Homepagina » Natuur en Milieu » Zijn we allemaal met elkaar verbonden?
Zijn we allemaal met elkaar verbonden?

Zijn we allemaal met elkaar verbonden?

Communiceren planten door middel van telepathie? Uit recent onderzoek is gebleken dat planten met elkaar ‘praten’ door te reageren op microscopische geluidsgolven.

Wat betekent dit voor mensen? Dean Radin van het Institute of Noetic Sciences (IONS) meent dat kwantummechanica kan verklaren hoe telepathie werkt.

De kwantummechanica leert ons dat de aarde bestaat uit een zee van trillingen. Mensen en dieren reageren op verschillende frequenties. Zelfs bacteriën kunnen elkaar inseinen via trillingen.

Quorum sensing

In 2011 publiceerden Allan Widom en zijn collega’s van de Northeastern University in Boston een studie waaruit bleek dat eencellige bacteriën zoals E. coli mogelijk met elkaar communiceren door middel van radiogolven.

Onderzoekers hebben ook ontdekt dat bacteriën kunnen communiceren door een speciale taal die quorum sensing wordt genoemd. Dit is een mechanisme waarbij meerdere bacteriën hun genexpressie kunnen afstemmen op de populatiedichtheid.

In 1973 publiceerde de Zuid-Afrikaanse bioloog Lyall Watson Supernature: A Natural History of the Supernatural, waarin hij aantoonde dat planten meelevend reageerden op het moment dat een garnaal in kokend water werd gegooid.

Allelopatie

In 1937 kwam de Oostenrijkse professor Hans Molisch met de term allelopatie, een proces waarbij planten, algen, bacteriën en schimmels stoffen produceren die de groei en ontwikkeling van andere organismen beïnvloeden. Ze kunnen een positief dan wel negatief effect hebben op andere in hun buurt voorkomende organismen.

Het lijkt er sterk op dat we allemaal onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden zoals voorgesteld in de film Avatar. Op de maan Pandora bevond zich een uitgebreid zenuwnetwerk waarmee de inheemse bevolking en andere wezens zich konden verbinden.

Op dezelfde manier zijn op aarde hele bossen met elkaar verbonden door middel van een netwerk van mycorrhizaschimmels. Zouden planten dit web gebruiken om informatie door middel van akoestische signalen te verspreiden?

Psycholoog dr. Olivia Bader-Lee denkt dat al deze experimenten met planten uiteindelijk zullen bevestigen dat mensen ook een bepaalde vorm van energie met elkaar uitwisselen.

Bron: Voxxi.com

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Frank schreef:

  Zijn we allemaal met elkaar verbonden?

  Ja!

  1 likes
 • rob schreef:

  alles is trilling en frequentie
  iets aanvoelen bestaat daar ook uit
  spreken met woorden geeft een klank met aan elkaar verbonden letters ook dat zijn trillingen ,geluidtrillingen die word over gebracht naar de ontvanger en als men op de juiste frequentie zit geeft dat een heel fijn gevoel…communiceren met woorden noemt men dat op een gelijkwaardige trilling en frequentie planten ,dieren, enzv bestaan daar ook uit…negatief en positief zijn elementen die samen werken tot een bestaan in overleven en de sterkste overleeft en de zwakste sterft maar dat is niet erg voor de natuur ..wat zij heeft een oneindige scheppingskracht…juist daar door …

  1 likes
 • pietje bell schreef:

  De film Avatar geeft in wezen de gehele werkelijkheid aan De verbinding met de planeet en de gehele natuur en dierenwereld die volledig samen gaat en werkt De verbinding met het hogere de godin Ewa en zelfs op het einde de ware toedracht van de schepping de ziel van jack skuly ging over in zijn avatar.Dus hiermede is de creatie van de mens ook aangegeven,de ziel is er later ingegaan of gebracht zo als het nu ook gebeurd.De kerk heeft het over de val in het vlees.vandaar die niet bestaande erfzonde.Leuk bedacht om macht te verkrijgen maar absoluut onwaar.

  1 likes
 • hetzalwel schreef:

  wij zijn golven in de grote zee. met al ons ego en denken, maar zijn vergeten dat wij het water zelf zijn.

