CoronaMens en Dier

‘Dit is het zoveelste corruptieschandaal in de coronacrisis, en misschien wel het ergste tot nu toe’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Voormalig coronaminister Hugo de Jonge ontkende bewust de succesvolle werking van hydroxychloroquine en heeft zich hiermee schuldig gemaakt aan misleiding en dood door schuld. Dat stelt BVNL, de partij van Wybren van Haga, die Kamervragen heeft gesteld.

“Er komt maar geen eind aan de stroom bagger uit de beerput die de openbaar gemaakte Wob-verzoeken hebben geopend,” stelt de partij.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft informatie over het gunstige effect van hydroxychloroquine op het verloop van corona met man en macht proberen te verdoezelen. Hiervoor is op grote schaal gelogen en bedrogen, zowel door de minister zelf, als door zijn ambtenarenapparaat. Het is het zoveelste corruptieschandaal in de coronacrisis. En misschien wel het ergste tot nu toe, benadrukt BVNL.

Dood door schuld

Van Haga verzocht in mei 2020 om onderzoek te doen naar het gebruik van hydroxychloroquine tegen corona. Zijn motie werd door De Jonge weggezet als ‘kwakzalvermotie’ en verworpen. De Jonge zei dat ‘vaccinatie het enige is wat helpt’.

BVNL: “Hugo de Jonge en het ministerie van VWS hebben op ongekende wijze aan medische misleiding gedaan. Het ministerie heeft er bewust voor gekozen sommige mensen ernstig ziek te laten worden. Het gebruik van hydroxychloroquine had potentieel mensenlevens kunnen redden, maar VWS heeft willens en wetens risico’s genomen met de gezondheid en het leven van mensen. Hier kent de rechtspraak een term voor: dood door schuld.”

Voor de gek gehouden

“Het coronabedrog dat ons de afgelopen twee jaar is aangedaan is groot en onvergeeflijk. En de onderste steen is nog lang niet boven,” vreest BVNL. “Het is van belang dat de Nederlandse burgers zich realiseren hoezeer zij voor de gek gehouden en door de mangel gehaald zijn.”

4.9 246 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
10 maanden geleden

het is allemaal zowiezo een een hoax !!!!!we hebben t over de griep

Frummel
Frummel
10 maanden geleden

Goh wij leven toch in zo’n gaaf en beschaafd land met een heel integer kabinet. Ik pinokkio sta voor het volk en zolang ze er in trappen kan ik met mijn collega’s de boel bedoderen en beduvelen. Lang leve de sukkels die nog in mij geloven

Blijf mij nabij
Blijf mij nabij
10 maanden geleden

De enige winst die hiermee wordt gemaakt ( maar wel meteen de belangrijkste ) is dat de schapen steeds meer wakker worden.
Dit feit wordt namelijk in de kamer besproken, wat meer mensen meekrijgen dan dit forum, 9fornews.
Ik zie deze feiten als winst voor de wakkeren 💪

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
10 maanden geleden

Nederland accepteert dit heerschap nog steeds als minister, dus hij doet het prima.
Ze willen toch bedonderd worden.
Gewoon prikken mensen, niks aan de hand.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x