CoronaBuitenland

Door Rockefeller Foundation gefinancierde club moet kritiek over coronaprik in de kiem smoren

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!

De Rockefeller Foundation heeft maar liefst 7,2 miljoen dollar gestopt in The Mercury Project. Deze stichting is opgericht door oliemagnaat John D. Rockefeller, die aan de wieg stond van Big Pharma.

Het geld wordt geïnvesteerd in gedragsonderzoek dat mensen ertoe moet aanzetten om de coronaprik te halen. Het Project wordt ook ingezet om ‘misinformatie’ en ‘desinformatie’ over coronavaccins te bestrijden.

Veel potentiële bijwerkingen

De Amerikaanse arts Peterson Pierre vraagt zich af wat ze verstaan onder ‘misinformatie’ en ‘desinformatie’. “Het feit dat de prikken besmetting of transmissie niet voorkomen? Of het feit dat volledig gevaccineerden en geboosterden vatbaarder zijn voor corona? Of misschien het feit dat de prikken heel veel potentiële bijwerkingen hebben?” vraagt de arts.

Daarnaast wordt het Project ingezet om afwijkende meningen te censureren. “Verrassing!” aldus Pierre. Het Project is met name gericht op Zuid-Amerika, Afrika, India, West-Indië en de Verenigde Staten.

Lockstep-scenario

De Rockefeller Foundation hielp in 2010 bij het opstellen van een rapport over vier mogelijke toekomstscenario’s die zich de komende 15 tot 20 jaar zouden kunnen voltrekken. Eén van die scenario’s ging over het uitbreken van een pandemie, precies wat er in 2020 is gebeurd.

De machthebbers laten in het scenario nooit een einde komen aan de denkbeeldige crisis. Zelfs nadat de pandemie wegebt, blijven de autoritaire maatregelen van kracht en worden ze zelfs aangescherpt.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
11 dagen geleden

Misinformatie en desinformatie is in hun ogen niets anders dan alles wat niet hun waarheid is.
Een narcistische inslag 2.0 zeg maar.

Andre
Andre
11 dagen geleden

Zoals in Duitsland ja met minister Lauterbach als minister van gezondheid. Hij is tevreden zoals het gaat met het dragen van mondkapjes in het openbaar vervoer en de ziekenhuizen en de opfris prik is een succes. Lauterbach is geen minister van gezondheid maar gewoon in Dienst van Rockefeller maar wel betaald van Duits belastinggeld en natuurlijk een riant baantje ergens bij de Rockefellers na gedane diensten. In Nerderland liep er ook zo eentje dat was Hugo de Jonge en nu gladjakker Kuipers.

John
John
11 dagen geleden

Autoritaire maatregelen die enkel worden aangescherpt; die niet wegebben maar qua vloed enkel toenemen.

Tegen Iets wat niet wegebt, bouw je een dijk en afvoerkanalen.

Daarin is Nederland absoluut de expert van deze wereld.

Laten we dat nu dan ook toepassen op deze vloed van krankzinnigheid.

Te beginnen met de de uitvoerders daarvan in vak K (=vak krankzinnigen)!

Henk
Henk
11 dagen geleden

Arrogantie van de elite.
Karma = een bitch.
Ooit komt het.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x