Homepagina » Buitenland » ‘Doodsbange’ Timmermans botst met Farage in Europees Parlement. Het leverde dit spektakel op
'Doodsbange' Timmermans botst met Farage in Europees Parlement. Dat leverde dit spektakel op

‘Doodsbange’ Timmermans botst met Farage in Europees Parlement. Het leverde dit spektakel op

Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans, die na de MH17-ramp al liet zien dat hij goed theater kan spelen, zei in het Europees Parlement dat de Poolse steun voor de EU groter dan ooit is.

Hij wil een zogeheten artikel 7-procedure instellen tegen Polen, nadat dat land een aantal hervormingen had doorgevoerd.

Hierdoor kan Polen in het uiterste geval zijn stemrecht verliezen in de Europese Raad.

Twee maten

“Voordat ik de beslissing nam, werd ik gewaarschuwd: doe het niet! De Polen zullen de EU verlaten,” zei Timmermans. “Niets is minder waar. De steun voor de EU is in Polen groter dan ooit!”

Toen Farage hier luidruchtig bezwaar tegen maakte, zei Timmermans dat ‘Farage de beste vriend van Poetin is’. “Onzin!” riep Farage terug.

Timmermans voegde toe: “Ik sta te trillen op mijn benen als ik naast u sta.”

Ook Farage mocht zijn zegje doen. Hij had amper twee minuten nodig om pijnlijk duidelijk te maken dat de Europese Commissie in dit soort gevallen met twee maten meet.

Helemaal niets

“Ik hoor jullie steeds praten over democratie en mensenrechten, maar toen Poolse journalisten in 2011 werden ontslagen en gearresteerd omdat ze kritisch over de regering schreven, deed de Europese Commissie helemaal niets,” begon hij zijn betoog.

“Waarom? Omdat toenmalig minister-president [Donald] Tusk pro-EU was,” vervolgde hij.

“Maar nu er een regering is die kritisch op de EU is, een regering die de oude garde wilde verdrijven en het systeem wilde moderniseren, staan jullie opeens op het punt een artikel 7-procedure in te stellen en hun democratische rechten af te nemen,” klonk het.

Hetzelfde geldt voor Hongarije, waar Viktor Orban een stokje steekt voor het migratiebeleid binnen de EU en nu wordt afgeschilderd als de duivel.

Soros

“De echte reden daarvoor is wellicht dat hij de strijd aangaat met Soros, vandaag de dag misschien wel de meest gevaarlijke man voor de westerse democratie,” zei Farage.

“Ga zo door Viktor Orban, kunnen vrije democraten alleen maar zeggen,” voegde hij toe.

Jullie grijpen maar wat graag in als ergens in een lidstaat overtredingen worden begaan, behalve in Catalonië, aldus de Europarlementariër.

IJzeren vuist

“950 mensen werden in elkaar geslagen door de politie omdat ze wilden stemmen,” zei hij. “Een overduidelijke schending van de mensenrechten, meneer Timmermans.”

En toch zeiden jullie in dit geval dat we ons er niet mee moesten bemoeien. Niet gek, aangezien de Spaanse regering pro-EU is.

“De ijzeren vuist van de Europese Unie is alleen voorbehouden aan jullie critici,” besloot Farage.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[UKIP MEPs]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
3 jaren geleden

Het hele probleem is dat er teveel Timmerfransjes zijn en te weinig Farage’s…….

salvar
salvar
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

yep kan er verder niets aan toevoegen.

Arno
Arno
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Volledig mee eens!!!

H.J.
H.J.
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Fransje past in het clubje windbuilen en hoog van de torenblazers.
En ook een leugentje past wel bij hem en deze Fransje past bij Rutte, die is ook niet vies van wie van de drie.

