Great ResetBuitenland

‘Zeer schokkend nieuws’: machtigste ambtenaar van Nederland gespot in Davos bij het WEF

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!

De machtigste ambtenaar van Nederland is gespot bij het World Economic Forum in Davos. Dinsdag zag Pieter Parlevliet Gert-Jan Buitendijk in het Zwitserse skioord. Hij liep binnen bij de SDG-tent. SDG verwijst naar de duurzame ontwikkelingsdoelen, ook wel Great Reset-doelen genoemd.

Deze ongekozen topambtenaar is coördinator inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Hij is de baas van de AIVD, NCTV, politie, MIVD, et cetera.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is echt heel groot nieuws

Buitendijk is uitvoerder van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, aldus Parlevliet. “Dit is toch wel zeer schokkend nieuws moet ik zeggen. Het is ongelooflijk wat er gebeurt. Die man loopt hier zo naar binnen. Dit is echt heel groot nieuws. Er is geen pers aanwezig. Dit is gekkenhuis.”

De secretaris-generaal van Algemene Zaken is het hoofd van het kabinet van de minister-president. Vanwege de nabijheid bij de premier wordt hij ook wel beschouwd als de machtigste ambtenaar van Nederland.

Ziekte X

De voorganger van Buitendijk, Paul Huijts, was in 2018 samen met Rutte in Davos bij het WEF. Het ging toen over Ziekte X. Saillant detail: Huijts zat in het vliegtuig met Bruno Bruins.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 239 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guerilla
Guerilla
5 maanden geleden

De kliek exposed zich meer en meer. De wortel van het kwaad zit al diep in ons landelijk bestuur. Rest alleen nog een angstaanjagend scenario die zijn weerga straks niet kent. Dus leiding en uitvoerend bestuur hebben hun zaakjes straks helemaal op orde en gaan over tot een rigoreuze verandering van de Nederlandse maatschappij. Het Nederlandse Volk zal snel massaal van zich moeten laten horen, anders ben je straks doodgewoon, op zijn Hollands gezegd: “TE LUL”. Dus sowieso al die kut ambtenaren, wat goud kost, verbieden aan deze braspartijen mee te doen en met ingang van NU het WEF uitbannen.

IER
IER
5 maanden geleden

Zoals voorspeld en dus overduidelijk. Ook onze ambtenaren staan onder controle net als onze msm. Dat iedereen zich voorbereidt op de waarschuwing.

Gosse
Gosse
5 maanden geleden

Het einde nadert en dan worden ze allemaal opgepakt en berecht, zonder aanziens des persoons. Ze wanen zich nu nog onaantastbaar, maar dat is binnenkort afgelopen en gaan ze allemaal het cachot in, voor de rest van hun miserabele leven.

Eric Stairs
Eric Stairs
5 maanden geleden

De SDG’s zijn een onderdeel van Agenda 2030; daarbij horen ook projecten zoals Build Back Better, the New Green Deal, The New World order , The Great Reset etc etc…. – het komt allemaal op hetzelfde neer….

De uitleg die bij deze kreten gebruikt wordt klinkt zinnig en logisch ; geen redelijk mens zou – als-ie niet verder kijkt dan die toelichting – er bezwaar tegen kunnen inbrengen…
Maar het daadwerkelijke doel van de agenda heeft niets redelijks of wenselijks voor de mensheid in petto: het komt neer op totale onteigening, totale controle en massamoord…..

Hoe meer mensen dat gaan zien; hoe beter voor ons allemaal…

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x