Great ResetBuitenland

‘Zeer schokkend nieuws’: machtigste ambtenaar van Nederland gespot in Davos bij het WEF

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

De machtigste ambtenaar van Nederland is gespot bij het World Economic Forum in Davos. Dinsdag zag Pieter Parlevliet Gert-Jan Buitendijk in het Zwitserse skioord. Hij liep binnen bij de SDG-tent. SDG verwijst naar de duurzame ontwikkelingsdoelen, ook wel Great Reset-doelen genoemd.

Deze ongekozen topambtenaar is coördinator inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Hij is de baas van de AIVD, NCTV, politie, MIVD, et cetera.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is echt heel groot nieuws

Buitendijk is uitvoerder van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, aldus Parlevliet. “Dit is toch wel zeer schokkend nieuws moet ik zeggen. Het is ongelooflijk wat er gebeurt. Die man loopt hier zo naar binnen. Dit is echt heel groot nieuws. Er is geen pers aanwezig. Dit is gekkenhuis.”

De secretaris-generaal van Algemene Zaken is het hoofd van het kabinet van de minister-president. Vanwege de nabijheid bij de premier wordt hij ook wel beschouwd als de machtigste ambtenaar van Nederland.

Ziekte X

De voorganger van Buitendijk, Paul Huijts, was in 2018 samen met Rutte in Davos bij het WEF. Het ging toen over Ziekte X. Saillant detail: Huijts zat in het vliegtuig met Bruno Bruins.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 238 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guerilla
Guerilla
1 maand geleden

De kliek exposed zich meer en meer. De wortel van het kwaad zit al diep in ons landelijk bestuur. Rest alleen nog een angstaanjagend scenario die zijn weerga straks niet kent. Dus leiding en uitvoerend bestuur hebben hun zaakjes straks helemaal op orde en gaan over tot een rigoreuze verandering van de Nederlandse maatschappij. Het Nederlandse Volk zal snel massaal van zich moeten laten horen, anders ben je straks doodgewoon, op zijn Hollands gezegd: “TE LUL”. Dus sowieso al die kut ambtenaren, wat goud kost, verbieden aan deze braspartijen mee te doen en met ingang van NU het WEF uitbannen.

Jannie
Jannie
1 maand geleden

Waarom wekt de aanwezigheid van deze man verbazing? Het was misschien wel meer bijzonder als hij niet aanwezig was geweest.

IER
IER
1 maand geleden

Zoals voorspeld en dus overduidelijk. Ook onze ambtenaren staan onder controle net als onze msm. Dat iedereen zich voorbereidt op de waarschuwing.

Gosse
Gosse
1 maand geleden

Het einde nadert en dan worden ze allemaal opgepakt en berecht, zonder aanziens des persoons. Ze wanen zich nu nog onaantastbaar, maar dat is binnenkort afgelopen en gaan ze allemaal het cachot in, voor de rest van hun miserabele leven.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x