Great ResetMens en Dier

Wybren van Haga maakt gehakt van het World Economic Forum: ‘Het is allemaal onzin, we worden belazerd’

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!

De Nederlandse regering heeft maar liefst zeven bewindslieden naar Zwitserland gestuurd voor het World Economic Forum. De premier gaat, de twee vicepremiers, diverse ministers en een staatssecretaris.

Verschillende Kamerleden hebben daar zo hun bedenkingen bij. “Ik vind het een doodenge club,” zei Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) tegen PowNed. “Ik snap ook niet wat wij als soeverein land te maken hebben met dit ongekozen decadente clubje.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vie have infiltrated alle ze governments

Het World Economic Forum pretendeert een congres te zijn waar politici en mensen uit het bedrijfsleven samenkomen om bepaalde dingen te agenderen zoals ‘klimaatverandering’ en de economische ontwikkelingen.

“De vraag is waarom je dat niet in Nederland kunt doen of binnen de EU,” reageerde Van Haga. “We zijn lid van de EU, of je dat nou leuk vindt of niet. Dan kun je dat daar doen. Waarom gaan we naar één of andere rare man die met een heel vreemd accent spreekt, honderden miljoenen van allerlei rijke mensen krijgt en die dan zegt: ‘vie have infiltrated all ze governments’?”

Mark Rutte doet er volop aan mee

In Davos wordt onder meer gesproken over het tegengaan van klimaatverandering. Dat terwijl de meeste aanwezigen met een privéjet naar het Zwitserse skioord reizen. Zo vloog acteur Idris Elba de halve wereld over om op het WEF een award voor ‘klimaatverandering en milieubehoud’ in ontvangst te nemen. Hoe verzin je het?

“Dat is de tegenstrijdigheid en de decadentie van de macht. Allemaal gaan vliegen in privéjets naar waar dan ook naartoe en dan zeggen: we mogen geen vlees meer eten, we moeten wel onze CO2-uitstoot beperken. Het is allemaal onzin, we worden belazerd en Mark Rutte doet er volop aan mee,” zei Van Haga.

4.8 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

ik hoorde dat John Kerry van de American State Department alweer om geld stond te bietsen in zijn toespraak, dus dat gaat goed

Ron
Ron
1 jaar geleden

Open deur van Haga, maar daar hou je wel van toch?
Via een andere partij de kamer binnenwandelen met je gestolen zeteltje maakte je ook niet uit….

Paulina
Paulina
1 jaar geleden

Als Van Hage dat al vind. Word het dan niet eens tijd om te zorgen dat ze opstappen en anders een Burgerarrest voorbereiden

Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Yes Wybren! Go go!

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x