in geslingerd, die dadelijk werden gefileerd.
  Bewijs dat de officiële versie een leugen is.

  Nu is ‘good old’ Tjibbe uitgekozen als de perfecte man for de ‘job’.
  Tjibbe de capo van LNV, weer brokkenmaker bij UWV, weer een vette baan, bij het vage clubje – iets met terreur; vlak nadat dit clubje was bedacht en bemand door Tjibbe werd Theo van Gogh vermoord. Nu worden er best vaak mensen vermoord, geen mens die daar wakker van ligt.
  Het onderzoek zal lang duren (zorgvuldigheid suggererend …) Tegendeel is zeker. Tijd is nodig om een script te bedenken – waaraan de media meewerken – dat geloofwaardig moet overkomen, de benodigde beelden van ‘bewijs’ moeten met de beste technieken uit de filmstudio’s in elkaar worden gestoken. (zie de hoax Kony, de ‘incubator’ hoax Kuweit door de PR firma Hill & Knowlton (ook in de Ukraine meteen al actief; Cargill en Monsanto hebben daar nu vrij spel).
  Tjibbe die tevens voorzitter is van dat Forum, dat met dat rapportje kwam en meteen met waanzinnige media aandacht (toeval?) een potje Turkenhaat etaleerde. (Geen enkele probleem voor het politieke bedrijf; iedereen laat dat begaan).

  De overheid doet mee aan de globalisten-agenda. Haat- en paniekzaaien. We raken nog voordat er 1 aanslag wordt gepleegd op voorhand al onze democratische vrijheden kwijt.

  Er is iets met valse vlaggen en vliegtuigenaanslagen.
  Zo blijkt Lockerbie opgezet door spionagediensten, google maar ‘Operatie Trojan’.
  Zodra de media Libië hadden aangewezen als dader, dropten de JoeSA bommen op de bevolking van Benghazi.
  De opzet was – zoals altijd – VOC-mentaliteit. Roven van rijkdommen. Dat is voor 100% geslaagd. sHell was 1 van de eersten zodra de NATO de president van Libie had vermoord, om olie en gas op te pompen.
  ‘t sloeg nergens op. Libië had volgens neutrale statistieken de hoogste levensstandaard van heel Afrika. ‘t eerste van de NATO deed was de drinkwatervoorziening kapot bombarderen.
  Geen krant in dit land die daar 1 letter aan heeft gewijd. Flagrant oorlogsmisdrijf.

  Operatie Northwoods is ook een valse vlag waarbij gebruik werd gemaakt van een verkeersvliegtuig. Zelfs op Wikipedia lees je hoe dat toen in z’n werk ging.

  Zo ook Ukraine.
  Dagbladen en het Hoernaal blijven zwijgen. Glenn Thomas is geen Italiaanse hoax @Roy om 2 uur. WHO-Rode Kruis-‘Kill’ Bill Gates/Soros vaccineren er op los in Afrika. ‘Afrivac’-vaccins, hepatitus-, polio-, meningitis- en gele koorts vaccins.
  Een spoor van verlammingen, inwendige bloedingen en doden.

  U kunt dat alles uitvoerig nalezen op o.a. de websites van William Engdahl, Martin Vrijland, Webster Tarpley, nsnbc.me, heathinpactnews.com, marcel messing.

  Gelijktijdig met het neerkomen, begon Kiev een offensief – op 2 fronten, jawel ook toevallig? de rampplek. Dus Kiev wist al dagen tevoren wat, wanneer, en waar het zo gaan gebeuren.

  Het toestel is neergedwarreld met 1 brandende motor. Die onder de rechtervleugel – hittezoekende raket. De cockpit is doorzeefd, van 2! kanten. Duidt erop dat de piloten – als getuigen moesten worden gedood, voordat zij met de vluchtleiding konden praten.
  Ook is er wel zeker een zgn. near proximity raket ontploft (scrapnel, scherven).

  Het toestel vervoerde ook interessante lading: waarover de dagbladen, Hoernaals, en NATO-landen blijven zwijgen. Om goede redenen; dit is een aanval op wat we nog aan democratie over hebben. G naar de site van Martin Vrijland en bekijk de amateur video opnamen van direct na het neerkomen.

  Ga ook naar de site van http://www.stein-zeit.de; een interview met Robert Stein.
  En Rense.com – alles over het stelen van patenten op technologie van de toekomst van 20 passagiers op de ‘verdwenen’ vlucht MH370.

