Homepagina » Buitenland » “Nederlandse staat financiert terrorisme”
"Nederlandse staat financiert terrorisme"

“Nederlandse staat financiert terrorisme”

Minister Koenders van Buitenlandse Zaken maakte eind 2015 bekend 4 miljoen euro te doneren aan ‘reddingswerkers’ van de White Helmets in Syrië. Het bedrag zou verspreid worden over twee jaar, en de helft van het bedrag is reeds overgemaakt. Nederland leverde in december 2014 ook al een bijdrage van 1 miljoen euro aan de organisatie. De ngo claimt zelf dat ze enkel burgerslachtoffers onder het puin vandaan halen, maar diverse onderzoeksjournalisten hebben inmiddels onthuld dat velen van hen een dubbelrol spelen in het conflict. Wie zijn deze ‘reddingswerkers’ en waarom worden zij gefinancierd met Nederlands belastinggeld? Kunnen we de overige 2 miljoen in de kas houden, of is het al te laat?

Wij hebben het in eerdere artikelen al een paar keer uitgelegd, maar we vinden dat het hoog tijd is voor actie. Volgens Koenders hebben deze ‘vrijwilligers die hun leven dagelijks op het spel zetten’ recht op Nederlandse steun. Wat ontbreekt aan de claims van Koenders is transparantie richting de Nederlandse burgers. Want waarom is de organisatie opgericht door de Britse veiligheidsconsulent James Le Mesurier? En waarom is de organisatie verbonden aan Mayday Rescue, een vereniging die geregistreerd staat in Nederland? Het opvallendste aan dit verhaal is dat niet minister Liliane Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking deze plannen bekendmaakte (terwijl ze wel binnen haar portefeuille vallen), maar Koenders. Heeft diezelfde Koenders gelobbyd om de benodigde Nederlandse belastingcenten die hier waarschijnlijk niet voor bedoeld waren, los te peuteren bij het ministerie van Ontwikkelingssamenwerking? Het is niet voor niets dat er in 2015 een artikel in de media verscheen over het gedrag van Koenders binnen het kabinet. Ministers Hennis en Ploumen klaagden steen en been over de wensen van Koenders om de gereserveerde miljoenen bij Defensie en Ontwikkelingssamenwerking voor andere doeleinden te gebruiken. Volgens minister Koenders redden deze mensen slachtoffers uit het puin. Dankzij het internet en social media zijn verschillende onderzoeksjournalisten erachter gekomen dat veel van deze ‘vrijwilligers’ een dubbelrol spelen in het Syrische conflict.

"Nederlandse staat financiert terrorisme"

Waardeloze informatiestroom

Miljarden euro’s zijn door o.a. Saudi-Arabië en Qatar geïnvesteerd om de gematigde oppositie op te zetten, strijders aan te trekken, deze te voorzien van wapens en tanks uit het voormalige Oostblok en organisaties op te zetten zoals de White Helmets (Witte Helmen) en het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten. Allemaal om de westerse mainstream media te kunnen voorzien van een informatiestroom die waardeloos is omdat niets geverifieerd kan worden. Daarnaast zijn de bijna 3000 ‘vrijwilligers’ in dienst bij de White Helmets en waar de NOS de afgelopen weken een grote hoeveelheid aan propaganda-artikelen over heeft geschreven, niet altijd de behulpzame reddingswerkers die zij beweren te zijn.

Onderzoeksjournalisten

De Witte Helmen beweren op hun website onafhankelijk te zijn, en dat ze geen geld van overheden aannemen. Dit terwijl Washington (na een paar kritische vragen) heeft toegegeven dat ze 23 miljoen dollar van USAID hebben overgemaakt aan de organisatie. Ook het Verenigd Koninkrijk, Japan, Denemarken, Duitsland en Nederland hebben geld overgemaakt aan deze organisatie. Daarbovenop werd de Syrische leider van de Witte Helmen eerder dit jaar uitgenodigd door de VS om een Nobelprijs op te halen. Toen hij in de VS landde, werd hij gelijk teruggestuurd naar Turkije. Zijn visum werd namelijk geweigerd omdat hij nauwe banden zou hebben met terroristische organisaties. Hij mag de VS dus niet binnenkomen, maar zijn organisatie ontving wel 23 miljoen dollar van de Amerikaanse overheid. Snappen jullie het nog? Wat de NOS en veel mainstream media in Nederland bewust weglaten, is de dubbelrol die deze hulpverleners van de Witte Helmen spelen. Hieronder ziet u één van de vele leden van de White Helmets, die bij dag mensen uit het puin halen en zodra de zon ondergaat van outfit veranderen en wapens oppakken.

