Homepagina » Binnenland » Dokter laakt ‘schandalige berichtgeving’ over coronaprotesten: ‘Dat zijn er miljoenen!’
dokter
Foto: Leonhard Lenz CC0 1.0

Dokter laakt ‘schandalige berichtgeving’ over coronaprotesten: ‘Dat zijn er miljoenen!’

Met verbazing hebben mensen afgelopen weekend de verslaggeving over de coronaprotesten gevolgd. Volgens de NOS waren er op het hoogtepunt van de betoging in Berlijn ‘enkele tienduizenden mensen aanwezig’. Onze staatsomroep meldde op zaterdagmiddag dat de politie de demonstratie had beëindigd, terwijl het protest alleen maar groter werd en ook zondag nog doorging.

Terwijl er mensen van alle rangen en standen aanwezig waren, kopte de NOS: ‘Politici veroordelen protest Berlijn: Provocaties rechtsextremisten onaanvaardbaar’. De aandacht voor de massale protesten elders in Europa – en de rest van de wereld – was heel summier.

Dokter Matthijs Schoemacher kon het niet langer aanzien en klom in de pen. “Na de schandalige berichtgeving door de staatstelevisie en de staatscourant over de gebeurtenissen in onder andere Berlijn en Londen, ondergraven ze steeds meer hun eigen geloofwaardigheid en maken ze zichzelf ronduit belachelijk! Zielig.”

Foei Rutte!

Hij voegt toe: “Iedereen kan op internet zien dat gezond denkende mensen niet langer de doorzichtige prietpraat en duidelijke propagandaverhalen van de machtsmisbruikers slikken.”

Over het aantal betogers zei de dokter: “Dat zijn er geen enkele tienduizenden, dat zijn er miljoenen!”

Schoemacher haalt hard uit naar onze premier: “Hoe handig, geraffineerd en slim onze leiders ook denken te zijn en hoe solidair in het bedrog, ze gaan ten onder aan hun gebrek en gevoel voor menselijkheid, mededogen. En natuurlijk aan kennis van de menselijke geschiedenis. Foei Rutte!”

Ook de overige politici krijgen een veeg uit de pan: “Wat zijn de heren politici weer verontwaardigd en verontrust! Over het zien mislukken van hun snode, wrede, absurde coronamaatregelen. Terwijl de pers toch zeer hoog wordt gesubsidieerd. En inmiddels allemaal hun woord spreken!”

Oef.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rrr schreef:

  De MSM maken zich steeds meer belachelijk en ondermijnen zo steeds meer hun geloofwaardigheid:
  https://www.youtube.com/watch?v=_qvFApNheHU
  Een van de vele YT-livestreams zaterdag: 1.880.000 views ! :
  https://www.youtube.com/watch?v=oFhuqRDoeXk

  • Oxidius schreef:

   Ik ben zelf geboren, getogen en nog altijd woonachtig in Hilversum.
   Maar de dag dat het mediapark afbrand koop ik een vlag, een stok en een houder en gaat ie dezelfde middag nog aan de muur.

   • Rob schreef:

    Je hoeft het park niet af te branden, alleen de leugenaars eruit plukken en isoleren want zij zijn het virus waar je werkelijk vanaf moet zien te komen. De apparatuur kan dan ook gebruikt worden om echt nieuws en de waarheid te brengen.

  • Hoop schreef:

   Er was gisteren een item over “vliegtuigstrepen” op nieuwsuur, te bizar voor woorden wat voor onzin daar allemaal werd verkondigd!

  • De Wilde Luizen schreef:

   # rrr

   De Mainstream media is op ramkoers met een ijsberg waarbij ze er kennelijk allemaal op aan sturen om kopje onder te gaan.

   Iedereen ziet het. Alleen de Mainstream media is zo gewend om te liegen en te bedriegen dat ze hun eigen duistere pratijken niet eens meer zelf door heeft.

   Want wat zich nu afspeelt op het gebied van het (mis)-informeren van het,volk, heeft zich natuurlijk in het verleden ook al afgespeeld.

   Nu dat de dingen in deze tijd extra uitvergroot worden, wordt tevens hun handelswijze op vernietigende wijze blootgelegd.

   Dit is zo’n onherstelbare ontwikkeling voor de Mainstream media, dat ze journalistiek niet alleen een hele slechte naam bezorgen maar er ook nog eens voor zorgen dat ieder mainstream kanaal tot het einde der dagen altijd gewantrouwd zal worden.