Aad
Aad
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

En volgend jaar wordt Engeland geëxcommuniceerd en mag Farage niets meer zeggen.
Hebben ze weer vrij spel.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Ik denk te zien dat Frans Timmermans een echte plofkip is. Laat ie lekker doorvreten en zichzelf een heerlijke kransslagadevernauwing geven van onze belastingcenten (wordt ons gestolen geld ook nog eens nuttig besteed) en dat een geklonterd bloedstolsel mag vastlopen in zijn door hemzelf toegebrachte vernauwing en hem uit zijn huidige psychopathisch droom zal helpen of hem zelfs als een vette afgewerkte bult horizontaal legt in de braadoven.

Bewust
Bewust
3 jaren geleden

Ik volg Nigel Farage al enige jaren en ben een groot bewonderaar van hem , omdat hij alle gemarchandeerde leugentechnieken weet bloot te leggen . Dan is het wel logisch dat Timmermans het in zijn broek doet van angst , omdat hij niet waarachtig is en de lichtende kracht van de waarheid niet verdragen kan . Timmermans is een typische nitwit en heeft zijn positie in Brussel cadeau gekregen in ruil voor zijn steunbetuiging voor de leugenmachine omtrent de MH-17 ramp.
Blij met Nigel ! En laat Timmermans maar trillen op zijn benen .

Frans2
Frans2
Reactie op  Bewust
3 jaren geleden

[ dat Timmermans het in zijn broek doet van angst ]

‘Doodsbange’ staat tussen aanhalingstekens. Dat berekent dat het een karikatuur is, dat het overdreven is.

D3bb
D3bb
Reactie op  Bewust
3 jaren geleden

Prachtig verwoord! 😉

Verder kan ik zeggen dat ik van Nigel enorm veel energie krijg.
Een ware prachtvent! Kippevel gewoon..! lol

Die zwakzinnige Timmermans heeft echt wel gehuild! XD haha

deze
deze
Reactie op  Bewust
3 jaren geleden

trillen ..??? BEVEN moet die volgevreten narcist met zijn schimmelbaard ! denkt dat ie alles is me zijn talen, vies eng dik kaboutertje

toen dat ene mannetje met die hoed op ook opeens een baard ging kweken, wist ik genoeg, de sleepwet komt er aan, dat had ronald niet beter kunnen uitkiezen dat moment..
ze zeggen wel eens dat mannen die opeens een baard gaan kweken iets te verbergen hebben ..

pppfff.. ik scheer niks over 1 kam hoor, want ik vindt mannen met baard super mannelijk ( natuurlijk niet als dat ding over de vloer sleept .. haha) maar het valt wel op, dat meneer ” mondkapje ” opeens een echt mondkapje kweekt..
stinkt hier aan alle kanten, Farage is een tijger, die bijt vast. Mondkapje timmerfrans is een natte oude scheerkwast met het schuim op de lippen van de waarheid .. maar ja.. die lui zijn allemaal onschendbaar hey
Soms denk ik wel eens aan sons of anarchie, retegoede serie, keihard, maar wel waar en dat het logisch is dat er tegengeweld moet zijn tegen deze viezerikken die deel uit maken van een ” regering “

ECHTwakker!
ECHTwakker!
3 jaren geleden

Farage is net als onze eigen Wilders een gecontroleerde oppositie. Dit soort mensen hebben toestemming om kritische geluiden te laten horen die vaak de volledige waarheid zijn …maar blijf ze volgen en steunen en ook zei zullen je naar de afgrond brengen.
Er is niemand en komt niemand van buiten de elite criminele kliek in de politiek, dit is een gesloten systeem !!! dus blijf er nu niet intrappen beste mensen, niemand in de politekstaat aan onze kant , ook zeker de crypto-jood Trump niet. Als we niet massaal wakker worden gaan wij allemaal kogels en bommen happen dit jaar nog.

Marcel
Marcel
Reactie op  ECHTwakker!
3 jaren geleden

Farage gecontroleerde oppositie? Really? Als je het vermogen mist om de integriteit van deze man aan z’n hele uitstraling en handelen te zien dan ben je nog niet ECHTwakker hoor, ECHTwakker.