"Nederlandse staat financiert terrorisme"

Rijksoverheid

Op de website van de Rijksoverheid wordt toegegeven dat Nederland geld overmaakt aan de Witte Helmen. Maar dat is niet alles. Nederland zorgt ook voor het trainen van politieagenten en voor voedselpakketten en kleding voor gematigde gewapende oppositiegroepen in Syrië. Dit roept bij ons aardig wat vragen op. Welke politieagenten worden er getraind? Enkel de Syrische overheid en IS hebben politieagenten in dienst. En waarom wordt er Nederlands belastinggeld uitgegeven aan ‘gematigde gewapende oppositiegroepen’? Zij staan bekend als al-Nusra, een vertakking van terreurorganisatie Al Qaida. Waarom financieren wij deze terroristen? Nog belangrijker: waarom doet de Nederlandse bevolking niks? Het gaat uiteindelijk om óns belastinggeld, en indien de regering hier niet zorgvuldig mee omgaat is het onze plicht om ze duidelijk te maken dat we het er niet mee eens zijn. Er worden immers gewapende terroristen gefinancierd.

Syria Civil Defence Unit

Waarom horen we niks over de Syria Civil Defence Unit? De door International Civil Defence Organisation (ICDO) en de UN Department of Humanitarian Affairs (OCHA) erkende Syria Civil Defence Unit, gevestigd in Damascus, maakt bij haar inzet geen onderscheid tussen ‘rebel’ of militair van het Syrische leger en is overal in het land en ook rondom de stad Aleppo aanwezig. Ondanks het internationale toezicht op de Syria Civil Defence Unit, horen wij niets in de media over deze hulporganisatie. Of wordt er door de mainstream media bewust ingezoomd op de ‘heroïsche’ acties van de Witte Helmen om te laten zien dat Assad het vooral gemunt heeft op de ‘gematigde oppositie’ en haar sympathisanten?

"Nederlandse staat financiert terrorisme"

No-flyzone

Het lijkt erop dat de Witte Helmen ook op verschillende manieren worden gebruikt door de NAVO. Zo wordt er op website van de Witte Helmen opgeroepen om een petitie te tekenen waarin verzocht wordt om een no-flyzone te creëren boven Syrië. De enigen die baat hebben bij zo een no-flyzone zijn de landen die de huidige Syrische president Assad weg willen hebben, oftewel de NAVO-landen. Nadat er in Libië een no-flyzone gecreëerd werd, ging het land er hard op achteruit: het aantal bombardementen door de internationale coalitie steeg, evenals het aantal burgerslachtoffers. In Syrië zal dat niet veel anders aflopen. Assad heeft zelf meerdere malen aangegeven dat als de Syrische bevolking de kans krijgt om een nieuwe leider te kiezen, hij zal opstappen. Maar die kans wordt de Syriërs helaas niet gegund.

Een petitie is een instrument voor burgers om volksvertegenwoordigers een signaal te geven dat hun handelen noodzakelijk is. Wij vinden het schandalig dat er Nederlands belastinggeld aan deze omstreden organisatie wordt gegeven. Daarom zijn wij een petitie gestart waarin we onze ‘vertegenwoordigers’ oproepen om de geldkraan onmiddellijk dicht te draaien. Er zullen zeker reddingwerkers tussen zitten die écht burgerslachtoffers hulp aanbieden, maar zolang er ‘reddingwerkers’ tussen zitten die wapens dragen en zich bemoeien met het gewapende conflict, heeft deze organisatie geen enkel recht op Nederlands geld. Kom ook in actie en teken de petitie HIER.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op De Stille Waarheid.Vind je deze info goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. ZO dat is nog al wat….een heel verhaal..Elk inwoner van Nederland is Indirect mede verantwoordelijk als een minister foute handelingen of beslissingen neemt, door op hem of haar te stemmen geeft men deze verantwoordelijkheid, als er weer word gestemd houd dan rekening ermee dat elk stem verantwoording draagt met de handeling van een minister en door de stemmer in het zadel is gezet.

