Homepagina » Buitenaards » Oude paradigma implodeert te midden van zonnevlammen en hitterecords (video)

Oude paradigma implodeert te midden van zonnevlammen en hitterecords (video)

Zowel van binnen als van buiten leven we in een wereld waarin de vrouwelijke kant lange tijd onderdrukt is geweest, aldus James Gilliland van Eceti.

Door de vele tientallen krachtige zonnevlammen van de afgelopen dagen worden elektromagnetische velden opgeschud. Oude wonden komen aan het licht en worden geheeld.

We worden tegelijkertijd energetisch opgeladen. Ook het weer wordt steeds extremer doordat we worden gebombardeerd met grote hoeveelheden hoogenergetische deeltjes. NASA heeft vastgesteld dat de huidige zonnecyclus 24 tenminste de helft krachtiger is dan de vorige cyclus, aldus Gilliland.

Soeverein

Duizenden hitterecords zijn gesneuveld in de Verenigde Staten. De aarde wordt warmer en expandeert. Er worden meer aardbevingen en vulkaanuitbarstingen geregistreerd. Tegelijkertijd wordt ons bewustzijn verruimd terwijl we steeds meer leren loslaten. Zo boven, zo beneden, legt Gilliland uit.

We worden langzaam weer soeverein. Soeverein betekent volgens Gilliland niet alleen dat we bijvoorbeeld ons eigen voedsel produceren, maar het betekent ook dat we ons mentale, emotionele en spirituele lichaam op orde leren brengen. Interdimensionale beschavingen die dat proces al vele malen hebben doorlopen helpen ons daarbij.

Vergeten goden

Ze noemen ons ook wel de ‘vergeten goden’. We daalden af in de dimensies en vergaten onszelf. Het eenheidsbewustzijn komt letterlijk als een tsunami over ons heen en we hebben zelf de keuze om de golven te bedwingen.

Bron: YouTube/EcetiStargate

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Het gebulder geluid wat op veel plaatsen ter wereld wordt/werd gehoord, zijn de vibratie,s van moeder aarde die aan expansie onderhevig is.Kijk om je heen en je ziet het “Oude” in verval raken.Konkachilla(grandfather)vertelt de indianen, over de grote verandering die gaande is!!Overal ter wereld is de verandering overigens al gaande.Ik denk dat ik weinig mensen de ogen nog moet openenen.Watch the old world go, and see the new world grow!!De Maya,s vertellen hetzelfde: http://www.youtube.com/watch?v=kr__EgM3c9U&feature=related

  0 likes
 2. [quote name=”Sipco”]Het gebulder geluid wat op veel plaatsen ter wereld wordt/werd gehoord, zijn de vibratie,s van moeder aarde die aan expansie onderhevig is.Kijk om je heen en je ziet het “Oude” in verval raken.Konkachilla(grandfather)vertelt de indianen, over de grote verandering die gaande is!!Overal ter wereld is de verandering overigens al gaande.Ik denk dat ik weinig mensen de ogen nog moet openenen.Watch the old world go, and see the new world grow!!De Maya,s vertellen hetzelfde: http://www.youtube.com/watch?v=kr__EgM3c9U&feature=related%5B/quote%5D

  Ik zie het zo ;De aarde is net als een pan water op het vuur het gaat borrelen en dan stomen dat is wat er met de aarde gebeurt (en ons) dus er gaan dingen veranderen sowieso.

  0 likes
 3. Op James’ site zie ik vooral prominent staan dat hij zijn dvd wil pluggen à $22,- ex verzendkosten.

  “NASA heeft vastgesteld dat de huidige zonnecyclus 24 tenminste de helft krachtiger is dan de vorige cyclus, aldus Gilliland.”

  Solar cycle 24 is juist de minst krachtige in 100 jaar, zie http://www.solen.info/solar/cyclcomp.html en http://solarscience.msfc.nasa.gov/predict.shtml

  “Ze noemen ons ook wel de ‘vergeten goden’.”

  Wie noemen ons zo? Volgens mij is James de enige die ons zo noemt.

  Ik krijg sterk de indruk dat James zich specialiseert in onware en ongefundeerde uitspraken, en met zijn “visie” vooral geld probeert te verdienen over de ruggen van goedgelovige mensen.

  0 likes
 4. Geen wonder dat de mensen van de bergen vallen…

  0 likes
 5. In de 14 miljard jaar dat de aarde ongeveer bestaat is deze continu aan verandering onderhevig. Overal op de wereld is de verandering altijd gaande. Het waanzinnige is dat de mens sinds jaar en dag hierin steeds meer significant zijn steentje bijdraagt.

