Buitenland

Oostenrijker die inenting weigert, krijgt boete van 3600 euro: ‘Het wordt steeds gekker’

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ongevaccineerde Oostenrijkers moeten zich voor februari alsnog laten vaccineren. Hoe dat er precies uit gaat zien, is nog niet duidelijk. “Maar er is wel gesproken over een belangrijk punt, namelijk wat de gevolgen zijn als iemand zich niet laat inenten,” zegt BNR-correspondent Michael de Werd.

“Wie een eerste inenting weigert, krijgt een boete van 3600 euro. Maar ook mensen die al wél gevaccineerd zijn en hun derde prik niet willen halen, kunnen op 1500 euro straf rekenen,” aldus De Werd.

Complottheorie

In Wenen gingen zaterdag tienduizenden mensen de straat op om te demonstreren tegen onder andere de vaccinatieplicht. “Een overheid die burgers dwingt tot vaccinatie, als je dit nog niet ziet als hellend vlak weet ik het ook niet meer,” zegt Telegraaf-verslaggever Wierd Duk.

“3600 euro boete of vier weken het gevang in als je je niet laat vaccineren. In Oostenrijk nu realiteit. Hoelang geleden werd zelfs het voorzichtig suggereren van een vaccinatieplicht in de toekomst nog afgedaan als complottheorie?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Columnist Marianne Zwagerman schrijft: “En het wordt steeds gekker.”

Gevaccineerd, hersteld of dood

In Duitsland wordt inmiddels ook gesproken over verplicht inenten. De Duitse gezondheidsminister Jens Spahn zet de 2G-samenleving in een stroomversnelling. Hij kondigt aan: “Tegen het einde van de winter zullen Duitsers gevaccineerd, hersteld of dood zijn.”

FVD-leider Thierry Baudet reageert: “Bizar! Ze zijn echt helemaal gek geworden. Red je land, voorkóm dat dit ook hier gebeurt! Strijd voor je vrijheid!”

4.9 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
216 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jill
Jill
7 maanden geleden

Deze waanzin mag dringend stoppen inderdaad. Nu beginnen ze in België ook al met een ‘walgelijk’ brigade.

Frans peeterS
Frans peeterS
7 maanden geleden

Dus hoe meer geld je hebt hoe gemakkelijker kan je u vrijkopen, van democratie gesproken?

schaap in wolfskleren
schaap in wolfskleren
7 maanden geleden

Werd kan mooi in de titel van het blad van Amnesty…. Werd vervolgd.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Ja weet je…ze kunnen er ook gewoon 2 Miljoen Euro van maken…wat maakt ‘t uit? Laat ze die Boete maar bij me proberen te incasseren….kennen ze lachen…Hoeveel incasseerders gaan ze daar nu weer voor Opleiden? Zeker ook weer 5000….Daarbij komt dat al deze Boetes Ongrondwettelijk zijn dus je hoeft ze toch NOOIT te betalen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

216
0
We lezen graag je reactie!x