Mens en DierCorona

Uitvinder mRNA-vaccin: ik riskeer ‘vermoord te worden’ omdat ik me uitspreek tegen experimentele coronaprik

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De uitvinder van de mRNA-technologie die wordt gebruikt voor de coronavaccins heeft naar eigen zeggen te horen gekregen dat hij het risico loopt vermoord te worden omdat hij vraagtekens zet bij de uitrol van de vaccins en het feit dat mensen niet worden geïnformeerd over de mogelijke risico’s.

Dr. Robert Malone schreef zondag op Twitter dat een ‘ervaren journalist’ tegen hem had gezegd dat zijn leven in gevaar is omdat hij zich openlijk uitspreekt over de risico’s die kleven aan de mRNA-prik.

“Ik hoop dat dit een hyperbool en een overdreven reactie is, maar gisteravond zei een ervaren journalist tegen me dat ik beveiliging nodig heb omdat ik riskeer vermoord te worden,” schreef Malone.

Ik ben niet suïcidaal

Hij voegde toe dat hij zich geen beveiligers kan veroorloven. “Ik heb geen sponsor. Ik word niet betaald voor dit werk. Ik doe dit vrijwillig,” zei hij.

Iemand merkte op dat Malone ervoor zou kunnen zorgen dat Big Pharma miljarden dollars misloopt, aangezien hij een prominente rol in het debat speelt. “Dat was precies zijn punt,” zei Malone, verwijzende naar de journalist.

“Ik ben niet suïcidaal,” benadrukte hij.

Overheid niet transparant over risico’s

Het afgelopen jaar zijn meerdere wetenschappers en individuen die zich bezighielden met corona-onderzoek vermoord of onder mysterieuze omstandigheden gestorven.

Malone zei in de show van Tucker Carlson dat de overheid niet transparant is over de risico’s van de vaccins en dat mensen zelf moeten kunnen bepalen of ze er één halen of niet, vooral omdat dit experimentele vaccins zijn.

[Infowars]

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaas Dijkhuis
Klaas Dijkhuis
1 jaar geleden

Het blijkt allemaal nog erger dan onze ergste vermoedens

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

CAN’T KILLEM ALL…

WOIII is in volle gang…de Elite-Parasieten zijn Zwaar in Paniek…de Geest is uit de Fles & de Cabal zal zeker proberen de Waarheid het Zwijgen op te leggen…Een Hartaanvalletje, Ongelukje, Mislukte Overvalletje, vergiftiging, Zelfmoordje, Gehackte Smart-Car met 200km per uur tegen een boom parkeren…zomaar een willekeurige greep uit de eindeloze mogelijkheden…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De heer G. van Meijeren moet er ook voor zorgen dat ie altijd goede rugdekking heeft…

Thoughtful
Thoughtful
1 jaar geleden

In het interview van Stew Peters met Dr. David Martin gaan ze nog een stapje verder…
https://www.bitchute.com/video/6MS6wiOFb3dI/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x