Great ResetMens en Dier

Dit moet je zien: verslaggever confronteert AstraZeneca-baas bij het WEF

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Ook Big Pharma is rijkelijk vertegenwoordigd op het World Economic Forum. Zo liep verslaggever Avi Yemini van Rebel News Marc Dunoyer, de baas van AstraZeneca, tegen het lijf bij het WEF.

De coronavaccins waren bijna 100 procent effectief, zo werd triomfantelijk beweerd. Mensen die vraagtekens durfden te plaatsen bij deze stelling, werden weggezet als wappies of geweerd van social media.

Yemini vroeg de AstraZeneca-baas of hij nog steeds achter de vaccinatiemandaten staat. “Ja, het was een heel goed idee,” antwoordde Dunoyer, die een beetje met zijn mond vol tanden stond.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Slechts één van de redenen

De coronavaccins houden transmissie niet tegen, vervolgde Yemini. Wat is dan de reden dat er toch vaccinatiemandaten kwamen? “Nee, transmissie is slechts één van [de redenen]. Het beschermen van de mensen is waarschijnlijk het belangrijkste doel van de vaccinatieprogramma’s,” reageerde de farmabaas.

Yemini bracht daar tegenin: “Maar ze werden verplicht om de verspreiding tegen te gaan. Waarom zijn ze dan verplicht?”

Weggeleid

“Om zoveel mogelijk mensen ter wereld te beschermen,” beweerde Dunoyer. “In mijn ogen was het een geweldig idee,” herhaalde hij, waarna hij snel werd weggeleid.

Je hebt het nu van de drugsdealer zelf gehoord: het vaccin heeft de verspreiding nooit tegengehouden, aldus Yemini. Hij wilde de baas van AstraZeneca nog vragen stellen over de toename van het aantal ‘plotse sterfgevallen’, maar daar kreeg hij de kans niet voor.

Hij is optimistisch. “Ik ben hier nog de hele week.”

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
2 maanden geleden

Vuilakken zijn het allemaal

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Top, druk die criminelen maar op de feiten. Stelletje minkukels.

cees
cees
2 maanden geleden

weg kijkende massamoordenaar

Greet Resist
Greet Resist
2 maanden geleden

dus zo ziet een gewetenloze geldwolf eruit; kijkt inderdaad wat schaapachtig, een goede casting zal het dan wel zijn geweest

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x