Homepagina » Bewustzijn » Dolores O’Riordan, zangeres van The Cranberries, voorspelde eigen dood en reïncarnatie. Dit zei ze erover
Dolores O'Riordan, zangeres van The Cranberries, voorspelde eigen dood en reïncarnatie. Dit zei ze erover

Dolores O’Riordan, zangeres van The Cranberries, voorspelde eigen dood en reïncarnatie. Dit zei ze erover

Dolores O’Riordan, zangeres van de succesvolle Ierse gitaarband The Cranberries, is maandagochtend dood aangetroffen in een hotelkamer in Londen.

De dood van de pas 46-jarige O’Riordan is onverwacht. De Londense politie liet weten dat het onderzoek nog loopt.

De zangeres sprak enige tijd geleden openlijk over wat er volgens haar na haar dood zou gaan gebeuren. Ze zei onder meer dat ze wilde terugkomen als engel om mensen te helpen tijdens moeilijke perioden in hun leven.

Gas terug

In een interview met journalist Barry Egan zei ze dat ze te kampen had met depressie en in 2013 had geprobeerd zelfmoord te plegen.

Ze zei dat ze zichzelf ervan moest overtuigen om gas terug te nemen, ‘omdat ik niet zo lang zal leven’. “Ik ben nu 43 en mag blij zijn als ik de 50 haal,” zei ze. “Dat meen ik echt.”

In een ander interview zei O’Riordan dat ze andere mensen wilde helpen, zelfs na haar dood.

Begeleiden

“Als wat zul je reïncarneren, gebaseerd op je karma?” vroeg de interviewer haar.

“Ik denk dat ik waarschijnlijk terugkom als engel en dan wil ik graag mensen begeleiden en beschermen die soortgelijke ervaringen hebben in hun leven,” zei de zangeres.

Afgelopen jaar sprak ze op radiozender SiriusXM over de dood van haar vader en wat er volgens haar gebeurt als je sterft.

Tussengebied

“Ik denk dat mensen niet gelijk verdergaan als ze sterven,” zei O’Riordan. “Ik denk dat ze blijven hangen in een soort tussengebied.”

“Ik vroeg me af waar ze precies naartoe gaan omdat het voelde alsof hij nog niet helemaal was overgegaan,” voegde ze toe. “Het voelde alsof hij bleef hangen.”

“Ik voelde hem vaak om me heen, alsof hij zijn tijd nam voordat hij verderging,” besloot ze.

Foto: Wikimedia Commons

[Alternative Nation]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Dolex schreef:

  Terugkeren als engel is toch geen reïncarnatie?

  9 likes
 • rob schreef:

  De mens is schepper van zijn eigen gedachten/denken en daarmee creëert het zelf zijn eigen wereldje en komt het ook uit als men denkt dat het ook echt gaat gebeuren dat kunnen hele mooie dingen zijn maar ook hele minder mooie zijn ..de mens zelf is de creator van zijn eigen werkelijkheid. als de mens zelf zijn [Een ding van zijn eigen werkelijkheid] eigen dood voorspelt in het leven zelf ,dan is de mogelijkheid ook de dood die er op volgt daarna, zichzelf weer op te wekken in een nieuw lichaam zo raar is dat helemaal niet omdat alles energie is die niet verloren gaat,, leven is Een Energie in Vorm, gedachten/denken is ook een energie maar dan in een verbeelding die zich weer kan omzetten in vorm, de mens doet dagelijks al dingen in deze energie wereld van bewegingen en er worden elke dag al dingen afgebroken en ook weer opgebouwd het is zo gewoontjes geworden dat men het helemaal niet meer ziet..in de natuur komt het al in voor rondom zelfs en men ziet Niet dat alles gewoon energie is .. met opbouwende en afbrekende energie krachten …in wezen bestaat de dood niet eens in deze wereld alleen maar de vormen veranderen na zoals men zegt dit is dood …maar in de energiewereld is dat helemaal niet aanwezig ..het de illusie
  die men ook zelf creëert als de mens schept zijn eigen werkelijkheid..

  9 likes
 • jolo schreef:

  Lotgeval van de Nieuwe Wereld orde?

  5 likes
 • Jaya schreef:

  Ontroerend verhaal, ondanks dat men niet opnieuw herboren hoeft te worden.

  4 likes
 • koloth schreef:

  Als je ervan overtuigt bent dat je vroeg dood gaat, dan ga je idd. vroeg dood. Zo werkt het aards systeem nou eenmaal, hoe dat kan ? Of God(virtuele simulatie) of de black night sateliet ?

  3 likes
 • Sandi schreef:

  Lekker verdraaid, ze voorspelde helemaal niets, ze antwoorde alleen op de vragen die haar gesteld werden.
  OP youtube staat het gesprek, lekker makkelijk daar een item van te maken wat een paar jaar geleden door een ander gemaakt is pffffff

  0 likes
 • x

  Check Also

  sociale media

  Ben jij nog wel echt vrij, of heeft dit gevaarlijke fenomeen jou ook in zijn greep?

  Het gebruik van sociale media zoals Facebook, ...

  In Schotland schrijven artsen vanaf nu natuur voor als medicijn. Hier helpt het tegen

  In Schotland schrijven artsen vanaf nu natuur voor als medicijn. Hier helpt het tegen

  Sinds vorige maand schrijven huisartsen in Schotland ...

  >