  0 likes
 6. In Vlaanderen wordt vooral aandacht besteedt aan Extraterrestrials die de planeet Aarde met haar burgers willen helpen zich uit te bouwen tot een spacecivilisatie met gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials, zonder rond de pot te draaien staat spacedefenie bovenaan het agenda, en de Aardse planetaire oorlogsvoeringen…

  0 likes
 7. Mensen spreken altijd vanuit hun eigen straatje. Het gros van de mensen is uitsluitend bezig met egoistisch gedrag, sex, materie, oorlog, elkaar veroordelen, oordelen, hebben hebben hebben hebben, leven in angst, zijn gemanipuleerd door aliens en hebben geen idee waar die man het over heeft en willen het ook niet weten. zij blijven veel liever met de op in het zand staan.

  0 likes
 8. Multi-dimesionalen = 5d en hoger. Inter-dimensionalen = 4d. Et’s = 4d. Salusa = 4d

  0 likes
 9. Ik ben het hier mee eens, echter in mijn optiek is het woord god gecorrumpeerd.(7 miljard samen 1)Wat door kwantum-mechanica inmiddels is bewezen is dat de kijker invloed heeft op hetgeen hij/zij naar kijkt.Gaat dit in een bewust proces, heet het mede-scheppen, je vormt mede de omgeving als het ware.Nu zijn veel mensen zich hier niet van bewust, waardoor het lijkt alsof dingen “je overkomen” Wat namelijk veel invloed heeft op je projectie is gevoel.Dit is eeuwen onderdrukt, we zijn linker hersenhelft georiënteerd geraakt, veel logica, weinig gevoel.
  Het medescheppen gaat door de pijnappelklier (derde oog)die het hart naar buiten projecteerd, vandaar dat het belangrijk is weer vanuit het hart te leven.
  Nu is het zo dat we samen 1 organisme zijn, de chaos die we nu ervaren ontstaat doordat vele mensen verschillende dingen projecteren vanuit het onbewustzijn, daar ze niet het eigen leed aangaan (gevoel) en dat dan naar buiten projecteren.
  Verwerk eerst eigen leed…

  0 likes
 10. Thnx James Gilliland you are amazing ^L^
  http://youtu.be/b3921lrGbTY
  Namasté

  0 likes
 11. Lichtende man. Geen wonder dat de tegenkrachten hem niet mogen, deze man heeft werkelijk wat te zeggen en doet werkelijk iets.

  Mijn ervaring is dat deze tijd zeer behulpzaam is (het van je vraagt) om heel diep inwendig te kijken naar je emoties, angsten, blokkades en te kijken waar deze nou werkelijk vandaan komen.

  En te kijken of de conclusie van toen, ook de conclusie van nu zou zijn. En vergeven is ook heel handig 🙂
  Vooral ook vergeven van mezelf.

  Zelfs in zogenaamde slachtoffer-situaties is het enige echte probleem geweest dat ik mijn eigen licht vergat. Wie ik echt ben. Stralend en mooi.

  En zo spitten mijn man en ik dagelijks oude rommel omhoog, ook uit vorige levens. Interessant om te zien hoe de oude “filmpjes” verlopen als ik wel mijn licht had blijven leven…
  Heel veel beter dus.. -wordt vervolgd..

  0 likes
 12. (vervolg)
  Het is echt heerlijk om te doen.
  En zo word ik dus steeds meer onafhankelijk. Wat een zalige vrijheid.

  O, leerden we dit toch maar op school..
  Wat zouden we het dan met zijn allen goed hebben.

  En dat “zo dicht mogelijk bij de aarde eten” en in de natuur zijn. Het lijkt zo’n open deur. Maar wie doet het he.

  En wie verbindt zich dagelijks met het lichtende? Vooral ook in jezelf.

  Dan zijn “wonderen” zeer goed mogelijk.

  Zo binnen zo buiten.

  Heerlijk om meneer Gilliland te horen.

  0 likes
 13. Wat valt er op aan deze man? Dat hij wazig opzij kijkt en niet in de camera tot ons spreekt. Behalve dat dit uiterst onsympathiek is komt het verder nogal egocentrisch over. Verder zegt mijn oerinstinct en mensenkennis mij dat zo’n persoon:
  a) niet zijn eigen waarheid spreekt
  b) iets te verbergen heeft
  c) niet te vertrouwen is of
  d) misschien zelfs geestesziek is

  Laat u niet in de luren leggen!