  0 likes
 • r schreef:

  [quote name=”hetzalwel”]wij zijn golven in de grote zee. met al ons ego en denken, maar zijn vergeten dat wij het water zelf zijn.[/quote]

  Juist van onze ware aard waren we 1, maar hier op aarde worden we gesplitst en moeten we dat her vinden door al die ego gedachten heen. We zijn niet het lichaam, maar de ziel. Hiervoor waren we hetzelfde meer dan iemand zich voor kan stellen. We zijn allemaal die grote kracht,energie die boven goed en slecht staat en boven alle universums.

  0 likes
 • no awareness at all schreef:

  je zou het niet zeggen als je naar die egoistische hulpeloze hopeloze zooi kijkt. en toch is het waar, wij zijn allemaal met elkaar verbonden. je zou je er haast voor gaan schamen

  0 likes
 • kim schreef:

  Hoe het werkt weet ik niet maar het is wel raar dat je bv kan dromen over wat er met mensen gaat gebeuren en dat dan ook zo gebeurt.(Regelmatig meegemaakt)

  0 likes
 • hans coudyser schreef:

  schandalig en tevens beangstigend dat men ook via deze kennis al volop -probeert – om ons doen en niet doen te beinvloeden.

  0 likes
 • jenne schreef:

  Wij zijn individu’s, unieke mens beesten, toen wij de rede kregen werden we echt mens, met rede en andere belangrijke houdanigheden, we konden ons voort planten, we maakte een familie en leefde gelukkig, min of meer natuurlijk tot.
  Het kwaad ontsnapte uit de fles, toen veranderde alles, begeerte macht, nou we weten het wel.
  Toen om onze kinderen te beschermen, gingen wij ons echten, een echtpaar, volkomen beschermd door de tribu en later grondwet.
  Toen ging er weer een fles open, die van vrijheid blijheid, overtreffende trap het perverse denken.
  Zie hoe het groeide, kwaad groeid altijd harder als het goede, nu is het getolloreerde samenleven tussen twee mensen van de zelfde sexe niet meer goed genoeg, ook zij willen zich echten, een pseudo huwelijk, steriel van uitgang.
  Nu is het wachten op Sodom en Gamorra, hoe het er deze keer uit zal zien who knows.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Zijn toch een flink aantal mensen waar ik niet graag mee communiceer daar die totaal niet op een lijn zitten met de rest van ons land, oh, u wilt weten wie, nah wat dacht u van onze regering. Die zijn nu niet echt verbonden met ons.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Jan”]Zijn toch een flink aantal mensen waar ik niet graag mee communiceer daar die totaal niet op een lijn zitten met de rest van ons land, oh, u wilt weten wie, nah wat dacht u van onze regering. Die zijn nu niet echt verbonden met ons.[/quote]

  Las eens dat over Den Haag een lagere trilling hangt.(?)

  0 likes
 • Jana schreef:

  Natuurlijk communiceren wij al lang met iedereen, ook daarin zijn geen uitzonderingen.
  Want als je dat wel doet, dan roep je een blokkade op in telepathische verbindingen. De Liefde is er immers WEL voor iedereen en zeker ook voor diegenen die ons nog steeds kwaad willen aandoen. Vergeving is ook daarin de enige weg. Als je communicatie dan blokkeert, tegen de kwaadwillenden, dan blokkeer je je eigen communicatie dus ook!

  0 likes
 • Roel schreef:

  Alles heeft bewustzijn. Er is bijv. wetenschappelijk bewijs dat planten jouw gedachten opvangen.
  Een heel mooie docu( Engelstalig) over het bewustzijn van planten, waarin onder meer de interactie met hun omgeving en verdedigingsmechanismen waar ze over beschikken aan de orde komen vind je hier:
  http://www.youtube.com/watch?v=G8hInOEfmgQ

  0 likes
 • Jeseah schreef:

  Hoe dan oo ben ik blij dat jullie hier allemaal met mij samen zijn! Zonder jullie allemaal was het denk ik een saaie boel. Zo ben ik ook dankbaar voor de tegenstanders, want zij laten mij (en de anderen) zien hoe krachtig we zijn, door mij telkens iets nieuws te geven om te overwinnen…dus eeeh: Bedankt voor jullie zijn, allemaal 🙂

