Buitenaards

Volgens Britse wetenschappers bewijst deze foto dat buitenaards leven bestaat

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dit is ‘m dan: de foto van een mysterieus buitenaards ‘organisme’ die volgens wetenschappers bewijst dat aliens bestaan.

Het wezentje is ontdekt door met krachtige magneten stukjes puin uit de ruimte op te vangen. Dit deeltje is een ‘levende entiteit’, aldus onderzoekers. Professor Milton Wainwright van de Universiteit van Buckingham claimt dat de foto bewijst dat er leven buiten de aarde is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Panspermie

Wainwright legde uit dat op de foto een zoutkristal is te zien, waar het bizarre gehoornde wezen doorheen breekt. Hij voegde toe dat de vondst aansluit op de hypothese van panspermie, die stelt dat er niet alleen leven in de ruimte is, maar dat het constant op de aarde terechtkomt.

“De foto toont volgens ons buitenaardse microben hoog in de stratosfeer,” aldus professor Wainwright. “Ons team heeft de laatste paar jaar voor nogal wat ophef gezorgd door te beweren dat deze microben constant de aarde bereiken. Critici hebben nog geen alternatieve verklaring kunnen geven voor ons werk.”

Niet alleen

Hij zei dat het gaat om een vormloos organisme dat zich heeft gehecht aan een zoutkorrel. Het bevat zeldzame elementen als dysprosium, lutetium, neodymium en niobium. De gevonden deeltjes hebben een te grote massa om vanaf het aardoppervlak naar de stratosfeer te zijn gedragen en moeten dus uit de ruimte komen, aldus Wainwright.

Hij wordt gesteund door collega Chandra Wickramasinghe, die al geruime tijd zegt dat we niet alleen zijn in het heelal. Wickramasinghe en astrobioloog Gensuke Tokoro hebben een studie gepubliceerd waarin ze concluderen dat buitenaardse microben bestaan.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x