  8 likes
  • Hoop maakt z'n eigen magie

   Rob, ik voel mezelf absoluut niet verantwoordelijk voor dit type zeer foute prioriteiten
   van dit kabinet.

   17 likes
   • @Hoop maakt zijn eigen magie,
    indien je vrijwillig je politieke stem hebt uitgebracht op één van de leden van de bewezen leugenachtige criminele club in Den Haag ben je wel degelijk medeplichtig en medeverantwoordelijk voor wat ze met onze belastingcenten doen. Alhoewel de meeste mensen schijnen te denken dat als je niet stemt, je geen recht van spreken dan wel klagen hebt, is dat eigenlijk precies andersom. Als je vrijwillig via je stem mandaat geeft aan dat gespuis zou je je mond moeten houden en je stil in een hoekje gaan zitten schamen voor je domme daad.
    Als je echter niet gestemd hebt is dit niet aan jou gericht maar aan allen die dat wel deden.

    5 likes
    • Hoop maakt z'n eigen magie

     Het is niet aan jou, om te zeggen dat als je gestemd hebt, je dan je mond zou moeten houden en zou moeten schamen in een hoekje.
     Wat arrogant, Exegese.

     SP heb ik gestemd.
     De enige partij die normale normen en waarden lijkt te hebben.

     Dat het hierop zou uitlopen, had waarschijnlijk niemand verwacht, maar met de openheid van nu betwijfel ik inderdaad sowieso nog te gaan stemmen.

     3 likes
     • Je mag van mij gerust denken dat de SP als ze de kans zouden krijgen het verschil zal gaan maken. Maar geloof me als je als partij al zo lang in de Haagse toneelvereniging meedraait dan speel je het spelletje gewoon mee. Zo zullen de SP en ook de PVV geen enkel verschil gaan maken als ze zouden gaan regeren. Nogmaals, als stemmen ook maar de geringste kans zou bieden op verandering zou het allang bij wet verboden zijn. Alles en iedereen die langer in het Haagse pluche mag verblijven heeft zijn ziel verkocht aan het systeem, het old boys network. Het zal in zijn geheel moeten verdwijnen inclusief het verdorven Koningshuis wat de spil in het hele zootje al sinds de door hun op slinkse wijze verdreven Bataafse republiek. Alles op de schop voor een fris en zuivere start van een echte democratie is mijn credo. Al wat er tot op heden zit is tot op het bot corrupt en verdorven en van A tot Z chantabel dus niet geschikt om beslissingen voor anderen te nemen.

      12 likes
  • Ik ben niet verantwoordelijk voor iets waar ik geen toestemming voor heb gegeven en stemmen doe ik al helemaal niet. Je verdoet je tijd toch ook niet in een casino aan een tafel waarvan je weet dat die rigged is?

   3 likes
   • De enigste methode waarop je niet akkoord kan gaan met wat de regering doet, is i.p.v. niet te gaan stemmen je stembiljet mee naar huis te nemen. Dus gewoon wél naar het stembureau gaan, je stempas inleveren, je stembiljet in ontvangst nemen en deze niet in de stembus doen. Daarmee, en alleen daarmee geef je persoonlijk geen mandaat aan de politiek…

    1 likes
  • Je hebt helemaal gelijk. Wordt de hoogste tijd dat mensen nu eens niet naar de stembus gaan, dan pas laat je zien dat je geen vertrouwen meer hebt in deze politiek, of die links of rechts is, het maakt niks uit.
   Toch zal de massa weer hetzelfde hokje rood kleuren.
   Denk na, zeg NEE tegen de wraakzuchtige politieke elite!

