Buitenland

“Google nauw betrokken bij campagne Hillary Clinton, zal verkiezingen manipuleren”

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse techreus Google is nauw betrokken bij de presidentscampagne van Hillary Clinton, zo heeft WikiLeaks-oprichter Julian Assange onthuld tijdens een televisietoespraak.

“Google is direct betrokken bij de campagne van Hillary Clinton,” citeerde persbureau Sputnik hem. De journalist achter ’s werelds meest bekende klokkenluiderwebsite deed zijn uitspraken tijdens het forum ‘Nieuw journalistiek tijdperk: vaarwel aan de internationale mainstream media’ in Moskou.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Assange kan rekenen op bijval van gedragspsycholoog dr. Robert Epstein, die tot de conclusie is gekomen dat zoekmachines de verkiezingen steeds meer beïnvloeden.

Heel geheimzinnige organisatie

Hoe hoger een kandidaat in de zoekresultaten staat, hoe meer stemmen die persoon krijgt, aldus Epstein. Het gaat daarbij niet om een paar stemmen, maar om ‘heel veel stemmen’. “Mensen zijn getraind om te geloven dat hogere plaatsen in de zoekresultaten ‘beter’ zijn ‘meer op waarheid berusten’.

Afgelopen jaar zette voormalig Google-topman Eric Schmidt het bedrijf The Groundwork op, puur en alleen om Hillary Clinton in het Witte Huis te krijgen. “Het is een heel geheimzinnige organisatie en er wordt hoogstwaarschijnlijk gebruikgemaakt van technieken die ervoor zorgen dat de stemmen in november naar Hillary Clinton gaan,” zei Schmidt.

Als Clinton wordt gekozen, zal volgens Assange de vrijheid van meningsuiting in gevaar komen. “We weten wat ze zal doen,” zei de klokkenluider. “We hebben gezien wat ze in Libië heeft gedaan. En ze heeft de Libische wapens vervolgens naar Syrië gestuurd.”

Geheim genootschap

“Google is nauw verweven met de macht in Washington,” ging hij verder. “Google heeft steeds meer de controle over de distributiekanalen en beïnvloedt op die manier het publiek.”

Vorig jaar zei Assange nog dat ‘Schmidt in een geheim genootschap zit dat logistieke ondersteuning geeft aan de presidentscampagne van Clinton’.

“Eric Schmidt staat heel dicht bij Barack Obama en Hillary Clinton,” zei hij. “Hij zit in een geheim genootschap dat logistieke ondersteuning geeft. Schmidt is daar het geheime wapen, dat weten weinig mensen. Obama, Clinton en Schmidt zitten in dezelfde familie.”

Google en Facebook zijn heel machtig, ze bepalen de manier van denken van miljarden mensen, aldus Assange. Hij sprak van digitale kolonisatie. “De internetreuzen bepalen welke informatie doorgegeven mag worden. Wat controversieel is, wordt geweerd.”

Assange noemde Clinton tijdens zijn videotoespraak ‘een havik die graag oorlogen start’. Ze vormt in zijn ogen een bedreiging voor de vrede. Op 8 november kiest Amerika een nieuwe president.

[Sputniknews, RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Beiden vertegenwoordigen de anti-Christ, Hillary Clinton en Donald Trump.

BerendW
BerendW
8 jaren geleden

Google is Illuminati.

frans
frans
8 jaren geleden

Als een kandidaat nog niet 1 keer het woord vrede heeft genoemd in de campagne, stemt dan toch bijna een heel Amerikaans volk
voor zo’n kandidaat?
Hoe zombie zijn ze daar? Zombie is geen lelijk woord! Het zegt iets over hoe mensen als automaten doen en leven en denken.
We leven toch steeds meer in een zelfbewustzijnscultuur? De wakkerworden kultuur.
Waarin we meer en meer zelfbewust zouden kunnen worden . Als wij er maar voor zouden kiezen.
Als je kiest voor meer zelfbewustzijn en wakker zijn en worden, kies je geen president in deze tijd die het woord wereldvrede niet kent of noemt..
Ja, de natie die valt onder het sterrenbeeld tweelingen. Waarvan de planeet Mercurius de heersende planeet is.
Hoe is het hen toch gelukt om de Noord-Zuid-oorlog te laten resulteren in de VS? Noord-Zuid, welke landen kampen daar ook al weer mee? en nu Europa en Afrika? (Noord-Zuid) Zijn we nog niet wakker? En laten we ons dit allemaal aanleunen?

België lukt dat ook nog steeds niet! Die hebben nog steeds eigenlijk die Noord-Zuid-strijd. Ook sterrenbeeld Tweelingen trouwens.

J@n
J@n
8 jaren geleden

En wat zou het wie wat gaat worden. We weten allang dat het niet uitmaakt wie president gaat worden. Die is alleen maar een marionet. Veel erger is hoe snel Clinton een oorlog gaat starten (in opdracht van) want Amerikanen zitten alweer te lang zonder oorlog (lees inkomsten wapenlobby)

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x