  Toevallig, met de IMF coup in Kiev, hebben de oligarchen een schofterig grote slag geslagen. Vrijwel alle nutsbedrijven is hen door de chantage door het IMF in de schoot geworpen.
  Het grote plunderen is al aan de gang. Israël heeft zich al bereid getoond het kernwapen te leveren. CNN meldde dat de JoeSA (daarvoor) al 2 bommenwerpens heeft laten overvliegen.

  ‘t toestel heeft nog geen vore in het akkerland geploegd. De stoffelijke resten liggen over kilometers verspreid, wrakstukken over meer dan 10 kilometer.

  Andere crashes, explosies, e.d. hebben een totaal ander patroon van brokstukken. Hier geen brokstuk op de rijbaan van de weg, waarnaast het toestel in de akkers was terechtgekomen! Opmerkelijk.

  Om dit te duiden is kennis van de verzwegen geschiedenis van de macht van de globalisten (nieuwspraak voor fascisten) over de wereldleiders in de afgelopen 100 jaar noodzakelijk. Waarin WO1, Weimar Republiek, WO2, Koude Oorlog, Vietnam, Korea, Cambodia, Congo, Algerije, Sudan, Angola, Balkan, Golf 1, Golf 2, de thema oorlogen: ‘War on Terror’, ‘War on drugs’, ‘Regime Change’.

  Globalisten altijd dus een leugen paraat om mensen machinaal af te slachten. Kijk dit ajb een door:
  http://www.thepriceofliberty.org/04/06/16/lang.htm

  We moeten ons realiseren dat de NAVO uit een leugen is ontsproten. Zie link boven. Niet de geallieerden bevrijdden Europa. Stalin brak het pantser van de nazi’s. De geallieerden leidden AH op, stuurden de miljoenen, de patenten, technieken, fabrieken. http://www.whale.to/b/hallet_b.html
  Via de operaties ‘Safe Haven’, ‘Paperclip’, ‘Blowback’, ‘Odessa’, en ‘Sunrise’ is de beste fascisten amnestie verleend en topbanen in de JoeSA – met name voor voortgang van het idee – de totalitaire Wereldregering, de VN. Niet toevallig speelt de VN (IMF) weer de hoofdrol in Kiev. Fuck the EU – en Timmermans en Rutte staan te jubelen van opwinding …………….

  Nuland -> Kagan zoek dat maar eens op. Verbind de stippen.
  paramilitaire structuur in de EU; Stasi-Gestapo stijl; zijn de Russen nu de vijand van onze democratie, of?
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M73&ss=P1948

  2 likes
 22. In de hele discussie komt niemand op het inzicht dat hij/zij mede schuldig is aan tragedie MH17.
  Laat ik mij nader verklaren: er zijn natuurwezens die een leider accepteren ( alfa mannetje of vrouwtje ) deze leider staat dan ten dienst van de groep. Als deze leider de groep misleid of misbruikt dan verliest deze leider zijn status. Hij wordt uitgestoten. Wij mensen schuilen ons thans achter onze leiders, hoe oneens wij het ook met onze leiders zijn. Wij als groep laten onze leiders hun gang gaan. Het tegen de leiders ingaan heeft namelijk consequenties voor ons. Of Amerika, Europa of Rusland die vliegtuig heeft neergeschoten doet dus eigenlijk niet ter zaken, wij mensen staan toe dat er vliegtuigen neergeschoten kunnen worden. De leiders uitstoten uit de groep gaat thans niet meer voor ons mensen ( het volk ) omdat wij de leiders te lang hun gang hebben laten gaan. Het niet meer mee doen met de groep is dus de enige manier om je handen in onschuld te wassen. Dit heeft dus wel direct gevolgen en deze zijn niet prettig. Macht kan alleen ontstaan als een groep dit toestaat. Dus ik ben mede verantwoordelijk omdat ik het niet aandurf om buiten de groep te gaan staan. Dit is een hele lastige stelling en ik hoop dat men niet gelijk begint te blazen, maar er even rustig over nadenkt.

  2 likes
 23. Het verhaal van de meevliegende SU-25 klopt dan niet meer. Ik heb de vleugelprofielen van beide toestellen naast elkaar gelegd en beide zijn niet dezelfde. Een SU-25 heeft een slanke pijlvleugel terwijl het toestel op deze beelden een totaal ander profiel heeft. Volgens mijn mening (alhoewel ik geen expert ben) dus idd. fake.

