Homepagina » Buitenaards » Oude paradigma implodeert te midden van zonnevlammen en hitterecords (video)
gilliland9234749232348324

Oude paradigma implodeert te midden van zonnevlammen en hitterecords (video)

Zowel van binnen als van buiten leven we in een wereld waarin de vrouwelijke kant lange tijd onderdrukt is geweest, aldus James Gilliland van Eceti.

Door de vele tientallen krachtige zonnevlammen van de afgelopen dagen worden elektromagnetische velden opgeschud. Oude wonden komen aan het licht en worden geheeld.

We worden tegelijkertijd energetisch opgeladen. Ook het weer wordt steeds extremer doordat we worden gebombardeerd met grote hoeveelheden hoogenergetische deeltjes. NASA heeft vastgesteld dat de huidige zonnecyclus 24 tenminste de helft krachtiger is dan de vorige cyclus, aldus Gilliland.

Soeverein

Duizenden hitterecords zijn gesneuveld in de Verenigde Staten. De aarde wordt warmer en expandeert. Er worden meer aardbevingen en vulkaanuitbarstingen geregistreerd. Tegelijkertijd wordt ons bewustzijn verruimd terwijl we steeds meer leren loslaten. Zo boven, zo beneden, legt Gilliland uit.

We worden langzaam weer soeverein. Soeverein betekent volgens Gilliland niet alleen dat we bijvoorbeeld ons eigen voedsel produceren, maar het betekent ook dat we ons mentale, emotionele en spirituele lichaam op orde leren brengen. Interdimensionale beschavingen die dat proces al vele malen hebben doorlopen helpen ons daarbij.

Vergeten goden

Ze noemen ons ook wel de ‘vergeten goden’. We daalden af in de dimensies en vergaten onszelf. Het eenheidsbewustzijn komt letterlijk als een tsunami over ons heen en we hebben zelf de keuze om de golven te bedwingen.

Bron: YouTube/EcetiStargate

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
9 jaren geleden

Het gebulder geluid wat op veel plaatsen ter wereld wordt/werd gehoord, zijn de vibratie,s van moeder aarde die aan expansie onderhevig is.Kijk om je heen en je ziet het “Oude” in verval raken.Konkachilla(grandfather)vertelt de indianen, over de grote verandering die gaande is!!Overal ter wereld is de verandering overigens al gaande.Ik denk dat ik weinig mensen de ogen nog moet openenen.Watch the old world go, and see the new world grow!!De Maya,s vertellen hetzelfde: http://www.youtube.com/watch?v=kr__EgM3c9U&feature=related

c
c
9 jaren geleden

[quote name=”Sipco”]Het gebulder geluid wat op veel plaatsen ter wereld wordt/werd gehoord, zijn de vibratie,s van moeder aarde die aan expansie onderhevig is.Kijk om je heen en je ziet het “Oude” in verval raken.Konkachilla(grandfather)vertelt de indianen, over de grote verandering die gaande is!!Overal ter wereld is de verandering overigens al gaande.Ik denk dat ik weinig mensen de ogen nog moet openenen.Watch the old world go, and see the new world grow!!De Maya,s vertellen hetzelfde: http://www.youtube.com/watch?v=kr__EgM3c9U&feature=related%5B/quote%5D

Ik zie het zo ;De aarde is net als een pan water op het vuur het gaat borrelen en dan stomen dat is wat er met de aarde gebeurt (en ons) dus er gaan dingen veranderen sowieso.

Jan
Jan
9 jaren geleden

Op James’ site zie ik vooral prominent staan dat hij zijn dvd wil pluggen à $22,- ex verzendkosten.

“NASA heeft vastgesteld dat de huidige zonnecyclus 24 tenminste de helft krachtiger is dan de vorige cyclus, aldus Gilliland.”

Solar cycle 24 is juist de minst krachtige in 100 jaar, zie http://www.solen.info/solar/cyclcomp.html en http://solarscience.msfc.nasa.gov/predict.shtml

“Ze noemen ons ook wel de ‘vergeten goden’.”

Wie noemen ons zo? Volgens mij is James de enige die ons zo noemt.

Ik krijg sterk de indruk dat James zich specialiseert in onware en ongefundeerde uitspraken, en met zijn “visie” vooral geld probeert te verdienen over de ruggen van goedgelovige mensen.

Klaske Goedhart
Klaske Goedhart
9 jaren geleden

Geen wonder dat de mensen van de bergen vallen…

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

de jonge

De Jonge verwacht dat coronatoegangsbewijzen langer nodig zijn: ‘We lijken er behoorlijk aan gewend geraakt te zijn’

Zorgminister Hugo de Jonge wil zich nog ...

npo

Walging om NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten: ‘Totaal ziek!’

In het NTR-programma De Sociëteit werd vrijdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x