Buitenland

En dan rijdt er plots een Oekraïens pantservoertuig met hakenkruis voorbij tijdens een Duits tv-interview

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

De Duitse nieuwszender n-tv hield een interview met Oekraïense soldaten die onlangs de stad Izjoem in de regio Charkov hebben ingenomen, toen er plots een Oekraïens pantservoertuig voorbij reed met op de zijkant een hakenkruis.

(Video verwijderd? Klik hier...)


De beelden gingen het hele internet over en ondersteunen de bewering dat veel Oekraïense soldaten het nazigedachtegoed aanhangen. Rusland is naar eigen zeggen de speciale militaire operatie in Oekraïne begonnen om het land onder meer te denazificeren.

oekraïens
Foto: PRESIDENT OF UKRAINE VOLODYMYR ZELENSKYY Official website

Afgelopen week publiceerde het presidentiële kantoor van president Zelenski een afbeelding waarop hij poseert met een Oekraïense soldaat die een nazi-embleem op zijn uniform draagt. Deze foto is ook gemaakt in Izjoem.

Het embleem lijkt op een symbool dat de SS gebruikte tijdens de Tweede Wereldoorlog. De foto is stilletjes verwijderd. Eerder plaatste president Zelenski een foto van een soldaat die een symbool van de SS Totenkopf Division op zijn uniform droeg. Dat deed hij bij een bericht over Overwinningsdag. Die foto werd binnen een half uur verwijderd.

Abrupt afgekapt

Toen de Russische VN-gezant Dmitri Poljanski in een interview met de Britse zender Sky News zei dat dit betekent dat Groot-Brittannië een regime steunt dat nazisymbolen tentoonspreidt, werd hij abrupt afgekapt.

“Ziedaar, de beroemde vrijheid van meningsuiting in het Westen,” schreef Poljanski op Telegram. “Nu denken ze wel 100 keer na voordat ze Russische diplomaten uitnodigen in een live-uitzending.”

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dat lijkt me redelijk evident….de George-Soros Nazis & de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie hebben al in 2014 een Staatsgreep gepleegd in OekroNazië…Hardcore-Nazis werden getraind door de NAVO & Uncle-Shmuel…net zoals ze in Syrië & Irak hebben gedaan met ISIS & al-CIAda (Mujahideen) in Afghanistan…Nu gaat het Terroristische Westen WOIII uitlokken met Rusland & dat kunnen ze krijgen ook….Gedeeltelijke Mobilisatie is al uitgeroepen….Héél OekroNazië gaat gedenazificeerd & gedemilitariseerd worden..

Andrei Martyanov
https://youtu.be/WdZMYGMz89o

Gesneuvelde Soldaten tijdens de Russische Speciale Militaire Operatie in OekroNazië sinds 24 Februari 2022:

Russische Militairen: 5.937

OekroNazis: 61.202 en dat is alleen nog maar wat de Russen konden tellen op het slagveld en dan komen daar ook nog eens alle gewonden bij, wat meestal het Drievoudige is van het aantal doden….

De Russkies gaan onvermoeibaar door totdat ze AL hun Doelen bereikt hebben….

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wij worden dom gehouden door de MSM en het kartel kabinet, maar mensen echt nieuws vindt je op het alternatieve nieuws. Laat uw mening afhangen van wat u zelf denkt, en niet wat vak K en de MSM ons op de mouw spelden.

Marcow
Marcow
1 jaar geleden

Onduidelijke foto.
Jammer maar weer.

Er zijn genoeg beelden van nazi oekros.

Ga de historie maar na van de Oekros

karton
karton
1 jaar geleden

Het verbaast mij niks !
En “Den Haag” vindt het kennelijk ook allemaal prima !

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x