  0 likes
 14. [quote name=”dp-cap”]Wat valt er op aan deze man? Dat hij wazig opzij kijkt en niet in de camera tot ons spreekt. Behalve dat dit uiterst onsympathiek is komt het verder nogal egocentrisch over. Verder zegt mijn oerinstinct en mensenkennis mij dat zo’n persoon:
  a) niet zijn eigen waarheid spreekt
  b) iets te verbergen heeft
  c) niet te vertrouwen is of
  d) misschien zelfs geestesziek is

  Laat u niet in de luren leggen![/quote]
  Wel wat voorbarig, alleen omdat hij toevballig een andere kant op kijkt of misschien een andere persoon in die kamer aankijkt?? hou het dan bij je eerste constatering maar je verbindt er direct wel gelijk vier 4 conclusies aan..
  Ik vind hem zelf prettig en positief over komen, maar ik kan er ook naast zitten en vind jouw mening ook interessant, en ik heb dit gevoel wat je beschrijft ook wel eens, alleen nu niet bij deze man, het blijft goed om zelf te blijven nadenken

  0 likes
 15. Als er een man is die puur en verlicht van hart is dan is het james gilliland wel
  Degene die direct een oordeel over deze man hebben moeten maar eens diep van binnen kijken en vooral voelen waar dit vandaan komt.
  Kijk eens verder dan je neus lang is en zoek bijvb op you tube wat deze man allemaal betekend heeft en nog!!! voor ascentie en het p9engverspreiden van info voor en van lichtwerkers
  Sleep on meneer dp-cap!!

  0 likes
 16. Hier nog een geweldige vid van James Gilliland ~*L*~

  http://youtu.be/KpzvMVmtPTA

  Namasté

  0 likes
 17. Heldere,inzichtelijke video.
  De man weet zijn gedachten duidelijk en coherent voor het voetlicht te brengen.
  Weet niet of het ook waar is,maar de ware skeptikus die ik ben,sluit ik niks op voorhand uit….
  Kudos!!

  0 likes
 18. [quote name=”Boon”]Heldere,inzichtelijke video.
  De man weet zijn gedachten duidelijk en coherent voor het voetlicht te brengen.
  Weet niet of het ook waar is,maar de ware skeptikus die ik ben,sluit ik niks op voorhand uit….
  Kudos!![/quote]

  De man kraamt aantoonbare onjuistheden uit maar jij, de ware skeptikus, sluit niets op voorhand uit.

  Misschien zou je als skeptikus moeten controleren of wat hij zegt hout snijdt.

  0 likes
 19. [quote name=”Jan”][quote name=”Boon”]Heldere,inzichtelijke video.
  De man weet zijn gedachten duidelijk en coherent voor het voetlicht te brengen.
  Weet niet of het ook waar is,maar de ware skeptikus die ik ben,sluit ik niks op voorhand uit….
  Kudos!![/quote]

  De man kraamt aantoonbare onjuistheden uit maar jij, de ware skeptikus, sluit niets op voorhand uit.

  Misschien zou je als skeptikus moeten controleren of wat hij zegt hout snijdt.[/quote]
  Misschien zou jij moeten onderzoeken wat skeptikus betekent….
  En aantoonbare onjuistheden?
  De man verkondigt een visie, het is op dit moment helemaal nog niet te zeggen of ALLES wat hij zegt aantoonbaar onjuist is,maar jij schijnt het antwoord te hebben,vanuit jouw eigen subjectieve mening….

  0 likes
 20. [quote name=”Boon”]
  Misschien zou jij moeten onderzoeken wat skeptikus betekent….
  En aantoonbare onjuistheden?
  De man verkondigt een visie, het is op dit moment helemaal nog niet te zeggen of ALLES wat hij zegt aantoonbaar onjuist is,maar jij schijnt het antwoord te hebben,vanuit jouw eigen subjectieve mening….[/quote]

  Ja, aantoonbare onjuistheden zie eerdere post. De man verkondigt een visie, details zijn te koop a $22,- ex verzendkosten.

  Ik zeg niet dat alles onjuist is wat hij zegt, goed lezen aub en dan pas reageren.

  0 likes
 21. [quote name=”Sipco”]Het gebulder geluid wat op veel plaatsen ter wereld wordt/werd gehoord, zijn de vibratie,s van moeder aarde die aan expansie onderhevig is.[/quote]

  Expansie? Wordt de aarde groter? (afgezien van de enkele tonnen ruimte spul dat er jaarlijks op de aarde neerploft)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

epidemioloog

Epidemioloog looft Zweedse corona-aanpak: ‘Op alle vlakken gelijk gekregen’

Zweden koos aan het begin van de ...

wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen ...