Buitenland

Drama in Duitsland: jongen (12) sterft twee dagen na tweede Pfizer-vaccin

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 12-jarige jongen uit het Duitse Landkreis Cuxhaven is kort na zijn tweede Pfizer-vaccin tegen het coronavirus overleden, meldt de openbare omroep NDR. De gezondheidsdienst heeft een onderzoek ingesteld.

De officier van justitie in Nedersaksen ziet op dit moment geen aanleiding om de zaak te onderzoeken. Wel heeft hoofdbestuurder van Cuxhaven Kai-Uwe Bielefeld de mobiele vaccinatieteams teruggeroepen. Die waren al dagen op pad om kinderen en jongeren te vaccineren op scholen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Bijzonder tragisch geval

Experts van het forensisch instituut van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf achten het waarschijnlijk dat het overlijden te wijten was aan de vaccinatie.

“We hebben hier te maken met een bijzonder tragisch geval,” zei hoofd van de gezondheidsdienst Kai Dehne. Hij betuigde zijn medeleven aan de nabestaanden. Omdat er op social media geruchten rondgingen, hebben de autoriteiten besloten de zaak openbaar te maken.

Vijf van dit soort gevallen

Het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, heeft in totaal vijf van dit soort gevallen geregistreerd, waarbij kinderen of jongeren twee tot 24 dagen na vaccinatie met BioNTech/Pfizer zijn overleden.

Hoewel een groot deel van de Duitse bevolking is gevaccineerd, loopt het aantal coronagevallen nu toch weer snel op.

5 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco "
Marco "
2 jaren geleden

Hopenlijk gaat Merkel etc. (zal wel niet / ze is erg pro ) toch een keer verder nadenken .

Anna
Anna
2 jaren geleden

Wat er nu gebeurt, is altijd zo geweest: mensen willen zich beschermd voelen, denken dat de staat voor hen zorgt, als parels in een schelp. Daarom heeft decennia lang niemand nagedacht over waar de waarheid is en waar de leugen is.Als de staat zei, dan is het waar. En de meeste mensen willen het, daarom nemen ze deze vaccins. Nu gebeurt hetzelfde als met het immunodeficiëntievirus, alleen toen was het gericht tegen een bepaalde groep mensen en nu tegen de hele wereld. Als mensen op zoek zouden gaan naar de waarheid (wat heel vaak aan de oppervlakte is), zouden ze begrijpen dat het virus een grote oplichterij is, een fraude van de eeuw, en dat geldt ook voor vaccins. En in deze leugen bestond de mensheid comfortabel.

Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

Ja, die vaccinatie doet toch niet wat het belooft.

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

14 dagen, niet gevaccineerd. Geen onderzoek. Onderop de bodem met een steen erop. Rutte weet het wel. Hou vol mensen. Ik lach nu niet en huil om de massa’s die nog gaan heen gaan. Voorgelogen en misleid door de duivel HdJ.

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x