   1 likes
   • Lees op het artikel op Wanttoknow, wat gaat over Gasligting, zo hele bevolkingsgroepen werden en worden gehersenspoeld, zo is ook deze participatiewet tot stand gekomen door die griezel Klijnsma.

    ‘Gaslighting’: hersenspoeling en narcisme
    2016 © Vanessa Beeley | deze versie WantToKnow.nl/be (vertaling L.Smit)

    1 likes
 2. Wat de mens geheel vergeet te zien is dat ALLES maar dan ook ALLES gestuurd word door de overheid omdat alles van de overheid is. Uw word keihard in de zeik genomen met bedrijven en grote ondernemingen omdat het verkapte ambtenarij is en dus overheid!!!

  Nu aan uw om in te gaan zien wie de overheid is en dan bedoel ik wie hem aanstuurt!!!??

  Mensen ga eens zien hoe het werkt om bij die werkelijkheid te komen!!

  4 likes
  • Beste Tinus, als je überhaupt serieus genomen wilt worden gebruik dan niet keer op keer bezittelijke voornaamwoorden in plaats van persoonlijke voornaamwoorden. U is een pers. vnw. en Uw is een bez. vnw. Een keer een schrijffoutje geeft echt helemaal niets, maar keer op keer en iedere keer weer dezelfde fouten ergeren mij mateloos en doet me twijfelen aan je intelect.

   1 likes
   • Hij heeft wel gelijk. Alle vormen van uitkeringen, subsidies en toeslagen worden afgeschaft dmv kostendelersnorm. Je mag/kunt niet zo voor elkaar zorgen. De zorg is een chaos/te duur voor velen. Leerlingen lopen gratis stage of halen geld op voor “goede” doelen. Werk(vast) of werk waarvan je kunt leven is er bijna niet meer enz. Kinderen 18+ moeten het huis uit(worden meteen als volwassenen belast/gezien, terwijl ze nog een toekomst op aan het bouwen zijn), omdat het anders niet meer betaalbaar wordt voor de ouders zelf. Of andersom, je neemt een zieke ouder in huis. Die hebben vaak een uitkering. Tegelijkertijd zijn er geen betaalbare woningen of genoeg woningen. Ondertussen zijn er mensen die werken bij instanties, die ons doen geloven, dat het allemaal goed komt en dat zij er zijn voor jou. Niet wetende, dat ze zelf over een tijdje overbodig worden dmv technologie overnames/corporaties. The hungry games(overleven/afvalrace) zijn al volop aan de gang! Hierdoor kan men niet tegenstribbelen/opkomen voor jezelf, want dan heb je niks meer. Rechtszaken duren te lang en zorgt ervoor dat je geen inkomen meer hebt, want dat krijg je pas weer terug, als je een zaak gewonnen hebt.
    Welkom in de NWO! Iedereen letterlijk als moderne slaaf! Ondertussen wordt de maatschappij overeind gehouden door vrijwilligers/mantelzorgers.(verplicht of dat je je verantwoordelijk voelt). Voor een bedrieglijk klein bedrag(of het nu werk(minimum) of een uitkering is, waar je net niet dood van gaat. Het is in en in triest gesteld met onze maatschappij.(2 verdieners stelsel) 1 klein vonkje en de boel ligt letterlijk plat. We worden dan geheel overgenomen. Dag beetje vrijheid wat we nog hebben. Maar, ik kan mezelf nog steeds zelf in de spiegel bekijken. Hoef me nergens schuldig over te voelen en dat probeer ik zolang mogelijk vast te houden. Ik ga op mijn manier strijdend ten onder.

    11 likes
   • @exegese,

    sjonge jonge,onse neederlans leraar,je znapt toch wat hij/zij schrijfd.
    niet politiek cracked genoeg foor jouw.

    ik schrijf niets met een hoofdletter (behalve iemands naam als ik er respect voor heb) en eindig altijd op een d,zeg daar maar eens iets over.