  Namasté

  0 likes
 • Jan schreef:

  [quote name=”kim”][quote name=”Jan”]Zijn toch een flink aantal mensen waar ik niet graag mee communiceer daar die totaal niet op een lijn zitten met de rest van ons land, oh, u wilt weten wie, nah wat dacht u van onze regering. Die zijn nu niet echt verbonden met ons.[/quote]

  Las eens dat over Den Haag een lagere trilling hangt.(?)[/quote]

  Politiek is net als managementlagen, alles gaat om vriendjespolitiek. Kijk maar eens goed wie waar op welke functie zit en welke relatie wie met wat heeft. Echt dramatisch en hierdoor ontstaan ook heel veel problemen daar men alleen kijkt vanuit management boekjes en niet meer uit de praktijk, daar waar het gebeurt.

  Alles moet in processen, nah, als je alleen maar kijkt hebt op processen sta je los van de werkelijkheid.

  0 likes
 • Mike schreef:

  Het boek “Vernetzte Intelligenz” maar eens opdiepen. Gaat je brein van kietelen.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Jan”][quote name=”kim”][quote name=”Jan”]Zijn toch een flink aantal mensen waar ik niet graag mee communiceer daar die totaal niet op een lijn zitten met de rest van ons land, oh, u wilt weten wie, nah wat dacht u van onze regering. Die zijn nu niet echt verbonden met ons.[/quote]

  Las eens dat over Den Haag een lagere trilling hangt.(?)[/quote]

  Politiek is net als managementlagen, alles gaat om vriendjespolitiek. Kijk maar eens goed wie waar op welke functie zit en welke relatie wie met wat heeft. Echt dramatisch en hierdoor ontstaan ook heel veel problemen daar men alleen kijkt vanuit management boekjes en niet meer uit de praktijk, daar waar het gebeurt.

  Alles moet in processen, nah, als je alleen maar kijkt hebt op processen sta je los van de werkelijkheid.[/quote]

  Zeker weten dat er vriendjespolitiek bij komt kijken ze helpen elkaar steeds een treetje hoger totdat ze in Brussel zitten en kunnen schrijven voor daggeld terwijl ze niet langer dan 3 minuten (aanwezig) waren..

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  Psycholoog dr. Olivia Bader-Lee…bla bla…dat mensen ook een bepaalde vorm van energie met elkaar uitwisselen.
  -Gisteren ben ik beroofd van portemonnee en rijbewijs op de groenteafdeling bij de Albert Heijn. Ben druk geweest om meteen mijn passen te blokkeren e.d Afspraak voor aangifte bij de politie zodat ik weer een nieuw rijbewijs kan aanvragen, daar weer een afspraak voor maken. Kan nu niks betalen en mijn anonieme OV met flink bedrag ook weg.
  Ja…ik voel nu echt een vorm van energie door deze fijne man die iets te dicht op mijn winkelwagentje stond.

  0 likes
 • [quote name=”jenne”]
  Het kwaad ontsnapte uit de fles, toen veranderde alles, begeerte macht, nou we weten het wel (…) Nu is het wachten op Sodom en Gamorra, hoe het er deze keer uit zal zien who knows.[/quote]

  Het ‘kwaad’, Jenne, zoals jij het omschrijft als zijnde ontsnapt uit de fles, is simpelweg een KEUZE die een individu maakt op basis van de veronderstelling of overtuiging dat deze keuze tot consequentie heeft beter ervan te worden ten koste van een ander, of anderen.

  Wat een individu dat hiervoor kiest NIET doorheeft is dat een dergelijke keuze ertoe leidt dat het individu zichzelf uit de eenheid van alles dat is zelf verwijderd, of tenminste een afstand tussen zich en de eenheid creëert.

  Naarmate de keuzes om zelf beter te worden ten koste van anderen qua aantal toenemen, vergroot de afstand. Op een gegeven moment is de afstand zo groot geworden dat de verbinding met het ene ‘verbreekt’ en het individu zich heeft geïsoleerd: qua denken, qua gevoel, qua handelen. Resultaat: laten we zeggen een ‘ongeleid projectiel’.

  En toch, ten aller tijde, maakt dit individu deel uit van het geheel. Het is simpelweg onmogelijk om ooit NIET deel te zijn van het geheel dat ALTIJD één en alles is.