  1 likes
 24. Jammer dat velen hier politiek gedreven zijn en helemaal niet op zoek zijn naar de waarheid. Gebrek aan bescheidenheid. Een soort PVV-stemmers, maar dan aan het andere eind van het politieke spectrum. Niet iets om trots op te zijn, zou ik zeggen.

  1 likes
 25. Wat een commentaren van iedereen en er is werkelijk niemand die de waarheid weet.
  Leuk een ander te bekritiseren, dan lijkt het net of je intelligenter bent!
  Maar werkelijke intelligentie komt van binnen uit, en zal nooit een ander aanvallen of bekritiseren.
  En als iemand werkelijk in de waarheid is geïnteresseerd hier iets nieuws!
  Het gaat allemaal alleen over jou.
  Jij bent het die oorlog voert en niemand anders je begint hier al.
  En dat weten is het begin van werkelijk ontwaken.

  Groet Hans

  1 likes
  • @Hand van den Berg

   Gaat het niet over een wereld waarin ieder individu zelf kan beschikken over eigen leven, geluk en bezittingen en het recht heeft zijn leven zo in te richten dat hij of zij zich daar gelukkig bij voelt zonder een ander te kort te doen? En is een wereld waarin dit onmogelijk is of wordt gemaakt is dat niet een wereld van slavernij op poten gezet door een alsmaar groeiende foute macht? Het gaat niet om een waarheid, maar om de waarheid waar iedereen beter van wordt en iedereen van kan profiteren. En waarom vertellen dat hier het probleem ligt terwijl zoveel mensen hun best willen doen en is een dispuut niet altijd beter dan naar een wapen grijpen en de gevestigde orde blind gehoorzamen? Je kritiek is te begrijpen, maar ook jij richt hier pijlen op anderen, zo wat doe jij dan beter of anders? We kunnen beter schermen en begrijpelijk maken met woorden dan met wapens, uit -oprechte- woorden vloeit geen bloed of dood.

   0 likes
 26. Als er geheel geen MH17 was, hoe nu??

  Hol hout is het stokje van de dirigent die het orkest leid. Hol hout is Hollywood die met haar films de wereld illusie matig leiden.

  Hollywood heeft van alle leugens een waarheid gemaakt wat een hele kust op zich is. Of was de mens alles wijs te maken met hun 10% hersencapaciteit? Is het een samenspel van boven en beneden?

  Ik geloof dat er vele zaken geheel niet gebeurd zijn waar mensen nog steeds heilig van overtuigd zijn door hun leidende wereld die EMOTIE heet.

  Ik hoop dat ik begrepen word!

  0 likes
  • @Pascal …… Ik hoop dat je snel hulp krijgt…..

   0 likes
   • @Eric,

    Mijn laatste zin was ik hoop dat ik begrepen word en dat doe jij dus niet!!
    Wellicht komt het arrogant over maar ik kijk veel verder als jij en ik merk dat jij nog steeds in het gemanipuleerde geheel denkt. Ook voor jou word het eens tijd om daaruit te komen!!

    Over dat stokje van de dirigent en Hollywood die de wereld dirigeert heb ik niet van mezelf maar van Jordan Maxwell die daar een mooie presentatie over geeft, over hoe de wereld werkelijk werk.

    Veel succes Eric met je verdere reacties

    1 likes
 27. Vele reacties gaan over het feit dat (MS)media keihard meedoen aan de desinformatie golf… Neem dit artikel… Hartstikke fake, en daar hoef je geen geleerde voor te zijn om dat vast te stellen. Dit zijn oude google map foto’s en het was bewolkt die dag. Of ze hebben tegenwoordig antiwolksatellieten…

  0 likes
 28. dit is niet de mh17 als je op het vliegtuig inzoomt moet de tekst malaysia boven de vleugels
  staan en niet er langs

  http://joostniemoller.nl/wp-content/uploads/2014/11/MH17-Satelliet-Foto.jpeg

  0 likes
 29. zal wel. Geen tijd studie te maken van die foto. Hoeft ook niet; er is al wel voldoende duidelijk.
  Er is al lang overtuigend en sluitend bewijs. Zou liever deze mooie zaterdag recreëren.
  Wat gister als bijvangst in research nog weer langskwam – dat is té belangrijk.
  Aangezien de hoernalistiek dat natuurlijk zonder meer direct had kunnen ontdekken en verslaan…..

