Buitenaards

Oude paradigma implodeert te midden van zonnevlammen en hitterecords (video)

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zowel van binnen als van buiten leven we in een wereld waarin de vrouwelijke kant lange tijd onderdrukt is geweest, aldus James Gilliland van Eceti.

Door de vele tientallen krachtige zonnevlammen van de afgelopen dagen worden elektromagnetische velden opgeschud. Oude wonden komen aan het licht en worden geheeld.

We worden tegelijkertijd energetisch opgeladen. Ook het weer wordt steeds extremer doordat we worden gebombardeerd met grote hoeveelheden hoogenergetische deeltjes. NASA heeft vastgesteld dat de huidige zonnecyclus 24 tenminste de helft krachtiger is dan de vorige cyclus, aldus Gilliland.

Soeverein

Duizenden hitterecords zijn gesneuveld in de Verenigde Staten. De aarde wordt warmer en expandeert. Er worden meer aardbevingen en vulkaanuitbarstingen geregistreerd. Tegelijkertijd wordt ons bewustzijn verruimd terwijl we steeds meer leren loslaten. Zo boven, zo beneden, legt Gilliland uit.

We worden langzaam weer soeverein. Soeverein betekent volgens Gilliland niet alleen dat we bijvoorbeeld ons eigen voedsel produceren, maar het betekent ook dat we ons mentale, emotionele en spirituele lichaam op orde leren brengen. Interdimensionale beschavingen die dat proces al vele malen hebben doorlopen helpen ons daarbij.

Vergeten goden

Ze noemen ons ook wel de ‘vergeten goden’. We daalden af in de dimensies en vergaten onszelf. Het eenheidsbewustzijn komt letterlijk als een tsunami over ons heen en we hebben zelf de keuze om de golven te bedwingen.

Bron: YouTube/EcetiStargate

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
9 jaren geleden

Het gebulder geluid wat op veel plaatsen ter wereld wordt/werd gehoord, zijn de vibratie,s van moeder aarde die aan expansie onderhevig is.Kijk om je heen en je ziet het “Oude” in verval raken.Konkachilla(grandfather)vertelt de indianen, over de grote verandering die gaande is!!Overal ter wereld is de verandering overigens al gaande.Ik denk dat ik weinig mensen de ogen nog moet openenen.Watch the old world go, and see the new world grow!!De Maya,s vertellen hetzelfde: http://www.youtube.com/watch?v=kr__EgM3c9U&feature=related

c
c
9 jaren geleden

[quote name=”Sipco”]Het gebulder geluid wat op veel plaatsen ter wereld wordt/werd gehoord, zijn de vibratie,s van moeder aarde die aan expansie onderhevig is.Kijk om je heen en je ziet het “Oude” in verval raken.Konkachilla(grandfather)vertelt de indianen, over de grote verandering die gaande is!!Overal ter wereld is de verandering overigens al gaande.Ik denk dat ik weinig mensen de ogen nog moet openenen.Watch the old world go, and see the new world grow!!De Maya,s vertellen hetzelfde: http://www.youtube.com/watch?v=kr__EgM3c9U&feature=related%5B/quote%5D

Ik zie het zo ;De aarde is net als een pan water op het vuur het gaat borrelen en dan stomen dat is wat er met de aarde gebeurt (en ons) dus er gaan dingen veranderen sowieso.

Jan
Jan
9 jaren geleden

Op James’ site zie ik vooral prominent staan dat hij zijn dvd wil pluggen à $22,- ex verzendkosten.

“NASA heeft vastgesteld dat de huidige zonnecyclus 24 tenminste de helft krachtiger is dan de vorige cyclus, aldus Gilliland.”

Solar cycle 24 is juist de minst krachtige in 100 jaar, zie http://www.solen.info/solar/cyclcomp.html en http://solarscience.msfc.nasa.gov/predict.shtml

“Ze noemen ons ook wel de ‘vergeten goden’.”

Wie noemen ons zo? Volgens mij is James de enige die ons zo noemt.

Ik krijg sterk de indruk dat James zich specialiseert in onware en ongefundeerde uitspraken, en met zijn “visie” vooral geld probeert te verdienen over de ruggen van goedgelovige mensen.

Klaske Goedhart
Klaske Goedhart
9 jaren geleden

Geen wonder dat de mensen van de bergen vallen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x