Buitenland

Drama in Duitsland: jongen (12) sterft twee dagen na tweede Pfizer-vaccin

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 12-jarige jongen uit het Duitse Landkreis Cuxhaven is kort na zijn tweede Pfizer-vaccin tegen het coronavirus overleden, meldt de openbare omroep NDR. De gezondheidsdienst heeft een onderzoek ingesteld.

De officier van justitie in Nedersaksen ziet op dit moment geen aanleiding om de zaak te onderzoeken. Wel heeft hoofdbestuurder van Cuxhaven Kai-Uwe Bielefeld de mobiele vaccinatieteams teruggeroepen. Die waren al dagen op pad om kinderen en jongeren te vaccineren op scholen.

Bijzonder tragisch geval

Experts van het forensisch instituut van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf achten het waarschijnlijk dat het overlijden te wijten was aan de vaccinatie.

“We hebben hier te maken met een bijzonder tragisch geval,” zei hoofd van de gezondheidsdienst Kai Dehne. Hij betuigde zijn medeleven aan de nabestaanden. Omdat er op social media geruchten rondgingen, hebben de autoriteiten besloten de zaak openbaar te maken.

Vijf van dit soort gevallen

Het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, heeft in totaal vijf van dit soort gevallen geregistreerd, waarbij kinderen of jongeren twee tot 24 dagen na vaccinatie met BioNTech/Pfizer zijn overleden.

Hoewel een groot deel van de Duitse bevolking is gevaccineerd, loopt het aantal coronagevallen nu toch weer snel op.

5 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco "
Marco "
8 maanden geleden

Hopenlijk gaat Merkel etc. (zal wel niet / ze is erg pro ) toch een keer verder nadenken .

Anna
Anna
8 maanden geleden

Wat er nu gebeurt, is altijd zo geweest: mensen willen zich beschermd voelen, denken dat de staat voor hen zorgt, als parels in een schelp. Daarom heeft decennia lang niemand nagedacht over waar de waarheid is en waar de leugen is.Als de staat zei, dan is het waar. En de meeste mensen willen het, daarom nemen ze deze vaccins. Nu gebeurt hetzelfde als met het immunodeficiëntievirus, alleen toen was het gericht tegen een bepaalde groep mensen en nu tegen de hele wereld. Als mensen op zoek zouden gaan naar de waarheid (wat heel vaak aan de oppervlakte is), zouden ze begrijpen dat het virus een grote oplichterij is, een fraude van de eeuw, en dat geldt ook voor vaccins. En in deze leugen bestond de mensheid comfortabel.

Pieternella
Pieternella
8 maanden geleden

Ja, die vaccinatie doet toch niet wat het belooft.

Geen schaap
Geen schaap
8 maanden geleden

14 dagen, niet gevaccineerd. Geen onderzoek. Onderop de bodem met een steen erop. Rutte weet het wel. Hou vol mensen. Ik lach nu niet en huil om de massa’s die nog gaan heen gaan. Voorgelogen en misleid door de duivel HdJ.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

100
0
We lezen graag je reactie!x