CoronaBinnenland

Nieuw onderzoek in Nederland: hoe meer prikjes, hoe hoger de sterfte

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Onderzoeker André Redert heeft het sterftecijfer en de vaccinatiegraad op een aantal plaatsen in Nederland met elkaar vergeleken. Hij ontdekte dat vaccinatie de sterfte niet reduceert.

Sterker nog: er blijkt sprake te zijn van een statistisch significante positieve correlatie tussen de vaccinatiegraad en sterfte. Met andere woorden: hoe meer mensen gevaccineerd zijn, hoe hoger het sterftecijfer.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Olifant in de kamer

Het onderzoek, dat betrekking heeft op de weken 35 tot 52 in 2021, is beschikbaar op ResearchGate, een sociaalnetwerksite voor wetenschappers en onderzoekers.

Thorstein Siglaugsson schrijft voor The Daily Sceptic dat in veel landen zorgwekkende oversterftecijfers worden gerapporteerd. De ernstige bijwerkingen van de coronavaccins zijn de olifant in de kamer, stelt hij. Daarnaast heeft coronavaccinatie soms een negatief effect op de coronasterfte, bijvoorbeeld in Groot-Brittannië.

Zeer zorgwekkende resultaten

Siglaugsson spreekt van ‘zeer zorgwekkende resultaten’. Misschien nog wel zorgwekkender: de censuur waar je mee geconfronteerd wordt als je ze wilt publiceren. De mainstream media reppen er met geen woord over, en Facebook en LinkedIn verwijderen berichten over negatieve effecten van de vaccins.

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen las het onderzoek ook. “Nederlands onderzoek: des te meer prikjes, hoe hoger de sterfte,” vat hij samen. “Nee, correlatie is geen causaal verband. Dat weet ik als statisticus maar al te goed. Maar toon dan aan dat er géén verband is, mijn waarde ‘factcheckers’?”

4.8 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Genocide niks meer niks minder.
Maar de schaapjes zweren bij de spuitjes.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Binnen 3 jaar 85% uitgestorven. Meer ruimte voor mij. Ik heb geen medelijden meer met die stomme idioten die maar die spuit lieten zetten zonder naar een bijsluiter te vragen,.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hoe dommer het compleet Hersendode Schaap hoe meer van die prachtige Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Nood-VaxxiNazis hij of zij zal uitproberen…Daarom heb ik hier een lijstje voor ze gemaakt met producten die ze voor de afwisseling ook een keertje kunnen uitproberen…

1. Botuline
Het dodelijkste gif ter wereld komt van de bacterie Clostridium botulinum. Met slechts 200 gram zou je iedereen op aarde kunnen doden. Krijg je botuline binnen, dan krijgt je zenuwstelsel een funeste klap, met extreme pijn en de dood tot gevolg….

2. Ricine
Ricine is een zeer giftig eiwit uit de vruchten van de wonderboom. Vijf van deze vruchten zijn voor volwassenen een dodelijke dosis. Na enkele uren of dagen beginnen je organen af te sterven, tot de dood erop volgt…

3. Antrax
Het inademen van de bacterie Bacillus anthracis veroorzaakt miltvuur, een infectie die begint als een griep maar waar je niet meer van herstelt….

4. Sarin
Dit synthetische zenuwgif geldt officieel als massavernietigingswapen. De vergiftigingsverschijnselen beginnen met een snotneus en schuim op de mond, waarna (vaak door verstikking) de dood volgt….

5. Tetrodotoxine
Dit stofje uit de organen van de kogelvis wordt door Haïtianen ook wel zombiepoeder genoemd. Het veroorzaakt dan ook een dodelijke verlamming. Toch geldt de kogelvis in Japan als lekkernij. Soms gaat de bereiding echter een klein beetje mis…

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

En de regerings moordenaars prikken door, deze knechten van de WEF .

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x