Het Complot

“Dodelijke schietpartij in San Bernardino vertoont alle tekenen van valse vlag-operatie of terroristische aanslag”

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In San Bernardino, een stad in Californië, hebben twee schutters gisteren 14 mensen gedood en 17 mensen verwond. De schietpartij was tegen lunchtijd in een groot zorgcentrum voor gehandicapten, het Inland Regional Center. Beide schutters kwamen om het leven tijdens een vuurgevecht met de politie.

Er is sprake van blanke mannen in legerkleding met geweren. In het gebouw was een conferentie gaande toen de schutters binnenvielen en het vuur openden. De schutters vluchtten in een zwarte suv. Ze hadden machinegeweren en handvuurwapens bij zich en droegen gevechtstenues.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Eén van de schutters, de 28-jarige Syed Farook, was aanwezig op een feest in het zorgcentrum, maar was daar voortijdig boos weggegaan. Later keerde hij gewapend terug. De FBI sluit een terroristisch motief voor de aanslag niet uit.

‘Oefening begonnen’

De aanslag in de stad, op 90 kilometer ten oosten van Los Angeles, vertoont volgens Mike Adams van Natural News alle tekenen van een valse vlag-operatie of een terreuraanval door IS. Hij merkt op dat de politie van Los Angeles het Inland Regional Center iedere maand gebruikt voor schietoefeningen.

Een zuster die in het centrum werkt sms’te rond 11.00 uur naar haar man Mark Vong: ‘oefening begonnen’. Ze liep vervolgens naar een raam en filmde hoe agenten richting het gebouw sprintten, meldt de LA Times.

Wat is de kans dat schutters een gebouw binnenvallen op precies hetzelfde moment dat er een schietoefening wordt gehouden? Nihil, aldus Adams.

Twee mogelijkheden

De lokale zender KTLA meldde: “Het eerste telefoontje kwam binnen om 10.49 uur. Er werden schoten gemeld vanuit het gebied rond 1365 S. Waterman Ave. Het SWAT-team van de politie was in de buurt bezig met een training en stond klaar om in te grijpen.”

Ooggetuigen zeiden dat de daders blank waren en legerkleding droegen. “Dit is geen actie van een ontspoorde ‘lone wolf’,” zegt Adams. “Dit is een actie van goed getrainde individuen met een specifieke missie.”

Volgens hem zijn er twee mogelijkheden. De ene is dat de schietpartij in scène is gezet door de overheid om strengere wapenwetgeving af te dwingen. De andere is dat de aanval is uitgevoerd door IS-terroristen in militaire kleding. De terreurgroep heeft eerder al aangekondigd aanslagen in Amerika te zullen plegen, aldus Adams.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rolf
Rolf
8 jaren geleden

ISIL = USA/ISRAEL dus beide mogelijkheden aangegeven in dit artikel kloppen als een bus.

frans
frans
8 jaren geleden

We worden steeds wakkerder, en dat is mooi,
Er is dus paniek onder onze duistere bovenmeesters.

Nee we moeten ook geen militairen in de straat. En dan zeker ook geen postbodes in Nederland die de buurt scannen op onraad.
Ook dat is een false fag, alleen wat stiekemer en onderhuidser.
Want uiteindelijk wil de zieke overheid dat iedere burger de andere burger controleert.
Nou, dan is daar weer die stasi.
En dat willen we niet.niet. niet. niet. niet.
Veel licht en liefde is nodig om de duisteren te belichten. en op de vlucht te jagen.

Loki
Loki
8 jaren geleden
IFF
IFF
8 jaren geleden

Ik heb het filmpje met een woedende Cenk helemaal bekeken. Ergens heeft hij een punt. Een land met 250 miljoen wapens is schokkend. Maar het staat in de Grondwet. Niet iedereen zou wapens mogen hebben maar ze hebben er wel. Van de andere kant hebben Europese landen een strenge wapenwet en toch hebben we ook hier de laatste tijd mass shooting after mass shooting. Zou het probleem opgelost zijn met een strenge wapenwet? Zou screening helpen? Ik wil het onderzoek afwachten maar gezien de info die nu reeds voorhanden is gaat het mijn inziens wel degelijk om een islam geïnspireerde terreurdaad ingegeven door een nooit geziene haat tegen het westen.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x