En Trump, ja joh, all aboard, er is nog wel een plekje vrij op de trollenbus, kom d’r gezellig bij..

Aradhel
Aradhel
3 jaren geleden

@TimmerFrans cs…. drie dingen kunnen niet lang verborgen blijven: de zon, de maan, en de waarheid. En dan zal het jullie nog dun door de broekspijpen gaan lopen. Ik kan niet wachten!!!

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Die EU is voor de grote firma’s en tegen het volk. Die grote firma’s betalen steeds minder belasting wat een tekort creëert wat weer bij het volk vandaan moet komen. Grote firma’s vagen zo mogelijk de hele middenstand weg. De EU is van het grote geld en tegen het volk. Daar moeten we met z’n allen heel snel vanaf.

Nico2000
Nico2000
3 jaren geleden

Geloof niet dat Timmermans erg bang is hoor…

jolo
jolo
3 jaren geleden

Die jankerd wil zich weer achter zijn baard schuil houden, laat hem maar eens plaats maken voor en echte bestuurder en niet zo’n fakemanager, want zijn tijd zit er net als Junker al lang en breed op?
Schijnt als ze de top denken te bereiken er nooit een einde aan te komen?

johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Het grootste gevaar komt van de traditionele partijen

Zij vinden alles wat niet gelijk aan hen is aan vrienden van Putin of fakenews of populisme en deze 3 worden ook nog eens op 1 hoop geveegd.

Iemand met een beetje verstand en gevoel voor realiteit zit dat door dit gedrag de traditionele partijen zelf aan fakenews en populisme doen.

Zij zijn de traditionele partijen dus het domme volk vertrouwt hen wel.
(ondertussen wel uw wil en organen stelen, slaapt u rustig verder)

Maar dat al jaren de vertrouwensbarometer van de politiek op -273 staat interesseert ze niet.
Zij vertegenwoordigen de banken en de grote bedrijven, denkt wellicht de iets meer oplettende burger. Maar het ie erger. Ze vertegenwoordigen de kleine club die achter deze grote bedrijven en banken zitten.

Hoe de toekomst eruit gaat zien is gissen.
Het zal gaan, zoals het moet gaan.
Hopen dat God het niet helemaal los laat, omdat gekke satanisten of atheïsten (d666) de boel aan het overnemen zijn.

Heb wel es gelezen dat redding wellicht weer via Rusland gaat verlopen, omdat men daar wat meer waarde hechten aan belangrijke waardn

Nehemia
Nehemia
3 jaren geleden

Die Timmerfrans handelt precies volgens het ultralinkse handboek ‘rules for radicals’ van Saul Alinsky en dat doen velen op het linkse front wereldwijd. Als je het argument niet kan winnen, ga je op de man spelen met boude verdachtmakingen en ze voor rotte vis uitmaken. Dit patroon zie je overal terug. Timmerfrans zuurstofkap is een blamage en hij wil veer meer dan dan dertig zilverlingen.

deze
deze
Reactie op  Nehemia
3 jaren geleden

geweldige verwoording Nehemia!
wat een leuke benadering voor ” het mondkapje van Immerfrans ” : zuurstofkap .. echt heel spits gezien !
fijn weekend

corbison
corbison
3 jaren geleden

Francisca Timmermans is de Reinhard Heydrich van het EU parlement een Linkse Fascist pure sang

x

Check Also

kabinet

‘Zo maakt het kabinet wel ERG duidelijk dat het commerciële belangen boven volksgezondheid stelt’

Een voorstel van de Europese Commissie om ...

soros

Professor noemt Kamervraag over Soros ‘nieuwe vorm van antisemitisme’: ‘Smadelijke aantijging’

Gisteren verzorgde Studium Generale van de Universiteit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x