  Dus de plek waar het individu verblijft als het zich heeft geïsoleerd, is enkel en alleen in “het eigen denken, eigen voelen en eigen handelen”. Het is het individu dat zich in zijn WAARNEMING van zichzelf ten opzichte van ‘de rest’ heeft afgesplitst.

  In die zin is de ‘afsplitsing’ geen feit, maar een ILLUSIE. Het gegeven dat wij hier met z’n allen een planeet delen waar velen het idee of zelfs de overtuiging hebben géén deel uit te maken van het geheel, en ook volgens deze overtuiging denken, voelen en handelen, maakt dat jij wacht op Sodom en Gomorra.

  Maak je niet druk. Zodra mensen de keuze maken hun eigen illusies op de schop te nemen, en ze doen dat massaal, valt het allemaal reuze mee.

  0 likes
 • [quote name=”pietje bell”]
  De kerk heeft het over de val in het vlees, vandaar die niet bestaande erfzonde. Leuk bedacht om macht te verkrijgen maar absoluut onwaar.[/quote]

  De val in het vlees, Pietje Bell, zie ik als het resultaat van een serie van keuzes die jij en ik en vrijwel de meesten die hier op planeet aarde zijn gekomen, hebben gemaakt ooit. Wij zijn hier omdat wij hebben lopen experimenteren met wat er gebeurt als we consequent zijn in het gebruik maken van onze vrije wil en TEGEN het raamwerk in gaan wat we SCHEPPING noemen.

  Let wel, ik zeg niet dat ik zo’n keuze of serie van keuzes verkeerd vind of zondig. Het betekent wel dat je de leiding en begeleiding die het raamwerk biedt verlaat als je ertegen in gaat, terwijl je op eigen houtje op onderzoek uitgaat. Dat mag, waarom zou het niet mogen? Vrije wil toch?

  Het punt is dat als we dan iemand tegenkomen die ons ervan weet te overtuigen dat het eten van de boom der kennis van goed en kwaad (= het dualiteitsbewustzijn) ons zeker geen kwaad zal berokkenen en we happen in die appel (= we dalen af in het dualiteitsbewustzijn en formuleren onze eigen ideeën over wat wij vinden wat goed en kwaad is), tja, dan hebben we ons toch fiks in de luren laten leggen.

  We zijn hier op deze aarde omdat het hier barst van de dualiteit, en de reden is dat wij geleid worden te ontdekken wat de resultaten en consequenties zijn van onze eigen (‘ongeleide’) keuzes, en hoe wij opnieuw leren ‘geleide’ keuzes te maken die ons van welke (zelf) gecreëerde illusie dan ook bevrijden, zodat wij de éénheid van alles weer kunnen zien en beleven.

  Dat sommige kerkvaders het verhaal van vrije keuze hebben misbruikt en de erfzonde hebben bedacht om er zelf beter van te worden, is bv zo’n ongeleide keuze. De daarmee gecreëerde illusie heeft nogal wat aangericht, inderdaad.

  Als je die weet te doorprikken, ben je een illusie armer. Nu al de andere nog … 🙂

  0 likes
 • skills of nature schreef:

  de gedachtegang van een harteloos mens op zoek naar de liefde die hij niet kent;

  Supernature: A Natural History of the Supernatural,…. waarin hij aantoonde dat planten meelevend reageerden op het moment dat een garnaal in kokend water werd gegooid.

  en dan er ook nog schaamteloos een boek over schrijven alsof je iets ontdekt hebt.

  0 likes
 • jenne schreef:

  Denk het niet, laatste nieuws, Obama zingt met Zuma, kill the boer, why they are white.

  0 likes
 • sander schreef:

  Ja man, alles is met elkaar verbonden. Alles iedereen, alle planeten, alle energie! Alles!
  En overal zijn patronen in enzooo

  Man deze lsd is lekker.

  0 likes
 • Rolling Stone schreef:

  [quote name=”kim”][quote name=”Jan”]Zijn toch een flink aantal mensen waar ik niet graag mee communiceer daar die totaal niet op een lijn zitten met de rest van ons land, oh, u wilt weten wie, nah wat dacht u van onze regering. Die zijn nu niet echt verbonden met ons.[/quote]

  Las eens dat over Den Haag een lagere trilling hangt.(?)[/quote]

  Ja die trilling kan je ook horen en het klinkt als rammelend geld.

