Mens en DierCorona

Door Bill Gates gesteund fonds krijgt 3,5 miljard coronasteun van de overheid

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Joe Biden heeft 1,9 biljoen dollar beschikbaar gesteld voor een ‘historisch’ steunpakket. De komende weken gaat hij op reis door het land om het coronapakket aan te prijzen. Afgelopen weekend kregen Amerikanen de eerste cheques van 1400 dollar. Er gaan ook vele miljarden naar noodlijdende staten en gemeenten, zodat zij weer mensen kunnen aannemen. De coronasteunwet van Biden wordt als ‘revolutionair’ gezien.

Diep weggestopt in de wet staat echter een schokkende clausule. Er gaat namelijk minstens 3,5 miljard dollar aan belastinggeld naar een stichting die wordt gesteund door multimiljardair Bill Gates. Het lijkt er dus op dat dit ‘revolutionaire’ steunpakket, dat officieel bedoeld is om arme Amerikanen te helpen, een enorme verspilling van belastinggeld is, schrijft Samantha Chang voor de website The Western Journal.

Op pagina 613 van de 628 pagina’s tellende wet valt te lezen dat er een bedrag ‘van minstens 3.500.000.000 dollar’ zal gaan naar The Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria, dat de Bill & Melinda Gates Foundation als ‘belangrijke partner’ heeft.

Nog schokkender

Het is niet duidelijk waarom er nu opeens 3,5 miljard dollar aan Amerikaans belastinggeld moet worden doorgesluisd naar dit fonds. Als gevolg van de lockdowns zijn miljoenen Amerikanen hun baan kwijtgeraakt en ligt de economie in puin. Talloze kleine bedrijven hebben hun deuren gesloten en veel mensen hebben moeite om brood op de plank te krijgen en hun rekeningen te betalen.

De Democraten hebben de coronasteunwet de ‘American Rescue Plan Act of 2021’ gedoopt, hoewel deze wet geen Amerikanen zal redden. Een cheque van 1400 dollar is in veel gevallen een druppel op de gloeiende plaat.

Nog schokkender is dat het fonds al meer dan 2,49 miljard dollar van de Bill & Melinda Gates Foundation heeft ontvangen en de komende twee jaar nog eens 760 miljoen dollar zal ontvangen. Waarom heeft The Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria dan 3,5 miljard dollar aan Amerikaans belastinggeld nodig uit een grote pot geld die bedoeld is om Amerikaanse burgers te helpen?

Bill Gates is bezorgd

Wat heeft het bestrijden van aids, tuberculose en malaria op verschillende plekken in de wereld te maken met de corona-uitbraak in Amerika? Ironisch genoeg zei Bill Gates ‘bezorgd te zijn’ dat de coronasteun niet goed terecht zal komen.

Ondertussen is Biden druk met het ondertekenen van decreten die Amerikaanse belastingbetalers dwingen om te betalen voor geslachtsoperaties.


[Western Journal]

5 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
2 jaren geleden

Misselijke corrupte toestanden….

Jess
Jess
2 jaren geleden

Nederland gaat hier ook achteraan! Let maar op!

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Hoe ziek wil je het hebben!

Patrick
Patrick
2 jaren geleden

Straks zijn de amerikanen nog failliet .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x