Great ResetMens en Dier

Wybren van Haga maakt gehakt van het World Economic Forum: ‘Het is allemaal onzin, we worden belazerd’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

De Nederlandse regering heeft maar liefst zeven bewindslieden naar Zwitserland gestuurd voor het World Economic Forum. De premier gaat, de twee vicepremiers, diverse ministers en een staatssecretaris.

Verschillende Kamerleden hebben daar zo hun bedenkingen bij. “Ik vind het een doodenge club,” zei Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) tegen PowNed. “Ik snap ook niet wat wij als soeverein land te maken hebben met dit ongekozen decadente clubje.”

Vie have infiltrated alle ze governments

Het World Economic Forum pretendeert een congres te zijn waar politici en mensen uit het bedrijfsleven samenkomen om bepaalde dingen te agenderen zoals ‘klimaatverandering’ en de economische ontwikkelingen.

“De vraag is waarom je dat niet in Nederland kunt doen of binnen de EU,” reageerde Van Haga. “We zijn lid van de EU, of je dat nou leuk vindt of niet. Dan kun je dat daar doen. Waarom gaan we naar één of andere rare man die met een heel vreemd accent spreekt, honderden miljoenen van allerlei rijke mensen krijgt en die dan zegt: ‘vie have infiltrated all ze governments’?”

Mark Rutte doet er volop aan mee

In Davos wordt onder meer gesproken over het tegengaan van klimaatverandering. Dat terwijl de meeste aanwezigen met een privéjet naar het Zwitserse skioord reizen. Zo vloog acteur Idris Elba de halve wereld over om op het WEF een award voor ‘klimaatverandering en milieubehoud’ in ontvangst te nemen. Hoe verzin je het?

“Dat is de tegenstrijdigheid en de decadentie van de macht. Allemaal gaan vliegen in privéjets naar waar dan ook naartoe en dan zeggen: we mogen geen vlees meer eten, we moeten wel onze CO2-uitstoot beperken. Het is allemaal onzin, we worden belazerd en Mark Rutte doet er volop aan mee,” zei Van Haga.

4.8 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
2 maanden geleden

ik hoorde dat John Kerry van de American State Department alweer om geld stond te bietsen in zijn toespraak, dus dat gaat goed

Ron
Ron
2 maanden geleden

Open deur van Haga, maar daar hou je wel van toch?
Via een andere partij de kamer binnenwandelen met je gestolen zeteltje maakte je ook niet uit….

Paulina
Paulina
2 maanden geleden

Als Van Hage dat al vind. Word het dan niet eens tijd om te zorgen dat ze opstappen en anders een Burgerarrest voorbereiden

Mikkie
Mikkie
2 maanden geleden

Yes Wybren! Go go!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

96
0
We lezen graag je reactie!x