Het Complot

Wereldwijde propagandanetwerk gebouwd met steunfonds Amerikaanse ministerie van Financien

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel complottheorieën zijn dusdanig complex dat de meeste mensen ze niet kunnen bevatten. Het menselijk bewustzijn kan er gewoonweg niet bij.

Uiteindelijk doet de omgekeerde Gordiaanse knoop haar intrede met de bewering dat samenzweringen niet in stand kunnen worden gehouden omdat het simpelweg onmogelijk is dergelijke geheimen zo lang te kunnen bewaren voor zo veel mensen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wat als het geheim geen geheim is maar overal om ons heen is en dat alles draait om interpretatie? Drie jaar geleden zou het ongehoord zijn om te zeggen dat de kapitaalmarkten een ponzifraude zijn en dat de Fed alles doet om de beurzen hoog te houden. Nu geeft een bestuursvoorzitter in de Washington Post openlijk toe dat het succes van de Fed gemeten wordt aan de hand van de stand van de aandelenbeurzen en dat werkloosheid en inflatie er weinig toe doen.

Keynesiaanse economen en de bovenste lagen van het schoolsysteem vertegenwoordigen een paradigma dat de status quo handhaaft terwijl het systeem in feite gebaseerd is op een kaartenhuis. De Europese lidstaten, de ECB en de banken doen mee aan ’s werelds grootste piramidespel. Pas recentelijk werd bekend dat de Amerikaanse oud-minister van Financiën Hank Paulson Goldman Sachs zeven weken van tevoren tipte over het dreigende faillissement van hypotheekbank Fannie Mae.

Waar leidt dit onderliggende patroon, als het al geen samenzwering is, naartoe? Wellicht naar het Exchange Stabilization Fund (ESF), een reservefonds dat Eric deCarbonnel al lange tijd probeert te ontmaskeren. Het ESF, het mysterieuze steunfonds achter de Fed, houdt zich bezig met monetair en buitenlands beleid en draagt de agenda van het militair-industrieel-complex een warm hart toe.

Na maanden van onderzoek is de vijfdelige serie over het Exchange Stabilization Fund van het Amerikaanse ministerie van Financiën compleet. Het is onmogelijk de wereld vandaag de dag te begrijpen zonder te weten wat het ESF is en wat het doet. Officieel moet het de dollar helpen beschermen, maar in feite controleert deze overheidsinstantie de New York Fed en het black budget van de CIA en is het ESF de architect van ’s werelds monetaire systeem (IMF, Wereldbank, ECB).

Door het ESF te financieren (via het OSS en later de CIA) werd gebouwd aan het wereldwijde propagandanetwerk dat de geschiedenis vandaag de dag zo sterk heeft verstoord. Het is sinds haar creatie in 1934 direct betrokken geweest bij vrijwel ieder groot schandaal in de Verenigde Staten: goudpool in Londen, de moord op president Kennedy, de Iran-Contra-affaire, drugshandel door de CIA, HIV en meer.

Bron: Zerohedge.com

Gerelateerd: Het geheime Stabilisatiefonds achter de Federal Reserve

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x