  Zie deze link, van RT – maar zo vol interviews, dat is geen fabricage. Interview met een Rus die met SU25 heeft gevlogen, met Peter Hasjenko – duitse luchtmacht specialist, met een journalist in Maleisië. – het land dat direct hun onderzoeksteam ter plaatse had.
  Met ooggetuigen. Persconferentie van de als bullebak bekendstaande Tjibbe Joustra. Etc.

  Die beweert hier – gemist op het Journaal? – iets dat nieuw was.
  nl. als dat op het moment dat de communicatie wegviel ook de vluchtrecorders waren gestopt met opslaan van data.

  How convenient! (de smoes?)

  Kijk de uitleg over de wapenuitrusting van de Su25 jachtvliegtuigen. Er was het motief, de gelegenheid, het resultaat, en de bewijzen.

  En nu nota bene is besloten dat de hoofdverdachten het onderzoek – gezamenlijk – gaan doen.
  En allemaal zijn gedwongen tot geheimhouding van de onderzoeksresultaten!

  Logisch, dat zeker. Zolang de officiële complottheorie niet wordt doorgeprikt – kan de NATO die complottheorie blijven gebruiken als rechtvaardiging door te gaan met waarmee ze bezig zijn.

  De interviews, ooggetuigen, reconstructie, etc.:
  http://www.youtube.com/watch?v=iuoIw3jBV4g
  Meer ooggetuigen: http://www.vesti.ru/
  Voor de vollledigheid hier Peter Hasjenko’s eigen reconstructie:
  http://www.stein-zeit.tv/mordfall-mh17-peter-haisenko-im-gespraech-mit-robert-stein/

  @ StarChild. Wolken zijn natuurlijk geen enkel probleem voor satellieten. Met slecht weer blijft uw gps toch prima werken!. 1000-en verkeersvliegtuigen zijn iedere dag in de lucht – en die komen allemaal perfect veilig – meest op de automatische piloot – op bestemming.
  Defensie radar systemen zijn tegenwoordig 24/7 wereldwijd paraat. Kassam, Scud, Patriot raketten – alles wordt in fracties van seconden opgemerkt. Zo snel, dat die systemen in staat zijn zulke raketten in hun baan te onderscheppen voordat die doel treffen.
  De afgelopen jaren is de NATO al enorm naar het oosten opgerukt. M.n. Polen kan wel 1 grote militaire basis worden genoemd. NATO heeft haar eigen versie van de ‘Iron Dome’ opgebouwd langs de grenzen met Rusland.
  Gezien de macht van de wolven (oligarchen) binnenslands, gaat van Rusland überhaupt geen militaire dreiging uit. De wolven en NATO zijn 2 handen op 1 buik. Onze miljarden voor de JSF die nooit een goed jachtvliegtuig tevens bommenwerpen kan worden vloeit voor een groot deel in deze private zakken. ‘GE, ‘Save the Children’ Lockheed Martin, en ga zo maar door.
  Onze bejaarden, chronisch zieken moeten ervoor ‘bloeden’. Hangt wel degelijk samen met de ONEWORLD agenda.

  0 likes
 30. Merkwaardig: er is nog geen overtuigend bewijs tot nu toe. Maar Rusland is hoe dan ook onschuldig…

  0 likes
 31. Alle voorbarige reacties ten spijt: de bewijzen inzake de (mede)verantwoordelijkheid in de richting van de dader(s) voor de MH17 ramp stapelen zich op. Het net met feiten sluit zich namelijk onverbiddelijk: allerhande reaguurders en/of kwalijke fantasten krijgen letterlijk het nakijken. Alle kwalijke propaganda, her en der, helemaal voor niks, het gehele internet offensief – met irritante trollen en al – naar de ratsmodee. Beweer en blaat maar raak: ‘al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar (uiteindelijk) wel’. Met de vriendelijke groeten… mijnheer Lavrov.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

En zo wordt de democratie gekaapt. Kijk hoe George Soros het rechtssysteem naar zijn hand zet

Is het tijd om miljardair George Soros te verbannen? Dit is wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft

Het begon als een complottheorie, maar is ...

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Het proces over de MH17 wordt een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.