  0 likes
 • Rolling Stone schreef:

  [quote name=”kim”][quote name=”Jan”][quote name=”kim”][quote name=”Jan”]Zijn toch een flink aantal mensen waar ik niet graag mee communiceer daar die totaal niet op een lijn zitten met de rest van ons land, oh, u wilt weten wie, nah wat dacht u van onze regering. Die zijn nu niet echt verbonden met ons.[/quote]

  Las eens dat over Den Haag een lagere trilling hangt.(?)[/quote]

  Politiek is net als managementlagen, alles gaat om vriendjespolitiek. Kijk maar eens goed wie waar op welke functie zit en welke relatie wie met wat heeft. Echt dramatisch en hierdoor ontstaan ook heel veel problemen daar men alleen kijkt vanuit management boekjes en niet meer uit de praktijk, daar waar het gebeurt.

  Alles moet in processen, nah, als je alleen maar kijkt hebt op processen sta je los van de werkelijkheid.[/quote]

  Zeker weten dat er vriendjespolitiek bij komt kijken ze helpen elkaar steeds een treetje hoger totdat ze in Brussel zitten en kunnen schrijven voor daggeld terwijl ze niet langer dan 3 minuten (aanwezig) waren..[/quote]

  Rutte heeft een gouden munt gekregen. De volgende maal steken ze hem een gouden veer in zijn reet, de slijmerd.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”skills of nature”]de gedachtegang van een harteloos mens op zoek naar de liefde die hij niet kent;

  Supernature: A Natural History of the Supernatural,…. waarin hij aantoonde dat planten meelevend reageerden op het moment dat een garnaal in kokend water werd gegooid.

  en dan er ook nog schaamteloos een boek over schrijven alsof je iets ontdekt hebt.[/quote]
  Wist jij dat al, dan? Ik niet. Ik weet wel dat planten een hoog sensitief bewustzijn hebben dus lijkt het me wel logisch.
  Ik denk dat al dat levend koken en braden van dieren, zoals kreeften, krabben, garnalen en mosselen, honden en katten, een enorme aanslag is op het universele bewustzijn. Dat we het gewoon moeten vinden is pure brainwash. Een aanwakkering tot gevoelloosheid.

  0 likes
 • Linda schreef:

  ‘Op dezelfde manier zijn op aarde hele bossen met elkaar verbonden door middel van een netwerk van mycorrhizaschimmels. Zouden planten dit web gebruiken om informatie door middel van akoestische signalen te verspreiden?’

  Dat heeft Rupert Sheldrake aangetoond binnen morfogenetische velden.
  Een mooi boek hierover is van Hans Andeweg, ‘In resonantie mer de natuur’. Hij herstelt bossen.

  0 likes
 • nella schreef:

  [quote name=”Mojomirosa”]Psycholoog dr. Olivia Bader-Lee…bla bla…dat mensen ook een bepaalde vorm van energie met elkaar uitwisselen.
  -Gisteren ben ik beroofd van portemonnee en rijbewijs op de groenteafdeling bij de Albert Heijn. Ben druk geweest om meteen mijn passen te blokkeren e.d Afspraak voor aangifte bij de politie zodat ik weer een nieuw rijbewijs kan aanvragen, daar weer een afspraak voor maken. Kan nu niks betalen en mijn anonieme OV met flink bedrag ook weg.
  Ja…ik voel nu echt een vorm van energie door deze fijne man die iets te dicht op mijn winkelwagentje stond.[/quote]
  ik leef met je mee ,wat een rotstreek…..

