Gezondheid

Het onderzoek van deze professor legt een bom onder het kindervaccinatieprogramma

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Professor Christine Stabell Benn van de Zuid-Deense Universiteit deed iets wat nog nooit eerder was gedaan: het onderzoeken van het effect van kindervaccinaties op de algehele sterfte.

Er is genoeg onderzoek gedaan naar de effecten van specifieke vaccins op de ziekte waartegen ze zouden beschermen, de ‘vaccinziekte’, maar niet naar de effecten op andere infecties of aandoeningen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Duidelijk beeld

Het zal voor velen een verrassing zijn dat geen enkel kindervaccin op de markt kwam na studies waaruit bleek dat ze een gunstig effect hebben op de algehele sterfte. Er wordt alleen gekeken naar het effect van een vaccin op de vaccinziekte.

De professor heeft samen met haar collega’s inmiddels 10 kindervaccinaties onderzocht en daar komt een duidelijk beeld uit naar voren: sommige vaccins blijken nadelige effecten te hebben.

Er is dus iets aan de hand

Hoewel ze beschermden tegen de vaccinziekte, hadden kinderen – vooral meisjes – die ze kregen meer kans om te overlijden aan iets anders dan ongevaccineerden kinderen.

“Er is dus iets aan de hand,” zei Stabell Benn in een interview met UnHerd. De vaccins beschermen weliswaar tegen ernstige ziekte, maar we betalen er een hoge prijs voor: ze maken kinderen vatbaarder voor andere infecties.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Djennis
Djennis
1 maand geleden

De wereldheerschappij van het zgn democratische Westen is voorbij. VOORBIJ DAMES EN HEREN. Kijk alleen maar naar de de-industrialisatie in Italië, Frankrijk en Duitsland die al volop aan de gang is. De rest van de Europese landen volgt dan vanzelf. Gevolg: werkloosheid, armoede, hypotheek onbetaalbaar en dan komt Schwabber als reddende engel: in 2030 bezit u niets meer en bent u toch gelukkig.
Met een CBDC, 15 minuten steden, 100% controle op je doen en laten, je leven bestuurt door een idiote ambtenaar die bepaalt welke kakkerlakken je vreten mag, wanneer je de grens van de 15 minutenstad over mag. Wat een complete waanzin maatschappij, alleen maar om een stel machtsgeile psychopaten te bevredigen?

J.Smeets
J.Smeets
1 maand geleden

Ik zeg; laten we stoppen met vaccineren. Ook de dieren.

Margie
Margie
1 maand geleden

Laat deze wereld maar snel vergaan. Dat is de enigste optie. Mensen die rijk zijn maken alles kapot. En dan gaan ze zelf ook kapot. Ik kan niet wachten. Komeet waar blijf je.

frt
frt
1 maand geleden

Kinderen van de basisschool kregen laatst een brief van de GGD mee om zich te laten vaccineren tegen “baarmoederhals kanker,” ook jongens.. 🤔
Waarom en waarvoor werd er niet bij verteld.

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x