Paranormaal

VIDEO: Ongeneeslijk zieke Annabel ‘genezen na bezoek aan de hemel’

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 12-jarige Annabel Beam was negen jaar toen ze 10 meter uit een boom viel en naar eigen zeggen in de hemel belandde. Op vijfjarige leeftijd werd Annabel gediagnosticeerd met twee ongeneeslijke aandoeningen.

De twee ziektes tastten haar spijsverteringsstelsel aan, maar toen ze in 2011 uit de boom viel was ze helemaal genezen, zei haar moeder Christy. Er is geen wetenschappelijke verklaring voor de verdwijning van de twee ziektes, maar volgens de familie van het meisje heeft het iets te maken met het bezoek dat Annabel aan de hemel zou hebben gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik zag de hemel. Het was er heel erg licht. En ik zag mijn Mimi die een paar jaar geleden is overleden. Toen wist ik dat ik in de hemel was,” zei Annabel in het programma Fox & Friends. Moeder Christy Beam heeft een boek geschreven over de ervaringen van haar dochter, getiteld Miracles from Heaven.

Annabel beweerde ook een klein meisje te hebben gezien die volgens Jezus haar zus was. Christy had voor de geboorte van Annabel een miskraam gehad en denkt dat dat de dochter is die ze heeft gezien.

Moeder Christy spreekt van een wonder. Annabels arts dr. Samuel Nurko stuurde haar in november vorig jaar weer naar huis. Ze leidt een normaal leven en hoeft geen behandelingen meer te ondergaan.

Er zijn steeds meer kinderen die zeggen dat ze in de hemel zijn geweest. Afgelopen jaar kwam de film ‘Heaven is for Real’ uit. Colton Burpo beweert dat hij de hemel heeft bezocht na een bijna-doodervaring. Hij spreekt nuchter over gebeurtenissen die plaatsvonden voor zijn geboorte, dingen die hij onmogelijk kan weten. De film is de verfilming van de bestseller De jongen die in de hemel was.

Bijna vijf jaar terug domineerde het boek ‘De jongen die uit de hemel terugkwam’ de bestsellerlijsten in de VS. Het boek claimde een waargebeurd verhaal te zijn, maar begin dit jaar vertelde de inmiddels 16-jarige hoofdpersoon Alex Markeley dat alles verzonnen is.

[Foxnews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ellis
Ellis
8 jaren geleden

“Het boek claimde een waargebeurd verhaal te zijn, maar begin dit jaar vertelde de inmiddels 16-jarige hoofdpersoon Alex Markeley dat alles verzonnen is.”

Wellicht onder druk van …. om dit als een hoax naar buiten te brengen. Want stel je voor dat er meer is tussen hemel en aarde!

flardinga
flardinga
8 jaren geleden

Ik heb er wel moeite mee dat een moeder gelijk een boek schrijft, is dat alleen maar om er big money uit te slaan?

rosa
rosa
8 jaren geleden

Ik vind t zielig voor die jongen dat ie heeft gezegd dat ie gelogen had over zijn eigen verhaal.Nu heb ik ook een zoon van 16 maar die had ik ook niet meer kunnen hebben…….want laatst kwam hij thuis van een wandeling met zijn vriendinnetje en vertelde mij dat ie uit de boom was gevallen. Ik schrok hevig maar was ook verbaasd want hij had niets…. gelukkig maar! Ik vroeg m wat er gebeurd was en hij vertelde dat ze tijdens de wandeling in een boom waren geklommen… hij was hoog in de boom en wilde een tak pakken maar greep mis en verloor zijn evenwicht…..een onzichtbare hand had m vastgepakt en m weer in de boom gezet waardoor hij zelf weer naar beneden kon klimmen. Ik heb zo n gamende voetbal liefhebber als zoon. Is heel praktisch en dit verhaal vertelde hij heel rustig en ik ben héél erg blij dat hij er nog is!!!

365Y
365Y
8 jaren geleden

Vreemd dat het kleine meisje op de foto plotseling een andere blik in haar ogen krijgt op 2.38 minuten ..

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x