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  [quote name=”nella”][quote name=”Mojomirosa”]Psycholoog dr. Olivia Bader-Lee…bla bla…dat mensen ook een bepaalde vorm van energie met elkaar uitwisselen.
  -Gisteren ben ik beroofd van portemonnee en rijbewijs op de groenteafdeling bij de Albert Heijn. Ben druk geweest om meteen mijn passen te blokkeren e.d Afspraak voor aangifte bij de politie zodat ik weer een nieuw rijbewijs kan aanvragen, daar weer een afspraak voor maken. Kan nu niks betalen en mijn anonieme OV met flink bedrag ook weg.
  Ja…ik voel nu echt een vorm van energie door deze fijne man die iets te dicht op mijn winkelwagentje stond.[/quote]
  ik leef met je mee ,wat een rotstreek…..[/quote]

  Vandaag een uur op het politiebureau voor aangifte daarna een half uur bij gemeente-afdeling gevonden voorwerpen en voor registratie(niks gevonden).Staat nog een afspraak voor aanvraag rijbewijs. Winkelpassen,voordeelpassen,OV pas, pas zorgverzekering e.d opnieuw aangevraagd.
  Is de nieuwe bankpas binnen kan ik een nieuwe portemonnee en rijbewijsmap kopen.
  Nou, ik hoop dat de dief met mijn 20 euro er een fijne dag van gemaakt heeft.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Mojomirosa”]
  Vandaag een uur op het politiebureau voor aangifte daarna een half uur bij gemeente-afdeling gevonden voorwerpen en voor registratie(niks gevonden).Staat nog een afspraak voor aanvraag rijbewijs. Winkelpassen,voordeelpassen,OV pas, pas zorgverzekering e.d opnieuw aangevraagd.
  Is de nieuwe bankpas binnen kan ik een nieuwe portemonnee en rijbewijsmap kopen.
  Nou, ik hoop dat de dief met mijn 20 euro er een fijne dag van gemaakt heeft.[/quote]

  Dat is toevallig, ik ben mijn portemonnee vrijdag vlakbij mijn werk in Amsterdam verloren(of gejat, weet het gewoon niet), anonieme ov chipkaart met 80euro tegoed, bankpasjes en alles. Vandaag ook naar politiebureau geweest i.v.m. rijbewijs. Gelukkig dat we nog niet zo digitaal zijn, mijn buurman heeft me 50 euro geleend voor het weekend.

  Sterkte!

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  [quote name=”days of our lives”]

  Dat is toevallig, ik ben mijn portemonnee vrijdag vlakbij mijn werk in Amsterdam verloren(of gejat, weet het gewoon niet), anonieme ov chipkaart met 80euro tegoed, bankpasjes en alles. Vandaag ook naar politiebureau geweest i.v.m. rijbewijs. Gelukkig dat we nog niet zo digitaal zijn, mijn buurman heeft me 50 euro geleend voor het weekend.

  Sterkte![/quote]

  Ja, dat is schrikken hè? Ik was niet de enige op het politiebureau voor aangifte.
  De politie adviseerde om 1 à 2 weken te wachten met de aanvraag van een nieuw rijbewijs. Naast de kosten van een nieuwe betaal je ook 27,50 boete en wie weet wordt hij wel gevonden. Jij ook sterkte!
  Hadden we allebei een negatieve vorm van energie met die gappers op vrijdag…

  0 likes
 • nora schreef:

  @19 [email protected]
  je bent net een dominee uit de jaren vijftig in de vorige eeuw.

  0 likes
 • [quote name=”nora”]@19 [email protected]
  je bent net een dominee uit de jaren vijftig in de vorige eeuw.[/quote]

  Haha, Nora, stoer. Die vind ik grappig! Hoe kom je erop? Ik bedoel, wat maakt dat je dat vindt? Zelf zou ik kunnen bedenken dat je daarop komt omdat ik o.a zo’n figuur als Jezus graag uit de kast haal… 🙂

  Ik heb nog ‘s nagelezen wat ik hier zoal geschreven heb. Dat valt nogal mee, vind ik zelf. Ja, het gaat over ‘goed’ en ‘kwaad’, divine and evil, en het maken van keuzes. Dat zou inderdaad jaren 50 achtig over kunnen komen. Maar eigenlijk alleen dan als diegene die zoiets zegt zelf in die jaren 50 terminologie denkt en voelt…

  Zou het eventueel kunnen dat jij daar zelf in bent blijven steken?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  de jonge

  De Jonge zet leger in bij bestrijding coronapandemie: moeten we daar blij mee zijn?

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schreef ...

  coalitie

  Bizar: coalitie rent Tweede Kamer uit. ‘We worden geregeerd door schurken’

  Gisteren vroeg PVV-leider Geert Wilders een hoofdelijke ...

  >