Homepagina » Mens en Dier » Doutzen Kroes spreekt zich uit: ‘Ik laat me niet dwingen om de prik te nemen’
doutzen
Foto: Doutzen Kroes (VOGUE Taiwan CC BY 3.0)

Doutzen Kroes spreekt zich uit: ‘Ik laat me niet dwingen om de prik te nemen’

Topmodel Doutzen Kroes heeft de afgelopen maanden haar social media aan de kant geschoven. Een deel van mij wilde ontsnappen in mijn gezinsbubbel. Dat deel van mij geloofde in de kracht van bewustzijn, dat datgene waar je energie in stopt, groeit, schrijft Doutzen op Instagram.

En dus probeerde ik het negatieve te negeren en me te richten op het positieve. Maar ik kan niet langer mijn ogen sluiten voor het onrecht dat zich recht onder onze neus afspeelt, zegt ze.

Mijn handen trillen

Doutzen zegt dat anderen haar hoop en kracht hebben gegeven door op te staan voor onze rechten. “Ze hebben mijn hart geraakt en me geïnspireerd om hetzelfde te doen,” schrijft het supermodel.

“Hoewel mijn handen trillen terwijl ik dit schrijf, voel ik dat het tijd is om moed te verkiezen boven comfort en mijn waarheid uit te spreken: ik laat me niet dwingen om de prik te nemen. Ik laat me niet dwingen om te bewijzen dat ik gezond ben om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Ik accepteer niet dat mensen worden uitgesloten op basis van hun medische status.”

Fakkel van hoop en liefde

Het is het waard om voor het recht op vrijheid van meningsuiting te vechten, maar enkel verenigd in vrede en liefde kunnen we dit oplossen! Geef de fakkel van hoop en liefde door en spreek jouw waarheid,” zegt Doutzen tot besluit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

4.7 126 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Goed zo, Doutzen! Wat je NU doet is ook het enige dat mogelijk is.
Het is onmogelijk om in je gezinsbubbel te blijven en net te doen alsof de buitenwereld niet bestaat. Dat IS namelijk niet zo. Die keiharde buitenwereld is er wel degelijk.
Verder ben je ook nog eens moeder van jonge kinderen. Je bent het ook aan je kinderen verplicht om voor ze te vechten.
Ik dacht trouwens dat je ook bij die beweging was van “Moeders voor……”, die organisatie waar ook Sietske Bergsma deel van uitmaakt. Die vecht ook al maandenlang als een leeuwin voor haar kids.
Ik heb trouwens best wel begrip voor je, dat je eigenlijk het liefst binnen de rust van je gezin wilt leven, maar dat wordt ons ALLEMAAL gans onmogelijk gemaakt.
Als ik mensen tegenkom die zeggen: ik leef gewoon lekker mijn leventje en heb nergens last van, dan denk ik altijd: WAT zal jij keihard wakker worden als het muntje is gevallen.
Je kunt maar beter iedere dag je ogen en oren wijd open hebben, want dan ben je beter in staat om tegen alles wat ons bedreigt, daadwerkelijk op te staan.
Ik ben erg blij dat er nu weer een bekende Nederlander een duidelijk standpunt bepaalt. Dat is belangrijk, want er zijn al genoeg omgekochte BN-ers die ons dagelijks trakteren op de vele bullshit-verhalen wat betreft het “goede” van de gentechinjectie.
Doutzen, ik hoop dat er velen jouw goede voorbeeld zullen volgen.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
1 maand geleden

Doutzen schrijft ‘Ik laat me niet dwingen om te bewijzen dat ik gezond ben om deel te kunnen nemen aan de samenleving’. Dat is precies de kern om de coronapestpas met volle overtuiging af te wijzen! Mooie zin om bij een demonstratie te gebruiken op een spandoek of om op een stikker te zetten en die overal op te plakken.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 maand geleden

Prachtige ziel… laten we ons niet gek maken maar de kracht van het licht en liefde volgen, in La’Kech

Avax
Avax
1 maand geleden

Doutzen wat een moed om dit te doen.De dapperen ,zullen nu diegene zijn uit “de enternainment wereld” en ook eruit zullen stappen.En durven zeggen genoeg is genoeg.Dan zal het veel sneller gaan deze ziekelijke gekken te stoppen. Jij hebt je ziel, geweten en het meest belangrijke wat de mens op zijn weg heeft meegekregen nl.zijn vrije wil tenminste niet aan hen verkocht. Verkocht aan een groepje zeer kwaadwillende mensen, die niet beseffen dat hun leven hier maar tijdelijk is en als het ware menen op de troon van God te mogen gaan zitten en denken zichzelf onsterfelijk te kunnen maken met wat pilletjes en een chip(s) te implanteren.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

128
0
We lezen graag je reactie!x