UFO

Driehoekig object gefotografeerd boven Jemen

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Diverse Saoedische en Jemenitische media doen verslag van een fotograaf die boven een bergachtig gebied in het noorden van Jemen een ongeïdentificeerd vliegend object heeft gefotografeerd.

De foto van Aseel Badiyan toont een wit driehoekig object dat door wolken vliegt, zo meldde nieuwssite Emirates 24/7.

De foto is onderzocht door vicevoorzitter van de Saoedische Vereniging voor Sterrenkunde Sharaf al-Sifyati. Hij zei over de afbeelding het volgende:

Toen deze Jemenitische fotograaf contact met me opnam en de foto toonde, voelde ik dat hij de waarheid sprak. Na mijn analyse concludeerde ik dat de foto authentiek is en dat er niet mee geknoeid is. Het object ziet er vreemd en ongewoon uit, maar ik weet niet zeker of het uit de ruimte komt omdat dergelijke fenomenen worden gezien als een mogelijkheid in plaats van een realiteit. Mijns inziens moet dit incident grondig worden onderzocht.

Zeer intelligente beschaving

Badiyan nam op zo’n 90 kilometer van de hoofdstad Sanaa zijn camera ter hand om foto’s van een gebergte te maken, toen het object opeens voorbij schoot.

De fotograaf was niet verrast. “Ik heb op internet gezocht naar soortgelijke waarnemingen en kwam tot de ontdekking dat de foto die ik heb gemaakt tot dusverre de meest duidelijke is,” vertelde Badiyan aan Saoedische en Jemenitische kranten. “Ik ben van mening dat deze objecten toebehoren aan een hoogontwikkelde en zeer intelligente beschaving.”

“Er is geen twijfel over mogelijk dat we niet alleen zijn in dit uitgestrekte universum en dat er andere wezens zijn,” voegde al-Sifyati toe.

Bron: Alarabiya.net

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Je zult de persoon op zijn woord moeten vertrouwen, want een wolkenformatie kan je, hetzelfde laten zien.

m&m
m&m
9 jaren geleden

kan geen foto,s nemen,de bergen zijn ook onduidelijk en het object lijkt op een delta van de amerikanen.

patrick
patrick
9 jaren geleden

he de star destroyer van darth vader.

Jeroen
Jeroen
9 jaren geleden

Heb nog nooit zo’n duidelijke foto van een alien gezien , hij lijkt veel op een mens en ze hebben hem zelfs een naam gegeven, doekje af hoor;-)…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x