    fff

    5 likes
    • Sorry voor mijn misschien ietwat oubollige opvatting over wat ik zie als taalverloedering. In het kader van de zogenaamde “eenwording” van Europa zijn ze mijn inziens bezig zo’n beetje alles van de eigen culturen als slecht, ongewenst of onnodig te bombarderen. Kerst mag geen kerst meer heten, Pasen is het lentefeest, Pinksteren mag gewoon helemaal verdwijnen, Sint en Piet staan al jaren in de verdomhoek, het huwelijk is niet meer de hoeksteen van de samenleving, het geslacht mag niet meer gewoon als m/v in het paspoort vernoemd worden. Steeds meer woorden worden vervangen door Engelse varianten. Als ik zie en hoor hoe men communiceert in de zogenaamde “social media”vind ik dat meestal van een tenenkrommend niveau, correcte spelling is ouderwets en oubollig en kan overboord. Nog even en niemand herinnert zich nog de details die horen bij de eigen cultuur en persoonlijkheid en gaan we op in een domme afgestompte eenheidsworst die gebukt gaat onder volgzaamheid achter de dictatuur van Brussel. Ik weiger daarin mee te gaan. Ik ben dan misschien van de oude stempel maar als iemand mij de les wil lezen moet ik hem of haar serieus kunnen nemen en verwacht ik wel dat men minstens zo slim is de taal op een niveau van de zesde klas (tegenwoordig groep 8) van de lagere school onder de knie heeft. Als dat nog teveel gevraagd is weet ik niet meer waar het heen moet in de huidige samenleving. Ik schrijf ook niet foutloos, een foutje hier en daar kan best door de beugel, sommigen echter maken het wel heel bont. Sorry dat ik me daar aan stoor.

     5 likes
     • was taal(misbruik)fout maar strafbaar?

      als dit de ellende in de wereld was,oke.
      taal verloederd,sommige werken al vanaf 12e,ik dus.

      de incongruentie;)

      selfie is wel oke?

      gelukkig nieuwjaar alvast.

      fff

      0 likes
     • Gelukkig nieuwjaar ook en een ieder die dit leest.

      0 likes
   • Intellect 😉😜

    1 likes
    • Haha, precies Mira. Goed te zien dat er mensen zijn die de Nederlandse taal nog machtig zijn. Alhoewel ik vrees dat we over een aantal jaren alleen nog maar Engels zullen spreken in heel Europa als het aan Brussel ligt

     2 likes
   • Het is goed dat dit eens uitgesproken word.

    2 likes
   • @exegese

    Ik begrijpt je reacties en jou sturing daarin als mensen dichter bij de werkelijkheid komen. Zo verdedigd ieder zijn wereldje maar je moet ook begrijpen dat die technieken die jullie aangeleerd zijn met het groeiende bewustzijn over zijn houdbaarheidsdatums zijn.

    De wereld draait niet enkel om jou ego en de oude denkwijze die daarbij hoort.

    1 likes
 3. Waarom zou je sowieso miljoenen geven aan vrijwilligers? Wat kost een beetje goede witte helm en een paar handschoenen tegenwoordig?
  Vrijmetselaar Koenders is een leugenaar en een achterbakse NWO rat. Het zal mij niet verbazen wanneer creepy Bert ook niet vies is van een stukje pizza en een hotdog.

  8 likes
  • Koenders is bij mijn weten geen vrijmetselaar. Ik vind het er ook geen type voor. Ik weet niet wat je van de vrijmetselaars weet, maar dat is een esoterisch genootschap. Ik vind het demoniseren van organisaties waar je weinig tot niets van weet, niet erg gepast en ook gevaarlijk, omdat de minder intelligente dan rare ideeën kunnen krijgen. Kijk wat er met Fortuyn en van Gogh is gebeurd, dat vind ik eerlijk gezegd erg onverantwoordelijk. Je mag best iets onderzoeken en daarover publiceren, maar dan wel op een verantwoorde manier.

   1 likes
 4. ik weet allang dat dat wat de politiek zegt 180 graden omgedraaid moet worden zodat het meer op waarheid gaat lijken, maar dit…dit is werkelijk onvoorstelbaar.
  Als nederlander zit ik mij hier toch echt te schamen om zoveel, ik druk mij netjes uit, onbenul van onze regering…en waarschijnlijk de rest ook. Behalve Amerika, het is mij bekend dat die alle onrust, oorlogen ect aansturen en die het voorelkaar krijgen dat onze MP er als een sul, waar hij geen moeite voor hoeft te doen, achteraan sukkelt. Bah, misselijk makend.

