UFO

Waarom geeft het Vaticaan uitgerekend nu een persconferentie over geestverschijningen?

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Het Vaticaan deed de afgelopen decennia altijd heel geheimzinnig over alles wat te maken heeft met UFO’s, aliens en de mysteries van het universum. Waarom heeft het instituut besloten om uitgerekend nu openlijk over dit soort dingen te praten?

Donderdag gaf het Vaticaan voor het eerst sinds 1978 een persconferentie over geestverschijningen en andere paranormale verschijnselen. Media schrijven dat het Vaticaan nieuwe richtlijnen heeft uitgevaardigd over aliens en potentiële buitenaardse ontmoetingen in de toekomst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Verwacht het Vaticaan potentiële ontmoetingen in de toekomst? Wat weten ze, maar vertellen ze ons niet? Waarschijnlijk heel veel, schrijft Michael Snyder van website TheMostImportantNews.com.

Dopen

In februari 1978 kwam het Vaticaan voor het laatst met richtlijnen over verschijningen. Dat was nodig omdat nieuws over vermeende verschijningen zich als een lopend vuurtje verspreidde dankzij de massamedia, zei kardinaal Franjo Seper destijds.

Wat is er in de tussentijd veranderd? De huidige paus lijkt erg geïnteresseerd te zijn in aliens. Hij liet verstaan dat hij gerust aliens zou dopen, als die hem daarom zouden vragen.

Mark Christopher Lee, de maker van de documentaire ‘God Versus Aliens’, denkt dat het Vaticaan ons wil voorbereiden op de dag dat de mensheid contact maakt met buitenaardsen.

Paranormale aspecten

Deze nieuwe richtlijnen over verschijningen bewijzen volgens Lee dat het Vaticaan weet dat UFO’s meer zijn dan fysieke vaartuigen van andere werelden en dat er ook paranormale aspecten aan zitten.

Wat de meeste mensen niet weten is dat het Vaticaan al heel lang speurt naar buitenaards leven. In Rome staat de Vaticaanse Sterrenwacht en daarnaast heeft het Vaticaan een onderzoeksgroep die werkt vanuit de Universiteit van Arizona in Tucson.

Positieve relatie

In het verleden is gebleken dat het Vaticaan gelooft in het bestaan van buitenaards leven en van plan is om een positieve relatie op te bouwen met aliens die contact maken met de mensheid.

Wijlen auteur Tom Horn beweerde dat het Vaticaan de boel wil misleiden en naar aliens zal verwijzen als wezens die ons zogenaamd komen redden of verlossen.

[ZeroHedge]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.4 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
charlie
charlie
1 maand geleden

demonen ja van deze jezuit

Margie
Margie
1 maand geleden

Dat hele gedoe dat Vaticaan heet, weg ermee. Ze hebben tevens voor overbevolking gezorgd. Maar daar hoor je ze niet over. Gevaarlijke religie is dat. En zelf zou jn ze schathemeltje rijk. Vroeger kwamen de priesters aan de deur om te zeggen dat het weer tijd wordt voor nog een kind. En dan hadden de mensen er al stuk of 8 of soms nog meer.

herman
herman
1 maand geleden

Het vaticaan heeft net zo veel met godsdienst te maken als het WHO met gezondheidszorg te maken heeft.

Outlaw
Outlaw
1 maand geleden

Ik ga meteen de “Ghostbusters” bellen. :-))

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x