Buitenland

‘De WHO heeft eindelijk zijn echte bedoelingen laten zien’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Op 2 juni heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een nieuwe conceptversie gepubliceerd van het pandemieverdrag waarover momenteel wordt onderhandeld door de 194 lidstaten, schrijft De Andere Krant.

Onderzoeksjournalist James Roguski stelt dat de nieuwe tekst er heel anders uitziet dan eerder vrijgegeven versies. “De WHO heeft eindelijk zijn echte bedoelingen laten zien,” zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens hem voorziet het verdrag in de creatie van een internationale bureaucratie die grotendeels onafhankelijk zal opereren van nationale parlementen.

Dit is geen verdrag

“Het is een overdracht van soevereiniteit van het volk naar een groep ongekozen bureaucraten en vertegenwoordigers van internationale organisaties en bedrijven,” aldus Roguski.

Vaccins, medicijnen en testen kunnen onder het verdrag dwingend worden voorgeschreven aan de lidstaten. Concurrerende geneesmiddelen kunnen worden verboden. “Het gaat om een enorme uitbreiding van het farmaceutisch-industriële complex,” zegt Roguski. “Dit is geen verdrag, het is een prospectus voor investeerders.”

Juridisch expert Silvia Behrendt, die als medewerker van de WHO promoveerde op de internationale gezondheidsregelingen, zegt daarnaast dat de WHO bezig is zichzelf zo te organiseren dat zij voortdurend nieuwe pandemieën kan afkondigen die het uitroepen van steeds weer nieuwe ‘noodtoestanden’ rechtvaardigen.

Onacceptabel

Op deze manier kan de WHO ingrijpende maatregelen voorschrijven aan landen, zonder tussenkomst van nationale autoriteiten, merkt Behrendt op.

Roguski zegt verder dat het nieuwe pandemieverdrag ook geldig is wanneer er geen sprake is van een pandemie.

Behrendt vindt het onacceptabel dat een niet-democratische organisatie vrijheidsbeperkende maatregelen kan opleggen aan miljarden mensen.

4.8 255 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

197 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realist
Realist
11 maanden geleden

Ze doen maar
Ik doe er niet aan mee

King of light
King of light
11 maanden geleden

Alles is gebaseerd op PERSONEN en niet op MENSEN. En zonder MIJN toestemming kan er NIEMAND de baas spelen over mijn lichaam. Dus mens houdt daar goed rekening mee!!!!!! Verdrag of geen verdrag.

Annette
Annette
11 maanden geleden

IEMAND verbaasd? IK niet in ieder geval.

Dit was van meet af aan de bedoeling.

WIJ, de bevolking van Nederland, zijn door ONZE regering, een groep mensen die er zouden moeten zijn om ons “naar eer en geweten” te besturen, te beschermen enz., verkocht en verraden.

Laat dat allemaal even goed inzinken.

En dan te bedenken, dat zowel de regering als de Tweede Kamer een EED afleggen. Nou, dat stelt in ieder geval geen bal meer voor. Zoveel is wel duidelijk.

De WHO, onder leiding van die oorlogsmisdadiger Tedros uit Ethiopië, krijgt carte blanche van het groepje ECHTE machthebbers (de lieden van BlackRock, Vanguard en State (met nog iets, maar dat ben ik vergeten) om ons allemaal te onderdrukken.

Zoals we allemaal al gezien hebben begin 2020, is het héél gemakkelijk om eventjes een “pandemie” uit te roepen. ZELFS als er geen eens sprake van is.

Een stevige griep in een andere naam veranderen, vervolgens onrechtmatig in de categorie A plaatsen, een inferieure test uit de hoge hoed toveren. Succes verzekerd!

Zoals ik al eerder geschreven had…. Het hele circus gaat binnenkort weer van start.

Maar, waar het ruim drie jaar geleden nog in ieder geval op “vrijwillige” basis gebeurde, zullen de messen nu gescherpt worden om er dwang achter te zetten.

Zoals ZIJ hun messen gaan scherpen, zullen WIJ dat dus ook MOETEN doen.

Ik kan gaan speculeren over de aantallen mensen, die NIET opnieuw in de val trappen….. maar dat is onmogelijk.

Als ik op straat loop of in de winkel, dan zie ik een groot aantal mensen, die veranderd lijken te zijn in een soort van zombies.

Eén ding is voor mij zeker: Het worden spannende tijden!

Vout
Vout
11 maanden geleden

‘Behrendt vindt het onacceptabel dat een niet-democratische organisatie vrijheidsbeperkende maatregelen kan opleggen aan miljarden mensen.’

Het probleem zijn NIET de maatregelen die afgekondigd worden maar de schapen die er gehoor aan geven! NEE is ook een antwoord!

Back to top button
197
0
We lezen graag je reactie!x