Mens en DierCorona

Nobelprijswinnaar waarschuwt: coronaprik veroorzaakt mogelijk ‘neurodegeneratieve ziektes’

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronavaccin veroorzaakt mogelijk neurodegeneratieve ziektes, waarschuwde Nobelprijswinnaar Luc Montagnier tijdens een interview met France-Soir. Hij is ook ‘verontwaardigd’ dat men kinderen wil gaan vaccineren.

We bevinden ons op onbekend terrein. Dit is waanzin. Ik veroordeel dit ten scherpste, aldus Montagnier in gesprek met journalist Xavier Azalbert.

Toekomstige generaties

Het vaccineren van kinderen kan volgens hem afschuwelijke gevolgen hebben. Hij noemde als voorbeeld de herbicide glyfosaat. “Recente onderzoeken naar glyfosaat hebben aangetoond dat er epigenetische effecten zijn,” legde professor Montagnier uit. “Dat betekent dat mensen die glyfosaat binnenkrijgen via voedsel iets doorgeven wat toekomstige generaties zal beïnvloeden. Hun kinderen, hun kleinkinderen, hun achterkleinkinderen zullen lijden.”

De Nobelprijswinnaar zei dat mRNA op dezelfde manier desastreuze gevolgen kan hebben. “Messenger-RNA dat in coronavaccins wordt gestopt, is mogelijk van invloed op toekomstige generaties.”

Prionen

Montagnier is ook bezorgd dat de vaccins over ‘vijf tot 10 jaar’ kunnen leiden tot ‘neurodegeneratieve ziektes’. Dergelijke ziektes beïnvloeden de zenuwcellen in het brein.

Hij zei dat er sequenties zijn die ‘lijken op de prion-sequenties in het RNA van het coronavirus’ en die ‘de natuurlijke eiwitten in het brein kunnen verstoren en omvormen tot prionen’. Bekende prionziektes bij mens en dier zijn de ziekte van Creutzfeldt-Jakob en de gekkekoeienziekte.

[RAIR Foundation USA]

4.8 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

En alweer de zoveelste goed bedoelende wetenschapper die de mensheid probeert te waarschuwen en te behoeden voor het kwaad. Helaas zal hij voor velen, zeker zo’n 80% een roepende in de woestijn blijken te zijn.
Ik ga er van uit, dat het merendeel van de lezers van 9fornews wel van de hoed en de rand weten, maar het is zo jammer dat het grootste deel van de bevolking nog steeds vertrouwt op een leugenachtige demissionaire regering. Het kwaad is onder ons.

Willem1
Willem1
2 jaren geleden

Wanneer je zo’n prik neemt heb je al een neurodegeneratieve ziekte denk ik want je hersenen zijn dan aangetast, helaas bij heel veel mensen het geval door decennia lang tv kijken en “onderwijs”. Brussel vindt het vaccin veilig genoeg om ook kinderen vanaf 12 jaar te prikken, veilig genoeg, een niet goedgekeurd “vaccin” en ouders laten hun kinderen gewoon prikken. Deze lieden in de “politiek” en “wetenschap” komen overal mee weg, ze doen alles wat tegen het gezonde verstand in gaat en zelfs mijn buren van ver in de 90 die alle ellende in de 2eWO bewust hebben ervaren gaan er in mee. Hier op NFN heeft men 100 keer meer verstand dan dat hele zooitje daar want voor het uitvoeren van die absurde agenda moet je wel gestoord zijn.

Martine
Martine
2 jaren geleden

Volgens mij is het niet de bedoeling dat er toekomstige generaties komen, in biologische zin. Ik denk ook niet dat je op lange termijn moet kijken met dit vaccin. Volgens mij gaat het vaccin namelijk op korte termijn vooral impact hebben op het immuunsysteem en zullen in de herfst veel mensen niet bestand zijn tegen virussen en gaan omvallen/ ziek worden. De propaganda machine gaat dan weer aan het werk en het zal het allemaal verweten worden aan de nieuwe mutaties. Ook is aangegeven dat juist door grote getalen mensen te vaccineren je juist dodelijk virussen creëert. Ook voor niet gevaccineerde mensen een risico naast dat je steeds meer hoort over gevaccineerde die shedden. Niet gevaccineerde die in contact met gevaccineerde met onverklaarbare menstruatie problemen en blauwe plekken komen te zitten. Niemand die hier nog een antwoord op heeft.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

UK VACCIN PASPOORT plannen GESTOPT.
Reiner Fuellmich Neurenberg 2 komt eraan..

COVID-VIRUS GAME OVER!!

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x