  8 likes
 5. LS…

  Nederland heeft toch ook al miljoenen in de Clinton foundation gestopt !? Politici zijn altijd gul met andermans geld en maar roepen dat de crisis voorbij is. Nederlands Cabaret op zijn smalst maar er valt niets te lachen ! Silvana kom er maar in !

  6 likes
 6. Uw petititie: voorbeeldig initiatief, Robin! Massaal delen en tekenen aub..
  Koenders, Koning, Kabinet bewijzen aldoende dat zijn niet de Nederlandse burgers vertegenwoordigen, maar wel de fascistische geallieerden. Waar de NAVO komt vallen duizenden doden, bij voorkeur burgers.

  De NAVO werkt al decennia veel met nep-ngo’s. Goed gedocumenteerd – en genegeerd door de machtige media – zijn de rol in de globaliseringsoorlogen en genocides van m.n. Artsen Zonder Grenzen, Rode Kruis, Save the Children, War Child en de vele VN-dekmantels de OVSE, WHO, UNHCR en WFP voorop.
  Die rol loopt uiteen van clandestiene wapentransporten naar de doodseskaders, voedselconvooien kapen en omleiden naar terroristen voor de zaak van de fascistische geallieerden, tot het doorgeven van coördinaten waar nog burgers zich schuil houden – zodat de NAVO bommen ‘goed’ terecht komen. http://www.strategic-culture.org/news/2016/12/23/white-helmets-fraudsters-serving-western-spy-agencies.html

  Jounaliste Vanesse Beeley constateerde dat in O-Aleppo de mensen de Witte Helmen niet kennen, terwijl het toch juist daar is dat de bevolking door de gematigde koppensnellers werden geterroriseerd.

  “The White Helmets group is linked to Soros through the PR firm Purpose, Inc.,
  The co-founder of Purpose is Jeremy Heimans, who created Avaaz, a “pro-democracy” group linked to the Soros’ Open Society Foundation, MoveOn.org and the labor group SEIU, NGO Monitor reports.

  “If you look at their creation in 2013, they were set up with funding from the UK, USA and Syrian Opposition Party. the White Helmets, a propaganda group linked to al-Nusra. Photo: Mint News http://www.prisonplanet.com/soros-ngo-fakes-casualties-after-russia-strikes-cia-terrorists-in-syria.html

  Objectief gezien moet de conclusie zijn dat Koenders, Koning en Kabinet zijn aldoende oorlogsmisdadigers zijn.
  We weten wel waarom. Ons land was in WOII ook al fout. En alle illegale NAVO oorlogen tegen landen die geen enkele bedreiging vormden voor de Nederlandse burgers nadien.
  Buitenlands beleid is Shell beleid. Dat was in WO2 zo, dat is nog zo.
  een hint, mbt. hoe Shell de belastingbetaler laat opdraaien om weer een land ‘open te breken’, en klaar te leggen voor de plunder.
  U de kosten, zij de winst – plus de nattedroom van de ‘collectivistische VN-Heilstaat.:

  “Throughout 2010, Shell officials held numerous meetings with British government ministers.
  In July, Shell met David Cameron to discuss “business issues”,
  US-led military intervention has a key role to play, the report concludes, in “managing” conflicts and tensions in the Eastern Mediterranean, especially the prospect of “Syria destabilising into de facto civil war.”
  Neocons angling for Syria’s Golan oil bonanza:
  https://medium.com/insurge-intelligence/western-firms-plan-to-cash-in-on-syria-s-oil-and-gas-frontier-6c5fa4a72a92#.qwmqfz1tn

  De Koning smeert het er nog ‘s in, nb. met Kerst – ingewikkelde manier van zeggen dat u gewoon de kop moet houden, en braaf belastingen ophoesten. Verbinden werd dat genoemd. ‘In het pak naaien’ is het! Wat dat betreft kan de EU idd zo geannexeerd worden door de regimes van Khazaria en Erdostan.