   Vroeger zaten japanners in een vliegtuig en lieten zich met vliegtuig neerstorten op een doel.
   Deze hebben we nu ingeruild voor de Mainstream media met hun zelfvernietigende doorzichtige leugens.
   “Kamikaze journalistiek” als je het al journalistiek wilt noemen.

   Jongens deze manier van werken is voor jullie niet “sustainable” en maken het vak tot een schande.

   • Doordenker schreef:

    In de periode voorafgaand aan de val van de USSR en de andere communistische Oostblok landen werd de berichtgeving (lees ‘propaganda’) van de mainstream media (Pravda, Radio Moskou, etc) ook door niemand nog geloofd.
    Voor geloofwaardig nieuws moesten de mensen zich daar toen ook op niet-officiële nieuwsbronnen baseren.

 • salvar schreef:

  het interesseert rutte en de rest van het zootje geen ene moer , ze moeten en zullen het plan uitvoeren.
  de noodwet komt er omdat hij als een dictator kan regeren over het gepeupel.

  een nieuwe naam ceasar rutte maar wel die gek die rome in de fik stak en zo laat hij nederland achter in eern rokende puinhoop .
  opdracht vervuld.

 • jack schreef:

  wel ze hebben dus echt niks geleerd van de geschiedenis. alleen dat ze denken en hopen dat ze meer geluk zullen hebben. het enige dat ze denken te bewerkstelligen is dat ze eeuwige roem krijgen. helaas (tuig)heren we gaan allemaal een keer dood. je komt met niets en je gaat met niets het enige rechtvaardige op deze wereld. maar op het laatst zul je toch het een en ander uit moeten leggen aan iemand. sterkte.

 • Jan V schreef:

  Alle staatspropaganda tv is niet alleen zielig, maar zéér slaapverwekkend. De tijd van postduiven is allang voorbij; internet is een krachtig middel die de leugenaars heel snel de das om doet. Ikzelf heb al ruim 10 jaar geen kabel tv meer. Lekker rustig. Alles is goed te volgen via streaming en alternatieve media. Groot voordeel: ik kijk/lees wat ik interessant vind, niet meer die bagger wat voorgeschoteld wordt. Bijkomend voordeel: geen reclames meer!

  • Ontkenner schreef:

   Bij mij ook een jaar of 10 geleden de deur uit gedaan. Toen omdat ik die reclame bullshit helemaal zat was.

   Nog een bijkomend voordeel:
   Door het opzeggen van je TV abbo ontneem je ze het belangrijkste propaganda kanaal.

 • Bas van Stapelberg schreef:

  De msm maakt zich inderdaad steeds meer belachelijk. Zat bij zeer gezagstrouwe mensen op visite toen het journaal vertelde over 20.000 betogers in Berlijn. Toen zij de beelden met de demonstranten liet zien was ook terecht de opmerking.’Dat zijn er veel meer toch dan 20.000′?
  Dus zelfs de geloofwaardigheid bij deze mensen is de NOS kwijtgeraakt door hun nepnieuws en vele leugens. Begrijp werkelijk niet dat zij zo verschrikkelijk dom kunnen zijn dat ze denken dat het volk erin trapt. Het overgrote deel houdt uit angst hun mond maar ze trappen niet in de berichtgeving van de msm. Geldt trouwens net zo hard voor het verschrikkelijk RTL nieuws.

 • bom(blanke oudere man) schreef:

  gisteravond verslag van cnn mbt de dood van een trumpfan. volgens cnn 1 dode bij clash tussen Trump aanhangers en BLM betogers…
  In werkelijkheid een koelbloedige executie door een blm terrorist van een trump aanhanger…..

 • Johan schreef:

  “Whoever controls the media, controls the mind”.

  Jim Morrison

 • Nico schreef:

  Eigenlijk moeten we eens beginnen met alle MSM te boycotten !

  • Johan schreef:

   Te beginnen met het in kaart brengen van alle merken die de reclameblokken vullen. En dan vervolgens deze producten voorlopig maar even op het schap laten staan. Lijkt mij een sympathieke en doeltreffende actie.

 • x

  Check Also

  mondkapjes

  Artsen maken zich grote zorgen over mondkapjes op school: ‘Ingrijpende bedreiging’

  Van een tweede en derde coronagolf kan ...

  hoogleraar

  Hoogleraar: ‘Strengere maatregelen zijn nergens voor nodig. Horeca sluiten is bullsh*t’

  Strengere coronamaatregelen zijn nergens voor nodig, zegt ...

  >