Great ResetBinnenland

‘Rutte is het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau’

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!

De Nederlandse boeren zijn waarschijnlijk de beste en meest efficiënte boeren ter wereld. Vrijwel geen enkele Nederlander lijkt zich dat te realiseren, wat buitengewoon is, zei de Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon in gesprek met de Canadese psycholoog Jordan Peterson.

Ze beseffen niet hoe belangrijk hun boeren zijn voor de wereld, als de op één na grootste exporteur van voedselproducten ter wereld, zei Yon.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet eenvoudig

Hij noemde premier Mark Rutte het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau. “Het is niet eenvoudig om dat voor elkaar te krijgen.”

Yon wees erop dat de bureaucraten in Brussel per decreet regeren. “Het heeft niets te maken met stikstof, het heeft niets te maken met ammoniak” zei hij, verwijzende naar de onteigeningsplannen van de Nederlandse regering.

Koelakken

“Het heeft met een aantal dingen te maken, waaronder het afpakken van de grond, zoals onder Stalin in Oekraïne gebeurde. Daar werden zelfstandige boeren tot ‘koelakken’ gestigmatiseerd, aangevallen en gedood.

En nu is ook in Nederland een informatiecampagne gelanceerd om boeren in een kwaad daglicht te stellen, aldus Yon. “Dit zijn de nieuwe koelakken.”

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Welk diep geheim weet Schwab van Rutte, zodat hij blindelings uitvoert wat hem door Schwab wordt opgelegd, of is Rutte een enorme dwaas?

Jeff
Jeff
5 maanden geleden

Vroeg of laat krijgt ie de rekening. Zijn ritje 8baan zit er bijna op.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Juist omdat de Nederlandse Boeren zo efficiënt zijn moeten ze verdwijnen…Bill Gates of Hell & zijn Elite-Parasieten willen 100% van ALLES…dus ook alle Landbouwgrond moet in hun bezit komen…Zodat zij kunnen bepalen wel soort Genetisch Gemanipuleerd mRNA-Voer er in onze Troggen wordt gegooid….

Dwars
Dwars
5 maanden geleden

Bij dit artikel mag wel wat meer uitleg.
Beetje kort door de bocht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x