  4 likes
 7. Er klopt iets niet. Het ligt er gewoon te dik bovenop.
  De foto’s van de ‘witte helmen’ zijn te overduidelijk en het verband is snel gelegd.
  Het verhaal zou kunnen kloppen , maar er is naar mijn inziens meer dan deze oppervlakkige vertoning.

  Volgens mij geeft de overheid helemaal niets weg, het is een investering in een aandeel van de buit.
  De hagedissen van o.a. de Nederlandse regering willen niet buitengesloten worden van de grote jongens die langzaam maar zeker hun plannen realiseren in het midden-oosten en verder.
  Namelijk landje pikken, grondstoffen plunderen en de bevolking onderwerpen aan een ‘kapitalistische democratische dictatuur’.

  Het is verhaal van de withelmen komt bij mij over als afleiding/barriëre van het échte onderwerp, mocht de bevolking moeilijke vragen gaan stellen en in opstand komen. Dát is hun grote angst.

  4 likes
 8. Citaat: “Waarom doet de Nederlandse bevolking niets”!!!!!!!!!!!

  Nou…..waarom niet?
  Antwoord: Omdat deze of nog steeds geloofd in de sprookjes uit het boek 1001 nacht van de gebr. Grimm en niet te vergeten dat dit volk (volk…..absoluut niet meer….een samenraapsel van zwakheid en angst en vooral handelingsonbekwaam!!!) dagelijks overladen wordt met onzinnige wild-westverhalen welke door de vervloekte MSM de ether in geslingerd worden!

  Dan is dit zooitje ongeregeld welk pleegt te zitten in het “torentje en omstreken” absoluut niet capabel om welke taak dan ook uit te voeren waarbij ze ONS…….het gepeupel dagelijks sprookjes blijven vertellen. Dat van deze achterlijke zgnd. “White Helmets” was mij reeds geruime tijd bekend. Het is zelfs zo dat deze heren uitsluitend optreden voor…….jawel……..DRAAIENDE CAMERA’s een zo gauw deze uitstaan de boel de boel laten. En geen enkel mens, dus ook niet die klapviool van ene Bertje K. geloofd nog hierin.

  Zo….beste Nederlanders…..wanneer is het nu tijd om zich te scharen achter iemand die hier iets aan wil doen….echter…..niet vanachter dit verdomde toetsenbord.
  En voor degene die de ijdele hoop heeft dat “onze beste Geert” hier ook maar IETS aan zal gaan veranderen……njet, non, no way, nein, NEE dus.

  W.g.
  Gladiator

  3 likes
 9. in grote groepen samen komen en de oproep stemkaarten verscheuren volgend jaar. de filmpjes daarvan op youtube zetten. zou dat geen aardig statement zijn?

  3 likes
 10. Het is zo moeilijk om te zien wat je moet doen om stabiliteit te creëren, in de wereld met 7 miljard boze en ontevreden mensen.
  Het is een wonder dat het nog zo goed gaat.

  Helaas is het zo, dat we niet instaat zijn de mensen in het midden oosten te voorzien van een gezond leefklimaat.
  Want dat is waar we aan moeten werken, aan een goed klimaat, waar in vrede kan floreren.

  Als ik de reacties zo lees heerst er nog al wat onvrede, ruim eerst dat eens op.
  Want onvrede en oorlog gaan hand in hand.

  1 likes
 11. Prins Bernhard BV financiert (en is zelf gegrondvest op het walgelijkste) terrorisme….zo zou het kopje moeten luiden.

  Alles wat niet ijverig met de psycho- projecten van deze zeer bizarre psychopaat (onze geliefde SS verzetsheld…..het lijkt tegenstrijdig, maar psychopaten zijn typisch driedimensionaal alle kanten op en over de rode lijn grenzenloos) meehuppelt of zelf psychopaat (met steeds precies dezelfde ‘alien mindset’) is, is sedert 1945 stukje bij beetje weggesaneerd/getreiterd en pervers addergebroed aangesteld.

  Demmink, Gonsalves, Donner, Balkenende, De Hoop-Scheffer, Vermeulen, Van Delden……..het perverse gekkenhuis is compleet………en de schoenveter wordt, als om de hals van Nienke Kleis (Schiedamse Parkmoord), ijskoud zonder verhoging van de polsslag steeds verder aangehaald.

