Buitenland

En dan rijdt er plots een Oekraïens pantservoertuig met hakenkruis voorbij tijdens een Duits tv-interview

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

De Duitse nieuwszender n-tv hield een interview met Oekraïense soldaten die onlangs de stad Izjoem in de regio Charkov hebben ingenomen, toen er plots een Oekraïens pantservoertuig voorbij reed met op de zijkant een hakenkruis.

(Video verwijderd? Klik hier...)


De beelden gingen het hele internet over en ondersteunen de bewering dat veel Oekraïense soldaten het nazigedachtegoed aanhangen. Rusland is naar eigen zeggen de speciale militaire operatie in Oekraïne begonnen om het land onder meer te denazificeren.

oekraïens
Foto: PRESIDENT OF UKRAINE VOLODYMYR ZELENSKYY Official website

Afgelopen week publiceerde het presidentiële kantoor van president Zelenski een afbeelding waarop hij poseert met een Oekraïense soldaat die een nazi-embleem op zijn uniform draagt. Deze foto is ook gemaakt in Izjoem.

Het embleem lijkt op een symbool dat de SS gebruikte tijdens de Tweede Wereldoorlog. De foto is stilletjes verwijderd. Eerder plaatste president Zelenski een foto van een soldaat die een symbool van de SS Totenkopf Division op zijn uniform droeg. Dat deed hij bij een bericht over Overwinningsdag. Die foto werd binnen een half uur verwijderd.

Abrupt afgekapt

Toen de Russische VN-gezant Dmitri Poljanski in een interview met de Britse zender Sky News zei dat dit betekent dat Groot-Brittannië een regime steunt dat nazisymbolen tentoonspreidt, werd hij abrupt afgekapt.

“Ziedaar, de beroemde vrijheid van meningsuiting in het Westen,” schreef Poljanski op Telegram. “Nu denken ze wel 100 keer na voordat ze Russische diplomaten uitnodigen in een live-uitzending.”

4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 dagen geleden

Dat lijkt me redelijk evident….de George-Soros Nazis & de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie hebben al in 2014 een Staatsgreep gepleegd in OekroNazië…Hardcore-Nazis werden getraind door de NAVO & Uncle-Shmuel…net zoals ze in Syrië & Irak hebben gedaan met ISIS & al-CIAda (Mujahideen) in Afghanistan…Nu gaat het Terroristische Westen WOIII uitlokken met Rusland & dat kunnen ze krijgen ook….Gedeeltelijke Mobilisatie is al uitgeroepen….Héél OekroNazië gaat gedenazificeerd & gedemilitariseerd worden..

Andrei Martyanov
https://youtu.be/WdZMYGMz89o

Gesneuvelde Soldaten tijdens de Russische Speciale Militaire Operatie in OekroNazië sinds 24 Februari 2022:

Russische Militairen: 5.937

OekroNazis: 61.202 en dat is alleen nog maar wat de Russen konden tellen op het slagveld en dan komen daar ook nog eens alle gewonden bij, wat meestal het Drievoudige is van het aantal doden….

De Russkies gaan onvermoeibaar door totdat ze AL hun Doelen bereikt hebben….

Hugo
Hugo
11 dagen geleden

Wij worden dom gehouden door de MSM en het kartel kabinet, maar mensen echt nieuws vindt je op het alternatieve nieuws. Laat uw mening afhangen van wat u zelf denkt, en niet wat vak K en de MSM ons op de mouw spelden.

Marcow
Marcow
11 dagen geleden

Onduidelijke foto.
Jammer maar weer.

Er zijn genoeg beelden van nazi oekros.

Ga de historie maar na van de Oekros

karton
karton
11 dagen geleden

Het verbaast mij niks !
En “Den Haag” vindt het kennelijk ook allemaal prima !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x