Homepagina » Paranormaal » VIDEO: Ongeneeslijk zieke Annabel ‘genezen na bezoek aan de hemel’
VIDEO: Ongeneeslijk zieke Annabel 'genezen na bezoek aan de hemel'

VIDEO: Ongeneeslijk zieke Annabel ‘genezen na bezoek aan de hemel’

De 12-jarige Annabel Beam was negen jaar toen ze 10 meter uit een boom viel en naar eigen zeggen in de hemel belandde. Op vijfjarige leeftijd werd Annabel gediagnosticeerd met twee ongeneeslijke aandoeningen.

De twee ziektes tastten haar spijsverteringsstelsel aan, maar toen ze in 2011 uit de boom viel was ze helemaal genezen, zei haar moeder Christy. Er is geen wetenschappelijke verklaring voor de verdwijning van de twee ziektes, maar volgens de familie van het meisje heeft het iets te maken met het bezoek dat Annabel aan de hemel zou hebben gebracht.

“Ik zag de hemel. Het was er heel erg licht. En ik zag mijn Mimi die een paar jaar geleden is overleden. Toen wist ik dat ik in de hemel was,” zei Annabel in het programma Fox & Friends. Moeder Christy Beam heeft een boek geschreven over de ervaringen van haar dochter, getiteld Miracles from Heaven.

Annabel beweerde ook een klein meisje te hebben gezien die volgens Jezus haar zus was. Christy had voor de geboorte van Annabel een miskraam gehad en denkt dat dat de dochter is die ze heeft gezien.

Moeder Christy spreekt van een wonder. Annabels arts dr. Samuel Nurko stuurde haar in november vorig jaar weer naar huis. Ze leidt een normaal leven en hoeft geen behandelingen meer te ondergaan.

Er zijn steeds meer kinderen die zeggen dat ze in de hemel zijn geweest. Afgelopen jaar kwam de film ‘Heaven is for Real’ uit. Colton Burpo beweert dat hij de hemel heeft bezocht na een bijna-doodervaring. Hij spreekt nuchter over gebeurtenissen die plaatsvonden voor zijn geboorte, dingen die hij onmogelijk kan weten. De film is de verfilming van de bestseller De jongen die in de hemel was.

Bijna vijf jaar terug domineerde het boek ‘De jongen die uit de hemel terugkwam’ de bestsellerlijsten in de VS. Het boek claimde een waargebeurd verhaal te zijn, maar begin dit jaar vertelde de inmiddels 16-jarige hoofdpersoon Alex Markeley dat alles verzonnen is.

[Foxnews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • flardinga schreef:

  Ik heb er wel moeite mee dat een moeder gelijk een boek schrijft, is dat alleen maar om er big money uit te slaan?

  9 likes
 • Ellis schreef:

  “Het boek claimde een waargebeurd verhaal te zijn, maar begin dit jaar vertelde de inmiddels 16-jarige hoofdpersoon Alex Markeley dat alles verzonnen is.”

  Wellicht onder druk van …. om dit als een hoax naar buiten te brengen. Want stel je voor dat er meer is tussen hemel en aarde!

  4 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Gezien de sterk bevestigende aard voor het christendom van zijn verhaal verbaast het me niks dat het een uit de duim gezogen verhaal is.

   Kan ook nog echt gebeurd zijn maar daarna verdraaid om binnen de geloofsovertuiging vh christendom te blijven.

   Maar die eerste optie acht ik in dit geval eerder voor waar.

   2 likes
 • rosa schreef:

  Ik vind t zielig voor die jongen dat ie heeft gezegd dat ie gelogen had over zijn eigen verhaal.Nu heb ik ook een zoon van 16 maar die had ik ook niet meer kunnen hebben…….want laatst kwam hij thuis van een wandeling met zijn vriendinnetje en vertelde mij dat ie uit de boom was gevallen. Ik schrok hevig maar was ook verbaasd want hij had niets…. gelukkig maar! Ik vroeg m wat er gebeurd was en hij vertelde dat ze tijdens de wandeling in een boom waren geklommen… hij was hoog in de boom en wilde een tak pakken maar greep mis en verloor zijn evenwicht…..een onzichtbare hand had m vastgepakt en m weer in de boom gezet waardoor hij zelf weer naar beneden kon klimmen. Ik heb zo n gamende voetbal liefhebber als zoon. Is heel praktisch en dit verhaal vertelde hij heel rustig en ik ben héél erg blij dat hij er nog is!!!

  1 likes
 • 365Y schreef:

  Vreemd dat het kleine meisje op de foto plotseling een andere blik in haar ogen krijgt op 2.38 minuten ..

  0 likes
 • welniet schreef:

  Hoe mooi en ook allemaal moge klinken en hoe prachtig de omstandigheden ook moge zijn….it must end somewhere. Being forever is a nightmare….

  0 likes
 • x

  Check Also

  jezus

  Jezus was een islamitische martelaar en een Palestijn, zegt deze leider

  Tijdens de kerst claimden diverse Palestijnse leiders ...

  Nooit gezien zoiets: ik zag in de badkamer mijn overleden oma zitten. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Nooit gezien zoiets: in de badkamer zat mijn overleden oma. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Catja de Rijk is al 15 jaar ...

  >