  De situatie is nu dusdanig, dat een normaal gewetensvol individu het in de aldus gecreëerde (onder een ijsmasker van hoogst bevoegde kalme stabiliteit) totaal krankzinnige slangenkuil, geen 5 minuten uithoudt!

  1 likes
 12. Sara hierboven 28.12 12:13 knalt hier policor propaganda tussen. “We zouden niet in staat zijn de mensen in het M.O. een faire kans te geven”. Onzin, natuurlijk. Platgebombardeerd Europa wederopbouwen vergde nog geen 10 jaar. Z.O.-Azie en China defacto annexeren – in 1 decennium.

  Een duidelijk trol, of sok popje – de oorlogsretoriek van die meneer in zijn Kerstrede. Kritiek, eigen meningen – dat is veel te extreem; braaf uw eigen zelfvernietiging omarmen – handjes vasthouden (verbinden) en koppen dicht.
  Das te makkelijk – fascisme hebben we al een keer huis zien houden. Nu bepleit de Regering het weer – 10 x erger, want globaal. En de sussers zijn mee – oorlogsmisdadigers (niet overdreven):

  Ik weet dit uit research al jaren. Dood/(nep-?)moord Jo Cox, was mij al direct duidelijk dat dat geo-politiek was; een kleine selectie ter info terzake de Witte Helmen – voor alle logistieke en inlichtingen diensten – desgevraagd nog wat vuursteun geven:
  Initially, the United Kingdom Foreign and Commonwealth Office was the largest single source of funding. Today the SCD gets money from the US, the UK, and Canadian, Danish, German and Japanese governments.
  The USAID now appears to be the largest donor, having contributed at least $23 million from 2013 to March 2016. The fact that the funds have been transferred from State Department via USAID has been confirmed by Deputy State Department Spokesman Mark Toner. The agency is widely known for being used as a cover for covert CIA activities.
  According to an official report, the British government had provided £15 million of funding between 2012 and November 2015, increased to £32 million by October 2016. Actually, this is a very interesting paper. For instance, it mentions £5.3m given to some mysterious «media activists». http://www.strategic-culture.org/news/2016/12/23/white-helmets-fraudsters-serving-western-spy-agencies.html

  For the REAL Syria Civil Defence you call 113 inside Syria. There is no public number for the White Helmets. Why not? Why does this multi-million dollar US & NATO state-funded first repsonder ‘NGO,’ with state of the art equipment supplied by the US and the EU via Turkey, have no central number for civilians to call when the “bombs fall”? http://www.wrongkindofgreen.org/2016/10/06/the-real-syria-civil-defence-exposes-fake-white-helmets-as-terrorist-linked-imposters/
  The White Helmets are a direct intra-venus line into the terrorist enclaves within Syria, acting as a conduit for information, equipment and medical support to maintain the US NATO forces.
  Is this the future of warfare, is this the “swarming” outlined in a 2000 report produced by the RAND Corporation and entitled: Swarming and the Future of Conflict.
  “The emergence of a military doctrine based on swarming pods and clusters requires that defense policymakers develop new approaches to connectivity and control
  [Update 22/6/2016] An important “previously unpublished interview with Jo Cox” was released today by Adam Barnett. In this interview Jo Cox makes a clear statement regarding the way the UK Government should be maximising the use of their assets, the White Helmets, inside Syria:
  Video made by Hands Off Syria in Sydney Australia based upon the research of Vanessa Beeley on the White Helmets. Watch: https://youtu.be/5k6hSS6xBTw http://21stcenturywire.com/2016/06/21/who-are-the-syria-white-helmets /

  Koenders, Koning én Kabinet moeten voor het ICC gesleept worden. Aangiftes zou ook niet verkeerd zijn; indien we de mensenrechten nog enigszins willen respecteren (blijven).

  1 likes
 13. De grootste meelopers van Amerika en oplichters zitten op dit ogenblik in Den Haag. We moeten hier van af>

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...

is-terroristen

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...